Къде да дарим дрехи

• 21 759
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
В циганските гета имат ужасна нужда от дрехи:( Но незнайно за мен защо, циганчетата в дом заслужават, тези в гетото - не.... Rolling Eyes
Това за кражбите не е вярно, ама никак, и аз като човек, който не е видял до момента някой да краде дарени дрехи втора употреба в домовете също се чудя как ги знаете тези неща и вярвате, че се случват Rolling Eyes

# 16
  • sofia
Ето ви още нуждаещи се  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=677660.0

# 17
търся спешно дрехи за момичета, на 7 г. (около 1,20см) и на 5 г (с една глава по-ниска) в софия. от тази седмица са на училище, а майка им която гледа сама 3 деца на помощи които не са и преведени не смогва да им набави прилични дрехи, учебни пособия и тн. едното дете е първи клас другото предучилищна
моля ви ако имате подходящи панталонки, блузки, пуловери пишете ми или СМС 0885 847742 ще ви звънна

# 18
Здравейте и аз имам доста дрехи, родих и не ми стават, някой са носени други нови, предимно дънки и пуловери - за висока дама -177, 60-65 кг, ще се радвам да ги подаря, иначе съм се засилила да ги хвърля до кофите, просто защото ми пречат  newsm78

# 19
Аз мога да помоля някой който няма нужда от дрешки да ми пише.Висока съм около 1.73 и съм 49 кг.Предимно имам нужда от блузи и връхни дрехи.Приятелят ми също е висок и доста слаб и той е в дефицит с дрехите.Все се каня като взема пари да купя по някоя блузка , но като си направя сметката и те все не остават пари за дрехи.От Плевен съм Simple Smile

# 20
Ето:   
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=685770.0

" Малкият е висок 95см. и тежи 14кг.,баткото е висок 155см. и тежи 45кг.,аз съм висока 168см. и тежа 56кг.,малкият носи 25 номер обувки,баткото и аз 38-39 номер,а племеника 45 номер"

Тези хора имат нужда от дрехи...   Peace

# 21
Здрасти, дали още имаш нужда от зимни дрехи, имам доста и са качествени. Къде да те намеря? Напиши адрес, да ти ги изпратя.

# 22
  • Живее на Луната
Здравейте, и аз съм се заринала в дрехи, които няма да нося по една или друга причина и търся някоя жена, която има нужда, за да ги даря. Аз съм висока 1.65 и тежа 58 кг, имам дрехи и от малко по-слабия ми период. Мъжът ми също има много пуловери и блузи, които не носи - той е размер L. Пишете ми на ЛС, ако има желаеши.  Peace

# 23
Здравейте,
ние със съпруга ми отделихме всички дрехи, които не носим и ги занесохме в Руската църква в София.
Смея да вярвам, че стигат до нуждаещи се хора. Макар да не знам къде точно ги носят.
Колегите от фирмата често правят кампании за детски играчки и дрехи, които лично доставяме с коли до един дом за деца в Северна България.

# 24
  • Враца
Здравейте и от мен, миналата година работих в една фондация и работата ми беше да обикалям училищата в северозападна България. Децата в селските училища имат огромна нужда от дрехи и учителките буквално каквоте не се носи у тях го занасят на децата в училище. Особено в тежко състояние е училището в с. Краводер обл. Враца миналата година занесох цяла кола с дрехи и обувки и да ви кажа честно ме досрамя да кажа на персонала, че всичките са мои. Така че, ако някой желае да дари дрехи и особено обувки на това училище мога да дам телефон на директорката.

Общи условия

Активация на акаунт