Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Как се казва кремът против стрии, споменат в публикацията?
Какви са мненията на потребителите във форума за кремовете против стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Как се казва кремът против стрии, споменат в публикацията?
Кремът, споменат в публикацията, се нарича "Percualfa". Той е френски, с добра цена, лесен за нанасяне и не оставя следи. Според думите на продавачката, която го препоръчала, той е икономичен и ефективен; тя каза още, че дъщеря й и племенницата й са го използвали и са били много доволни от резултатите.
-
Какви са мненията на потребителите във форума за кремовете против стрии?
Мненията относно кремовете против стрии във форума варират. Някои потребители се доверяват на тези продукти и споделят положителен опит, като подчертават тяхната ефективност. Други обаче изразяват съмнения относно ефективността им и предпочитат лазерната епилация като по-ефективен метод за справяне със стриите.
-
Какви са препоръките за използване на кремове против стрии?
-
Какви са мненията на участниците относно финансовите предизвикателства, свързани с жилищните разходи?
Аз съм с дървена и съм много доволна, сега съм свалила решетката почти до долу - малкия нито може да падне, а сутрин си я прескача лесно и идва сам в другата стая, но всеки сам решава какво ще му е най-удобно 

от зор
Иначе аз имам същите притеснения за спането и разходките. Също така как ще ги храня и къпя като не може едновременно, а къпането го правим двамата с ММ, та не може да се разделим единия с баткото, а другия с бебето... За зимно-пролетните разходки просто недоумявам. Бебето трябва да се държи по 10-15мин, а големия иска поне час
Ще викам бабите да разхождат баткото сигурно докато дойде топло време.
И аз съм на полу съединител за покупките нямам търпение да започна да пазарувам
май ще купя две колички не ми допадат количките за близнаци ако може някой да ме посъветва аз съм решила да купя две обикновенни и една за близнаци, та когато съм сама ще вземам за двете бебета а когато съм с таткото или с някой друг ще вземам обикновените (знам три колички...но поне ще има разнообразие)така ще е ако някой не ме посъветва нещичко, колкото до кошетките - две какво да правя, много разходи си има аз започнах да търся вече по магазините за мебели, дрешки и разни други принадлежности за близначките. Знам, че е раничко, но не искам да оставям за последния момент, а и после ще имам корем и няма да ми е приятно по цял ден да стоя права и да ходя толкова.
Приятен ден на всички, а и след два дни имам рожден ден
толкова бях шашната, че половинката позна пола, че от болницата до нас ходих пеш
има-няма 8-9 км и след 2 часа бях у нас
честит рожден ден на патерици мила
писна ми от безотговорни хора
(( изпрати ми 2 снимки по скайп и каза да съм спокойна ... не знам какво да очаквам вече! сложила съм снимките в албумчето...