Хареса ли ви "50 нюанса сиво"?

• 178 174
  • 859
  •   1
Отговори
# 405
Mexx_ex и puffeto    bouquet

# 406
В момента я чета и се чудя как да си я ударя в главата  Crazy Не ми харесва.

# 407
  • София
 tooth И в теб ли предизвика таквиа желания? Мен преводът ме вбеси и наистина трябваше да я допрочета на англ.

# 408
На никакъв език не смятам да я допрочитам  Mr. Green Вчера си купих Кървавото Евангелие на Дж. Ролинс - него просто го обожавам

# 409
Тези книги ще ви се сторят като цвете пред "Красивият негодник"

# 410
  • Ямбол
Значи и по-зле от това е възможно?

# 411
Значи и по-зле от това е възможно?
Да не дава Господ  Mr. Green

# 412
На всяка, ама на всяка страница секс ( не садо-мазо, което го прави още по-скучно). Късаше някакви прашки всеки път. Не знам дали е от превода или книгата е толкова плоска. Но 50 нюанса направо е на едно съвсем друго ниво ... въпреки плиткият стил на писане.

# 413
  • София
Харесва ми. Според мен има значение на каква възраст си и на какъв етап от живота си се намираш,когато я четеш.

# 414
...Според мен има значение на каква възраст си и на какъв етап от живота си се намираш,когато я четеш.

Т.е.?

# 415
  • София
Еми, не е за лелки.

# 416
Според мен, не може да бъде оценена от всеки, прочел поне една книга от добър автор, възрастта няма никакво значение.
Не коментирам секса, нищо му няма на него.

Лелка  Simple Smile

# 417
  • Ямбол
Колко други книги на тази тема си прочела?

Даже първоизточникът, по която е фикшън този бълвоч, е върховно по-добре написан.

# 418
Аз като една "лелка" да се изкажа, че ако ми бяха дали тази т.нар. книга да я прочета, когато усещах първите пубертетски трепети може би, пак да повторя - може би щях да оценя творчеството по някакъв достоен начин. Но понеже стигнах в етапа на развитието си до нивото "лелка" вече не ме блазнят подобни изпълнения и с нищо не могат да ме учудят, впечатлят, да ми трепне нещо под и над лъжичката от фантазирането за безкрайните садо-мазо и дрън-дрън сцени, породени от болните фантазии на една незадоволена жена.

Даже първоизточникът, по която е фикшън този бълвоч, е върховно по-добре написан.

Лиляна стана ми интересно, че това чудо на литературното творчество имало и първоизточник. Би ли споделила кой е?

# 419
  • Ямбол
.....

Лиляна стана ми интересно, че това чудо на литературното творчество имало и първоизточник. Би ли споделила кой е?
Здрачовете. Аз мисля, че писах по-напред.

Общи условия

Активация на акаунт