Хареса ли ви "50 нюанса сиво"?

• 178 174
  • 859
  •   1
Отговори
# 645
Аз едвам издържах първата, но всеки с вкуса си  Peace

# 646

Явно договорът му е изпипан и не може да се измъкне.
Четох, че я притеснява по-скоро голямата известност, но пък те са били наясно в какво се впускат, така че няма какво да се правят на интересни сега.

# 647
  • Ямбол
Като няма с какво да привлекат, сами си пускат слухове и после си ги опровергават, че да има за какво да се пише и шуми около тях.

# 648
Абсолютно - тя нямало да гледа филма, пък той не знам си какво.
Всичко е ПР.

# 649
това е втора книга  http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=1244     а това трета  http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=1245          от линковете които съм дала можете да си ги свалите

# 650
Абе уж не било сигурно ще правят ли втора и трета екранизация на частите, но мислите ли, че ще изпуснат толкова приходи? Ама, дано ако направят да е с Дорнан. Вече имам изграден образ в главата си и ще ми е тъпо да видя друг, та който и да бил той.

А за жена му, айде бе- не била гледала. Тя и на снимачната площадка може да е била. Ама иначе ... я притеснявали сцените, а като не ги е гледала... уж?

ПР и според мен е всичко. Simple Smile

# 651
Разбира се, че ще е с Дорнан нататък. Договорът се подписва за пакет от филми и е пълно с неустойки. Все едно Хари Потър да го сменят по средата на сагата. Дорнан ще се отърве само ако умре. Simple Smile

# 652
Според мен, втора и трета част ще има и ще бъдат със същия актьорски състав. Публиката е свикнала с тези образи, актьорите с парите.

# 653
Книгите не са лоши, отдавна ги прочетох и трите. Филма също го гледах, обаче избора на главен актьор просто ме потресе. Толкова антипатичен и несексуален е този Джейми Дорнан, нищо общо с Крисчън Грей, такъв, какъвто е описан в книгата. Разваля целия филм. Никаква химия не усетих между него и Анастейжа, пълен провал откъм актьорски състав.

# 654
Определено повече ми хареса книгата .Доста неща не са представени във филма.
Разочарована съм от филма не е това което очаквах. Доста шум около него ама за нищо.

Прочетете книгите горещо ви ги препоръчвам  Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 09:22 от kikair

# 655
Книгите не са лоши, но филма беше доста тъп за мен. Ако не бях чела книгата преди това нямаше да разбера почти нищо. Има много пропуски.

# 656
# 657
Прочетох първата книга,успя  да ме грабне,
но втората книга не успях да я прочета до карай,
а трета изобщо няма да я захващам.
Имах усещането ,че автора на книгите не е един и същи човек

# 658
Прочетох втората и третата,първата не съм защото гледах филма и имам на представа какво се е случило.Филма ми хареса ...но някаде четох че нямоло да се продължи сагата защото във втората книга имало много секс сцени .... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Че мисълта ми беше дали е сигурно че ще сагата ще продулжи и ще снимат филм и за книга две и три ?

# 659
Според мен в първата имаше най-много. Но това няма значение, в крайна сметка те си имат сценарист и режисьор, нещата се адаптират като за пред хора.
Дали ще продължи зависи от успеха на филма, парите са водещи, както е видно и за актьорите, сега погледнах линка от babyAty - семейство, кариера, трънки - като видят пачките и нищо друго няма значение. Нормално де  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт