Кафене на езиколюбителите - 5

• 17 664
  • 709
  •   1
Отговори
# 285
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз изпадах във възторг от "отговорен редактор"  Mr. Green звучи ми като един отговорен, а другите безотговорни  Crazy

# 286
  • Ænima/Albuquerque
Ееееехехех  hahaha

# 287
  • Казанлък of all places
Отговарям за мохитото. Аз. Наздраве!

# 288
  • Ænima/Albuquerque
О, не, не! Аз. Аз! Правя най-прекрасното Монито на света. Аз!

# 289
  • Казанлък of all places
Веднага налей!

# 290
  • гр. София
Наливай и на мен и да почваме песните и танците на народите!
Иху!

# 291
  • Ænima/Albuquerque
Монитооо! Изглежда досущ, като Мохитото, ама има любов в него.  Mr. Green

# 292
ПТН ли сме имали тази вечер?
Примъквам се към шейкъра с Мохито и правя мили очи на този, който го държи.  Mr. Green
Саркът, идеално си го докарала.

Мисля да се въздържа от танци и песни, но пък мога да се маскирам като пияна от карибски коктейли българка.

Срамувам се от себе си, написах "пияна с". Лингвистичната контаминация ще ме съсипе някой ден.

Gëzuar!

# 293
  • Казанлък of all places
За туй те 'бичам! Аз съм за любов във всякакви състояния , shapes and sizes. Simple Smile
Mo'Monito!

# 294
  • гр. София
И за мен Монито, моля  Grinning

# 295
  • Ænima/Albuquerque
Да се закачите рецептата, ей там, на бара, да се знае, че тука се прави специално Мохито.  hahaha

# 296
  • Там, където ме обичат
Въх, сега разбрах, че моето "дюти редактор" било всъщност "бюти редактор". И аз днес съм блондинка, не че иначе не съм.  Mr. Green

# 297
Метнете едно мохито насам и докато посръбвате, кажете на какво ви прилича тази китна българска дума - селебретитата. Ако сложим ударението тук СелебретитАта, се получава чудесно екзотично име  Mr. Green

# 298
  • гр. София
Метнете едно мохито насам и докато посръбвате, кажете на какво ви прилича тази китна българска дума - селебретитата. Ако сложим ударението тук СелебретитАта, се получава чудесно екзотично име  Mr. Green

ЖДНБ! СБСМ!  ooooh!

Фейче, къде го видя това?

# 299
Фейче, 'скюз ми, но откриваш топлата вода - Andariel още преди половин година вкара в употреба "селебъртитата".
Впечатлителна съм и запомних.

Общи условия

Активация на акаунт