Хареса ли ви "50 нюанса сиво"?

• 178 174
  • 859
  •   1
Отговори
# 345
Предполагам, че накрая ще се забебат и това разбира се, ще направи Крисчън невероятно щастлив, нищо, че иначе не иска деца. 99% съм сигурна, че така ще стане

# 346
  • София
Аз имам някои неща, от които много ме е гнус и това е едно от тях-чужда четка за зъби. Иначе нямам против другите хора да си го правят  Laughing
Мале мале горе долу се доближаваш, ама не съвсем  Laughing

# 347
Мале мале горе долу се доближаваш, ама не съвсем  Laughing

Да, колкото и захаросано да си го представя, още повече е  Laughing

# 348
  • София
Авторката се е опитала да сложи малко киселко, ама то пак става толкива сладникаво, че чак нагарча.

# 349
Аз съм чела само първата и ми хареса.  Mr. Green Нямам откъде да намеря хартиени другите две, така че може ли и на мен да ми кажете края /в скрит текст например?/  Mr. Green

# 350
Аз съм чела само първата и ми хареса.  Mr. Green Нямам откъде да намеря хартиени другите две, така че може ли и на мен да ми кажете края /в скрит текст например?/  Mr. Green

Защо не си ги свалиш на електронен носител? Аз свалих и трите тома на телефона си.

# 351
Не искам.  Simple Smile

# 352
О, извинявам се тогава. Embarassed

# 353
  • София
Айде аз ще съм Мара подробната
Скрит текст:
  Малко ми се губи вече кое беше във втора и кое в трета.Даже вече някои подробности не помня, а я свърших преди 2 седмици.Толкова и съм се задълбочила...
Та тя нали започна работа в едно издателство, един Джак и беше шеф. Накрая той изперква, оказва се,че с Крисчън имат общо минало. Отвлича Миа и Ана като най-голямата патка тръгва да я спасява като не казва нищо на Крисчън.
А не му казва, защото отношенията им са под въпрос. Макар и женени, не им е много гладко всичко. Покрай медения месец и разни притеснения кой ги следи, забравя да си слага контрацептивните инжекции. Бременна е и казва на Крисчън, който се побърква, обвинява я. Казва и, че нарочно го е направила, че е тъпа, че сега не знае какво да прави. Та тя му се сърди, той на нея също. И точно ъогава Джак отвлича Мия. Накрая Джак я понатупа, хванаха го(авторката пропусна подробности, явно не и се е пишело)Крисчън мкого съжаляваше и то бяха признания, то бяха сълзи и сополи. Накрая има епилог, нещо като "и след време". Анастейжа е родила момче, сега чака момиче. Кейт също май беше родила. Има и част, където представят времето около запознанството им през погледа на Крисчън

# 354
Ясно!  Laughing

Благодаря ти, Ирайн!

# 355
А разбира ли се защо и как Крисчън започва да си пада по БДСМ?

# 356
  • София
 Е, първоизточника се разбира още в първата книга-ранното му детство, майка му, боя, който е яла от разни дилъри.
После си е намерил учителка.
Разбират се разни подробности, но то още от първата книга е ясно и не е много шокиращо. Даже имаше един момент, когато той каза нещо на Анастейжа. Защо си пада по тези неща и какво всъщност желае подсъзнателно. Тя беше много шокирана, а всеки норнален човек знае това, само като се спомене детството и отношенията с майка му. Пък тя беше в шок , а той в паника, че ще го остави  Laughing

# 357
Ирайн,    bouquet.
Четох първата по диагонал и явно съм пропуснала тези моменти  Embarassed.

# 358
Да, изкараха хората, които си падат по БДСМ травмирани, повредени и педофили.

# 359
В тази книга е трудно да се нарече случващото се BDSM. С изключение на няколко сцени не видях нищо чак толкова фрапиращо и травмиращо.

Общи условия

Активация на акаунт