Кафене на езиколюбителите - 5

• 17 650
  • 709
  •   1
Отговори
# 390
  • Ænima/Albuquerque
Пия! Профешънъл просперити, желая!

# 391
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....По същото правило, по което години наред течеше реклама на Гарние за "калър неЙчъръл"
Разгеле, новата е оправена.
Правилото на незнаенето или незнаниетоWink

Joy Joy Joy в случая с тези продукти е по-добре да не знаеш или да се направиш, че не знаеш  Joy Joy
Скрит текст:
ухото ми изтръпва само при мисълта, че някой ще го произнесе Глис Кур  Crazy

# 392
Тенкю, Саркът!

Добри, да ти кажа, Глис Кур хич не ме впечатлява - едно време работех за една вносителка на Шварцкопф и оттогава претръпнах някак. Амо спортът паркур? Ами разни други думички с такава наставка? Твоето съзнание е покварено, всичко е ясно.  Mr. Green

# 393
  • гр. София
Пуцинка, честит ти повод!  Grinning

СтроЪбъри?!  Rolling Eyes Ъъъъ, пардон, аз отивам да си закупя малко томатоуЗ. По път до магазина ще осмислям тия строЪбъри. Заедно с християнската езотерична традиция. Ма за нея шси запазя една ехидна усмивчица. Големшка. Най обичам неподготвени чужди изказвания  Mr. Green

# 394
  • Там, където ме обичат
Тенкю, Саркът!

Добри, да ти кажа, Глис Кур хич не ме впечатлява - едно време работех за една вносителка на Шварцкопф и оттогава претръпнах някак. Амо спортът паркур? Ами разни други думички с такава наставка? Твоето съзнание е покварено, всичко е ясно.  Mr. Green
Тук е време да се включи Атти, щото тя има наблюдения върху фонетично-лингвистичния диспут за продуктите на Чанел. /пропуснах половината дискусия, а не мога да я намеря/
Атти?

# 395
  • София
О, не желая да се цапам с Чанел. Затова и умишлено и упорито си седях върху ръцете по време на цялата джабала, да не взема да напиша нещо неприсъщо за континенталното възпитание.

# 396
  • Ænima/Albuquerque
О, не желая да се цапам с Чанел. Затова и умишлено и упорито си седях върху ръцете по време на цялата джабала, да не взема да напиша нещо неприсъщо за континенталното възпитание.

Ма па как смърдиии!  Tired

# 397
# 398
  • София
О, много обичам езикови закачки с имена на марки!

Шварцкопф добре че се усетиха в някакъв момент и направиха Глис Кур, само на Глис.
А пък някъде по Южна Америка били пуснали Фиат Пинто, което означавала малка пишка на жаргон.
Паркур май го прекръстиха на нещо хамериканско - стрийт джъмп ли беше, ко беше... newsm78

# 399
  • Там, където ме обичат

Атти, Възпитанието всъщност е патрицианско, процъфтяващо в англо-саксонска сфера,  прокарващо псевдо-егалитарност.

И малко разяснения за "егалитарност", то и аз не знаех, ама добре, че е плебса да чете:

...Констатацията е, че еднополовите връзки са били и продължават да бъдат организирани в отчетливи категории в различните общества и в различно историческо време. Тези вариации са групирани от културния антрополог Стивън О. Мъри в три отделни асоциативни модела:[26]

Егалитарен, състоящ се от двама партньори без значение на възрастта. При това и двамата изпълняват равнопоставена, социално приета сексуална роля като хетеросексуални от своя пол. От такъв тип са повечето хомосексуални връзки в съвременното западно общество. Вж. Сексуалност и култури, базирани на половата идентичност

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 14:35 от foxysilver

# 400
  • гр. София
Е какво му е на паркура? Ми да вземат да прекръстят и Козлодуй тогава  Tired

# 401
  • Mars Hotel
Паркур май го прекръстиха на нещо хамериканско - стрийт джъмп ли беше, ко беше... newsm78

Street run.

# 402

Атти, Възпитанието всъщност е патрицианско, процъфтяващо в англо-саксонска сфера,  прокарващо псевдо-егалитарност.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ъ стар из борн.

Street run звучи значително по-добре от оригинала, естествено.  Mr. Green

# 403
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Е какво му е на паркура? Ми да вземат да прекръстят и Козлодуй тогава  Tired

аааааааааааааа, неееееее  Naughty

в пощата и без това не знаят какво правят, сменят ли името на града кой знае къде ще ми препращат пратките  ooooh!

оооо, сърцето ме заболя.
сестрааааа, съдоразширяващо моля. спешно е  Praynig

# 404
Носим, носим. От какво те заболя?

Общи условия

Активация на акаунт