Кафене на езиколюбителите - 5

• 17 634
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
Аз и дробсърма мразех. В линка на Софи към Уикипедия пише, че било с овчи вътрешности, та затова си представих, че мирише гадно.

The one we cannot mention е на вегетарианска диета с агнешко. Laughing

# 691
  • гр. София
Аз и дробсърма мразех. В линка на Софи към Уикипедия пише, че било с овчи вътрешности, та затова си представих, че мирише гадно.
Не бе, агнешка дробсърма. При нас редовно овчОто го продават за агнешко.

Цял живот съм имала непоносимост към миризмата на агнешко/овче, ярешко/козе и варена риба  Sick
За един Великден нашите рекоха да направят печено агнешко и после една седмица ходех из къщи и се давех от миризмата  Sick Според тях се било размирисало, според мен смърдеше дълго време и ми се повдигаше...

Тя си реже от постната страна на агнето  Joy Joy Joy

# 692
  • Ænima/Albuquerque
Тя си реже от постната страна на агнето  Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532

# 693
Според тях се било размирисало, според мен смърдеше дълго време и ми се повдигаше...

Да се върнем към същността на материята - не е ли по-правилно ИЗмириса? На мен РАЗмириса ми звучи като да замирише повече?

# 694
  • Казанлък of all places
И според мен.

# 695
  • в сърцето на един мъж...
Отмириса не е ли?

# 696

ДиЗмириса  Joy

Попитах Гугъл, измириса едни го ползват в смисъл на намаляване на миризмата, други в смисъл на замириса ми.......

# 697
  • гр. София
Вероятно сте прави.  Peace
Аз си го използвам по този начин. Малко като при мъгливо време - "Мъглата се РАЗнесе и вече има видимост", т.е. вече няма мъгла. Та затова и "РАЗмириса", т.е. вече не мирише. Иначе и ОТмириси/ИЗмириса употребявам в същия смисъл. Но пък РАЗмириса го ползвам и в смисъл на "започна да мирише на нещо"...

# 698
  • Ænima/Albuquerque
Въобще, голямо мирисане!  Mr. Green

# 699

На Рози, разбира се!

# 700
  • Ænima/Albuquerque
Ама разбира се!  hahaha

# 701
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....Пуцинка, вери спешъл поздрав за теб (точно така си те представям при първия сериозен дъжд след горещото лято  Hug):

пуцинка не те отрази  Blush може ли да е за мен?  Blush Blush
развалям всичко за кратко  Hug

# 702
  • Там, където ме обичат

На Рози, разбира се!
Въх, добре, че не е на лисици.  Joy Joy Joy

# 703
Пуцът бил в Алабама, затуй не танцувал под дъжда, но ще се поправи при първа възможност.  Heart Eyes

Ма как ми е блуууууусно.

В хагиса и жито туряли, не ми го хвалете, яжте си го. За мармайт - не съм чак доживотно влюбена в него, но на филийка с масълце и особено с clotted cream (нещо, което ми донесоха пробно, а аз щях да умра от вкусност) е мяууу.

# 704
  • Ænima/Albuquerque
щях да умра от вкусност

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт