Отговори
# 375
catty m, напълно си права, че ФМ и ехокардиографията на плода са коренно различни неща. Бъркаш обаче за доц. Томова, тя е точно кардиолог, има доста специализации , вкл. в чужбина върху пренатална ехокардиография и диагностика на сърдечни малформации и върху това й е и дисертацията. (не искам да я рекламирам или нещо подобно, защото нямам база за сравнение, но все пак - да не стават грешки  Naughty)

Даниела, мила, хубаво ни наспами с тези розови хубавини за момиченца. (no offense)
Иначе и аз бих се радвала да мога да обзаведа изцяло детска стая, както са тези на последните снимки. Не в този стил, но все пак цялото пространство да е за децата.

# 376
много, много, много се извинявам за спама мили, простете ми smihesorry

# 377
  • София
Може и да бъркам за Томова, не споря . Четох недобри неща за нея обаче.

Сега прочетох биографията й, вярно, тя въвежда ФЕК като изследване.

Моята лекарка ми препоръча докторите в 3 градсказа ФЕК, аз лично съм ходила при Спасов и мисля пак при него да отида.  

# 378
Здравейте, благодаря ви, че сте ни вписали в красивата зимна редица имена, която ще се превърне чудесно в шумна компания.
Добри мисли към себе си ви желая и отивам да взема детето от градина. Обещах да пиша редовно - не го спазих

# 379
Цитат
Повечето доктори препоръчвали 20-та, но тогава не се виждало сърчицето и бъбреците и трябвало да се ходи пак след месец, за да се огледат и те.
newsm78 Ами аз ходих вчера и всичко се видя ,прегледа ми беше точно 1 час -толкова обстойно ме гледат за първи път Mr. Green Проследихме как работи сърчицето , после бъбречета , пикочен мехур ,мозъка гледа досто обстойно ...абе голям кеф си е -за първи път останах безмълвна  Mr. Green

# 380
Хахахах ,Даниела ,какъв ентусиазъм ! Mr. Green Много са хубави нещата ,макар че аз харесвам неутралните цветове ,а и ще ми се наложи да пазарувам в тях ,понеже  имам сестричка с неголеми финансови въможности и нещата ще са за нейното бебче после. Peace Иначе тези са страхотни ,особено кошарката с куклата вътре.Само  baby_neutral липсва засега,зареди се с търпение... Flutter Peace
Не знам дали е тук мястото ,но да ви се похваля - такива ароматни пълнени гъби си направих за вечеря! newsm22 И всичките за мен ,таткото не обича гъби (будала!) Почерпете се.   Flutter
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=3462643976552&set=a.1243624782459.2030201.1584561998&type=1&theater

# 381
annieat ще сега ще трябва да ходя за гъбки, нищо че не обичам по принцип  Grinning Laughing

# 382
  • София
annieat, ммм, отмъквам ти гъбките. Обожавам гъби, особено пълнени (ако можеше и студено бяло винце с тях да пийна, още по-добре Sunglasses )

# 383
Остави ,аз обожавам червено вино ,ама не смея да пия нищо с градус..А у нас всички си пийват и не ме жалят... ooooh! Карам я на Misc Baby Bottle  Mr. Green

# 384
здравейте маминки доста сте изписали отне ми много време да ви чета

да ви се похваля явно сте ми стискали много палци защото изпита ми мина много леко и го взех с лекота

относно фм на мен моята док ми препоръча доктор костова която си има частен кабинет но се притеснявам колко парички ще ми струва, въпреки че бебо е най важното нещо и колкото и да струва ще отида но ако знаете горе долу цените за фм кажете че тези 100лв дето казвахте ме изплашиха малко

даниела супер готини неща аз този сайт на пакостник съм го разглеждала и съм си харесала накои от тези неща

десинка много добра кошарка има много грация в нея

айде лека за сега аз лягам защото днес бе тежък ден до утре и ви пожелавам само хубави сънища без кошмари

annieat  страхотни гъбки си направила аз не обичам също като мъжа ти но бих си хапнала трябва да дадеш рецепта

# 385
Готово ,те са много лесни. Peace

# 386
Добро утро !!!  pregnant Ух - доста сте изписали и уж гледах да запомня кой и какво е писал назад ама бременния ми мозък не успя  Laughing
Така ....
Даниела - много хубави неща , аз си ги представих в синьо,защото ми се иска да е момченце, но и в розово не са лоши !!!
За ФМ аз също ще ходя в 20та седмица при доц.Томова - на мен ми я похвалиха и познати и АГ-то ми !
Ще видим на 27ми и ще пиша !
Аз от 3 дни усещам много бебчо и ми е много приятно Simple Smile
Охх доста неща исках на пиша и съм изключила - по късно пак ще пиша !
Весел уикенд момичета и само хубави емоции

# 387
Добро утро момичета.Вчера мъжо само въпросите е минал,машинката във вторник/тя повече ме притеснява/ .... Ще ходим на преглед,после ще пиша.
Лек ден!

# 388
Добро утро и от мен, мамита!
И аз да се похваля. Бебето почти не спира да мърда. А вчера дори и татито ни го усети  Mr. Green
Гледам, че ви е обхванала треска за шопинг. Аз пак ще процидирам като предния път. С таткото обикаляхме заедно по магазините , когато вече бях в деветия и му казах кое ми е харесало. А когато родих, той и моята майка отидоха и ги накупиха. Голяма промоция бяха хванали. Точно когато съм родила, Хиполенд са празнували 5 години и е имало 25% намаление на абсолютно всяка стока  Mr. Green

# 389
Добро утро Hug ние вече сме на линия!
Виждам ,че и вие сте писали за мърдането на бебоците  Simple Smile
Аз я усещам предимно вечер и когато съм легнала или седнала Simple Smile много съм щастлива ,че ще имам мома и още не мога да повявам  baby_neutral за това чакам ФМ да се уверя на 100%.
Daniella A страхотни неща си ни показала Hug и аз постоянно се ровя и си харесвам неща

Приятен и усмихнат ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт