Хареса ли ви "50 нюанса сиво"?

• 178 174
  • 859
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
Просто вече и историята околко филма ми се струва силна пресилена и се опитвам да си я обясня.  Peace
ами тя е пресилена, и аз се опитвам да си я обясня, ама удрям на къмък  Simple Smile

# 676
Масовото видиотяване около подобни продукти ме кара да усещам на подсъзнателно ниво, че този филм ( censored) ...  така ми беше преди време и с Титаник.   Mr. Green

# 677
За някой филма може да е боза или скучен на мен много ми хареса! Точно защото ми хареса прочетох и книгите бяха страхотни.Не е задължително да има поука ,но всеки има мнение по въпроса.Надявам се да не се сменят актьорите,защото ще е  тъпо почнал е вече с тези добре си играеха в първата част ,също така се надявам да има втора и трета част Simple Smile  Heart Eyes

# 678
абе то не е задължителна поуката ама поне да имаше грам смисъл, пък то няма  Peace

# 679
абе то не е задължителна поуката ама поне да имаше грам смисъл, пък то няма  Peace
Ако не ти харесва не го гледай.
Аз прочетох книгите и 3 те чак тогава може да хванеш смисъла.
Пък нали знаете не на всеки вкус може да се угоди. Rolling Eyes

# 680

Какъв е смисълът според теб? Не се заяждам. Hug

Рейтингът в ИМДБ няма значение, важно е това:

http://boxofficemojo.com/movies/?id=fiftyshadesofgrey.htm

Тук може да видите цената на филма - 40 милиона, вероятно повечето са похарчени за реклама; приходи в Америка - 156 милиона долара, приходи от останалата част на света - 371 милиона - общо до момента над половин милиард за 24 дена от премиерата. Над милиард ще са приходите - след като свърши обиколката по кината, после като пуснат ДВД-тата.

Обявени са и следващите части: 2 част 2016; 3 част 2017.

# 681
Приходите са големи, защото хората не знаеха за какво си дават парите. Рядко срещам добър отзив за филма. Което според мен значи, че за следващите едва ли ще е такъв голям наплив.

# 682
Приходите са големи, защото хората не знаеха за какво си дават парите. Рядко срещам добър отзив за филма. Което според мен значи, че за следващите едва ли ще е такъв голям наплив.

Не мога да се съглася, че не са знаели. Много се говори за тези книги и са били наясно, че отиват на скандално-сексуален филм. Любопитство, стадно поведение, мода, желание да оплюеш модата... Не са влезли в киносалона за естетическо и интелектуално изживяване, а да гледат извратен секс и да се посмеят. Grinning Книгите имат и голяма фенска маса сред жените, тепърва покрай филма ще се заразяват нови хора да четат и да следят.

Като "Здрач" - същата динамика. "Здрач"-овете бяха ужасни и като литература, и като кино, но не се оплакваха от лоши приходи. При тях не спаднаха приходите от лошото изпълнение, дори напротив - 100 милиона разлика в полза на последния филм в сравнение с първия от сагата:

http://boxofficemojo.com/search/?q=twilight

# 683
Именно, очакваха скандален филм, а казват, че не е такъв. Повечето не харесват и играта на актьорите.

# 684
Любопитство, стадно поведение, мода, желание да оплюеш модата... Не са влезли в киносалона за естетическо и интелектуално изживяване, а да гледат извратен секс и да се посмеят. Grinning

Ей такова е и моето виждане. Мисля, че и другите филми ще натрупат добри приходи. Изобщо тази работа се превръща в някакъв интересен културен (или по-скоро културологичен) случай...

# 685
Цитат
Ако не ти харесва не го гледай.
Пък нали знаете не на всеки вкус може да се угоди. Rolling Eyes

късно, вече го изгледах  Grinning
добре, де кажи какъв е смисъл според теб, интересно ми е  Simple Smile
на моя вкус с това не може да се угоди-да, всеки с вкуса си, но аз бих искала да разбера, от хората чели книгите какъв е смисъла според тях, идеята, заложена в тези книги и такъв филм -и без грам заяждане го казвам, просто ми е наистина итересно с какво ви се харесва една такава история  Shocked
Цитат
Любопитство, стадно поведение, мода, желание да оплюеш модата... Не са влезли в киносалона за естетическо и интелектуално изживяване, а да гледат извратен секс и да се посмеят. Very Happy
много, много съм съгласна, такова е и моето усещане в голяма степен  Simple Smile

Не се сърди човече за играта на актьорите и дума да не става-много, много посредствена,слабо изпълнение, никак не ми харесаха, не ме грабнаха с нищо  Simple Smile

# 686
  • София
Аз никакъв смисъл не съм търсила и очаквала в книгите. Вече не помня и основните моменти. След тях прочетох още еротични трилогии - и тях не помня. Книги - еднодневки. Не разбирам нито прехласването, нито оплюването на такива книги.

ПП Обаче "ластичката" я помня.

ПП2 "Кросфайър" повече я помня. И като стил ми хареса повече.

# 687
Снощи Дакота е дала интервю , в което казва че снимките по втората част трябва да започнат юни Wink Ще чакам с огромно нетърпение .За тези които смятат филма за скучен и без смисъл мога да кажа , че всеки има вкус .На мен ми хареса ! Вярно е че филма е в съкратен варянт , но няма как за 2 часа филм да се покаже цялата книга Wink

# 688

Смисълът - поне според мен - е, че винаги има шанс една близо петдесетгодишна жена без особен опит в литературата, да започне да пише фенфикшън, а да осъмне като автор на бестселър и в списъка на "100-те най-влиятелни личности".  Даже може да се приема като поука.

# 689
  • в морето до колене
Абсолютно вярната поука, Vaporthumbsup hahaha

Общи условия

Активация на акаунт