Кафене на езиколюбителите - 5

• 17 763
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
  • Казанлък of all places
Недей де, Пуц! Я подремни по-добре ( със завист в гласа).

# 541

Това е Кафене, а не Кабинет, ако ми следите мисълта.

Е, по-скоро е мултифункционално заведение, но бидейки клуб, изисква членски внос. Замислете се за такъв в подходяща форма.

# 542
  • Ænima/Albuquerque
А може ли да се каже "Сарказмът е нисшата форма на остроумието"? Wink (Sarcasm is the lowest form of wit.)

И да ти отвърна:

"The pointed humor may not be funny to the victim but its funny to those who understand the barb as it feeds their intellectual egos.
This is because sarcasm is a form of humor that is known to require the highest functions of our brains.
Areas of the brain that decipher sarcasm and irony also process language, recognize emotions and help understand social cues.
Sarcasm is related to our ability to understand other people's mental state so it's not just a linguistic form, it's also related to social cognition."

Ако ме разбираш.  Twisted Evil

# 543
  • n/a
Това е Кафене, а не Кабинет, ако ми следите мисълта.
Е, по-скоро е мултифункционално заведение, но бидейки клуб, изисква членски внос. Замислете се за такъв в подходяща форма.

По едно чувалче коприва? Не, знам, че не става, па и какво ще я правим.
Като се има предвид полазването, ще натрупаме съществени запаси ...  Sad

# 544
  • София
Измислих нова игра! За вечерите, когато спрямо шишетата ще сме на принципа "дами канят" (т.е. отиваш зад бара и си взимаш което шише ти хареса  Mr. Green) - заставаме пред бара и замерваме желаното шише с кифтье. Квот уцелим, взимаме си го. Отдолу ще има опъната мрежа, зер да не ходят зян кифтьетата.
Спортно ми е днес (сигур щот цял ден лепих тапети  Crazy). Вижте какви спортове измислям  Mr. Green

песничкааа!

треа повечко бутилчета да подредим на бара!... че то така кИфте - бутилка, кИфте - бутилка... да не се окаже, че кифтаците са повече от бутилките и някой да артиса. я без бира, я без моНито, я без винце. Треа да турим и един наЙ-лУн та да се събира и разлятото от бутилките в случай, че някой не нацели правилно!

# 545
Не, аз предлагам да е нещо по-нематериално. Рецитация? О, трябва и питейни критерии да се покрият.

# 546
  • София
Не се сещам! Ще ви подпукам с вилицата за омари, ей!  Crossing Arms

аз като никога разбрах! самопохвал пък!

а бе! Аз що винаги съм назад с мненията и постовете?!?!?

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 13:35 от Vanya_I

# 547
  • Ænima/Albuquerque
Щот, кат пръснат, трябва техническо време да те достигне.  Mr. Green

# 548
  • София
а, може не се бях досетила... определено ми трябва личен пръскач...

# 549
  • в морето до колене
Ма, Ване, маааа... тва трЕАше отдавна да ти е дошло на ум...

# 550
  • Ænima/Albuquerque
Ама докато стинге, костенурката казала "Толкова бързо стана..."  hahaha

# 551
  • София
Тъй значи!
Обявявам конкурс за личен пръскач, повтарям личен прЪскач (да не прочете някай праскач).
Той трябва да е добре увит в най-лУн и с маска, за да не се самозаразява. Веществото е скъпо и няма място за фира.
Задължително трябва да е "той", че нЕам нерви за женски истерични изблици в следствие от пренапрежения в работна обстановка! Трябва да идва усмихнат с много желание за работа (в отговор аз ще се хиля като зелка и ще намигам).

Работна време 24/7, 365 дни в годината.
Задължания - пу(о)лверизация на офис и жилище с обща квадратура около 50 м2.
Може да се включат и други клиенти - желаещи за добро опръскване.

Заплащане - по договорка, без натура (в краен случай мога да му дам да се забавлява с една калинка).

Очаквам молбите на адрес: планета Земя, държава Абсурдистан, град София, улица Изгубена в превода, номер 42.

Очаквам само кандидатури от сериозно - петъчно (днес ми е пондрелник всъщност) - разтроени хора, които имат желание за все по-голямо разхлабване на дъската под мозъчната кора.

Интервюто ще се проведе в непринудената атмосфера на мултифункционалния ни клуб. Въпросите ще са свързани с проблемите на бирата, мезетата към нея и все по - нарастващото значение на психиатричните клиники в живота на хомосапиенса.

Това е!

# 552
  • Ænima/Albuquerque
женски истерични изблици

Ти к'во? Истерична ли ме нарече?  Crossing Arms

# 553
  • гр. София
...Лека нощ и на теб, да сънуваш вълшебни сънища  Grinning

я кой се скрил под бара?!

Розе, тоз вълшебник е за теб  Hug

Благодаря, но ще пропусна  Laughing

От снощи до днес кооолко сте изписали само! Докато ви настигна и ще дойде време за нова тема  Laughing

# 554

Общи условия

Активация на акаунт