Раждане във ВМИ- Пловдив - 2

• 135 333
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 960
При сина ми пък обратното- явно се притискаше някъде, защото тоновете не бяха много добри, но успя да се роди, със съвсем леко влошени показатели. Тоест увитата връв не е пречела механично.

Аз говоря по-скоро за записите преди старта на раждането, където примерно може да се види, че на бебето нещо му е дискомфортно и да се има едно наум да не се чака много. При записите има различни фази, първо тоновете стават с висока честота, но "равни", без вариация, след това бебето се уморява и почва да забавя периодично, а накрая като се забавят, вече е зле положението.

# 961
Може ли да има придружител при майката след секциото?

# 962
Когато излизах от операционната бяха викнали ММ ,вървеше с мен до стаята чувах го,и му казаха,че може да остане малко...От там нататък идват през "определено" време за подлога,аз им казах да ми я оставят и сама се оправях,с мен имаше едно момиче в стаята.След 24 часа ме раздвижиха...Мисля ,че след секцио не важат тези ВИП зали и т.н първите 24 часа,за да те наблюдават и да не си сама

# 963
Шушулче, извинявай за въпроса, но ти как мислеше да снимаш  Simple Smile?
Слагам къс обектив и снимам ваденето на бебето. В крайна сметка щях да се задоволя и ММ да снима, нищо че той няма грам фотографски нюх. А като видях, ме ще сме сами и персоналът беше супер мил и отзивчив, още повече ме хвана яд. Tired

# 964
  • Пловдив
Шушулче, извинявай за въпроса, но ти как мислеше да снимаш  Simple Smile?
Слагам къс обектив и снимам ваденето на бебето. В крайна сметка щях да се задоволя и ММ да снима, нищо че той няма грам фотографски нюх. А като видях, ме ще сме сами и персоналът беше супер мил и отзивчив, още повече ме хвана яд. Tired
Joy Joy Joy ако беше снимала ти,акушерката щеше да снима теб  Joy Joy Joy

# 965
Представяш ли си.

# 966
Момичета, аз ще съм секцио по показания. Проблемът обаче е, че ме следят други двама лекари, които не работят там. Ходих в деня на отворените врати онзи ден и ми хареса отделението. Притеснено ми е обаче как ще стане плануването на секциото като никой не познавам там. Къде трябва да отида на преглед и какво да направя? Ако някой е минал по този път с планово секцио без доверен лекар, моля да пише.

# 967
И двете ми раждания са там при доктор Иванчева. Доволна съм и от акушерките. двете ми раждания бяха предизвикани със система. Второто раждане беше далеч по-дълго, болезнено и мъчително от първото. Шевове нямам, но плацентата ми се разкъса вътре, за 5 минути извикаха анестезиолог,приспаха ме и ме изчистиха. Някъде из форума се коминтира за епидуралните упойки и въобще за упойките, просто там не ги прилагат при раждане, ако някой иска с упойка там не е мястото. За доктор Иванчева мога само хубави думи да кажа, невероятен професионалист с голямо сърце, някои я определят като дръпната, но всъщност е много отдадена на пациентите си, винаги си е вдигала телефона, винаги е била отзивчива и при двете ми бременности, случвало ми се е да я.събудя след нощна смяна. За младия доктор Амалиев също мога да дам положителен отзив, взе ми проба за амниоцентеза при втората бременност. При първата бременност ходих за амниоцентеза в Майчин дом, платих за избор на екип, за една доцентка, тя да ми вземе пробата.Сега обаче, реших да се доверя на лекарите тук, ами вниманието беше даже двойно при амниоцентезата при това абсолютно безплатно за мен.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 14:31 от milpine

# 968
Момичета, аз ще съм секцио по показания. Проблемът обаче е, че ме следят други двама лекари, които не работят там. Ходих в деня на отворените врати онзи ден и ми хареса отделението. Притеснено ми е обаче как ще стане плануването на секциото като никой не познавам там. Къде трябва да отида на преглед и какво да направя? Ако някой е минал по този път с планово секцио без доверен лекар, моля да пише.
[/quot

Според мен отиди с документите при плановия им прием долу на първи етаж, мисля, че беше 4 кабинет и попитай как се организират нещата. Отиди рано преди осем, за да минеш от първите.

# 969
Шушулче-мама-герой,  Mr. Green, ти си професионалист, явно! Раждаш и снимаш  Laughing

Момичета, родих на 20-ти във ВМИ. И добре, че бях там. В родилна зала са страхотни всички. Аз от нормално раждаща, направих усложнение. Благодарение на др. Иванчева и бързата реакция на всички сега ви пиша. В последствие ми се приливаха и банки кръв. Не ми се мисли ако бях другаде и трябваше и да ме транспортират.

В родилното отделение грижите отново затвърдиха негативното ми мнение. Докато ползвах ВИП стая бяха мили, после взех нормална, по-голяма част от персонала бяха груби и малко през пръсти действаха, даже не ми бяха запомнили лицето, а аз изкарах доста време там. Разбира се това е дреболия в моя случай, така че бързо го забравям.

# 970
Честито, Светлита! Радвам се, че всичко е приключило добре, надявам се, че вече сте вкъщи и се гледате Hug Ако ти се пише, разкажи по-подробно, с цезараво ли ражда, какво се обърка?

# 971
Шушулче-мама-герой,  Mr. Green, ти си професионалист, явно! Раждаш и снимаш  Laughing
Не успях да снимам Sad. Фаталист съм и ме беше страх да се връщаме за раницата с фотото, макар че се сетих близо до вкъщи.
А при теб, важното е, че сега всичко е наред и се гушкате с малкото човече Hug.

# 972
Благодаря , момичета!

Шушулче, не го мисли, явно е трябвало така да стане Hug .
addicted2U, ще ти разкажа на лс. Този ден явно беше за много хора кофти, аз излезнах късметлийка. Да не натъжавам темата с лични тревоги. Надявам се, че твоето коремче напредва добре, хайде не остава  Hug

# 973
Доктор Ямаков ще ме оперира какво мислите за него ??

# 974
Жената на братовчед ми ражда при него, секцио по медицински причини, казва, че е доволна.

Общи условия

Активация на акаунт