Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 14

• 59 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Аха, значи не е от татуираната банда.  bouquet

# 661
Може пък Коцев да я е татуирал в знак на любов... Simple Smile

# 662

Може... Той си пада по татуировките...  Laughing

# 663

Може... Той си пада по татуировките...  Laughing

А аз пък се чудя за какво му е на Коцев да се жени?
Той умее да използва жените и без да се обвързва трайно с тях. Повече от ясно е, че за момента му е нужен благовиден предлог да се мотае из офиса на Пол, а след като осъществи плана си, "любовта" му ще се изпари.

А може Коцев да се цели по-надалеч. newsm78
Възможно е (ти да видиш) внезапно да е осъзнал моралната  ценност на брачната институция. Laughing  
Известно е, че в Америка бракът е на голяма почит. При условие, че му предстоят съдебни дела, нормално е да помисли как да си създаде по-добър имидж пред американското правосъдие. Това обяснява защо така бърза да се жени, без дори да си направи труд да избере по-състоятелна половинка (може да вземе пример и от Пол) Laughing

Във всички случаи ще се радваме да видим Коцев щастливо задомен. Wink
Само дето в подобни случаи народът казва: Агнето може и да легне до Кумчо Вълчо, но няма да спи дълго (нар. мъдрост)hahaha
Ще ми е интересно да видя края на тази история... Thinking

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 17:37 от simpatikonia

# 664
А дали е възможно Коцев да се жени за да получи гражданство/виза? Не, че съм запозната с процедурите, но нали ако се ожениш/омъжиш, получаваш привилегията да останеш постоянно в страната. Thinking

# 665
Определено има някаква игра... Подобно на Таня, и Коцев не прави нищо просто ей така!
Ще разберем. Thinking

# 666
Таня Стоева е по- умна от Коцев. Той изобщо не бива да е спокоен.
Таня и Милото две половини, както пише Lulu25, като два бли-
знака са, които не биха могли да живеят разделени. Отлично пресъздават
взаимоотношенията между Таня и Милото, Калин С. и Ваня Цветкова.
Пол и Мая реагират по еидн и същ начин по отношение на Стоева. Това
окончателно ни подсказва, че действително са баща и дъщеря. Не мога да при-
ема позицията на Натали. Единствената й цел е да елиминира Таня, защото винаги
ще усеща превъзходството на Таня Стоева. Пол- смятам, че ще прецени много по- рано
действията на Стоева, отколкото Мая. Надявам се да е така, защото Пол не бива да помага
на Коцев, а на Стоева. А може би точно това му е целта. Да се прави на любезен с Натали
с Коцев, а всъщност в един момент да играе в полза на Стоева и на страната на Закона.
За Мая- фургонът може би е близко, но тя има друга цел- пътдо НЙ и оставане там.
Затова ще трябва доста да работи.
Стоева и Стефанакова- нов екип, който сигурно ще даде положителни резултати.
Очаквам с интерес следващият епизод. Simple Smile

# 667
Това, че Таня Стоева е умна - е вярно, но не съм съгласна, че Коцев й отстъпва в това отношение. Той също добре обмисля и дълго подготвя ходовете си. Битката между тях очевидно ще е доста зрелищна и вероятно ще се води в публичното пространство. 

Видяхме, че Таня предприема редица открити действия - на първо място с осъдителната присъда над Милото (мафиот №1), чрез която привлича общественото мнение на своя страна. А  следващият й публичен ход вероятно ще е в студиото на Светлана Стефанакова...

Коцев определено няма да й остане длъжен. Анонса на БТВ за новата серия разкрива, че той ще се опита да привлече на своя страна Пол. А за проблемите му в Америка се споменава, че са свързани с някаква сделка с оръжие - виж тук. Нещата стават сериозни.

Аз се чудя как Коцев смята да отнеме Мая от Таня, за да я даде на Пол?
Едва ли ще му е трудно - малката глезла отдавна не иска да види майка си...
Дали пък Слав не е неговият човек, който ще я склони да избягат в Щатите. Спомням си, че още във втори сезон той й подхвърли подобна идея...

Реално погледнато Мая е вече пълнолетна, така че може да пътува в чужбина и без разрешението на майка си. Но, има едно "но" - майка й не е коя да е, а вездесъщата Таня Стоева, която няма да се остави да й отнемат детето по какъвто и да е начин. И на Коцев, а и на Пол е пределно ясно, че Таня ще се бори за Мая докрай и с всички средства... Както беше казала веднъж и на Иванов - за добро или за лошо, съдийката и майката са две страни от един и същи човек. Предстои отново да видим Таня като разярена котка, готова да разкъса всеки, който посегне на малкото й.

# 668
Аз се чудя как Коцев смята да отнеме Мая от Таня, за да я даде на Пол?
Едва ли ще му е трудно - малката глезла отдавна не иска да види майка си...
Дали пък Слав не е неговият човек, който ще я склони да избягат в Щатите. Спомням си, че още във втори сезон той й подхвърли подобна идея...
Реално погледнато - да, какво има Коцев, с което да обещае на Пол, че ще доведе Мая? newsm78 А интересното е, че и Пол го възприема като човек, който може да му помогне в тази ситуация, която пък я прави още по-заплетена. Ако приемем гледната точка на Пол (тази, която ние познаваме  Peace), Коцев е просто човек, който познава Таня, но няма причина да смята, че има кой знае каква власт върху нея, за да я накара да изгуби битката за Мая.
Дори и да предположим, че Слав е инструментът на Коцев в БГ (за което почти не се и съмнявам), едва ли Пол знае това? newsm78 Действително, да бъде заблудена Мая не е никак трудно, но на мен също не ми хрумва никакъв начин, по който самият Коцев да може да я доведе в САЩ, че и да го обещае на Пол. Виждам два варинта - да я остави  "сираче" , или като ликвидира физически майка й, или като я изпрати задълго в затвора...

# 669
Абе, инструментът Слав не е за подценяване. Whistling Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670
На мен Слав като външност ми харесва. Вероятно е по- добър от
Тео в любовта. Най- вероятно вече Мая е омагьосана от Слав. Но
Слав да е човек на Коцев, не се ангажирам с мнение. По- скоро си
мисля, че Гончев може да е обвързан с Коцев.
Ами Роки? Мая не вижда ли предимствата на Роки?

# 671
  • Варна
от къде мога да гледам епизода от миналата седмица? не мога да свикна, че го дават във вторник и го изпускам, сигурна съм, че и днешния ще го изпусна  Close накрая май просто ще спра да го гледам и без това му изгубих връзката  Crossing Arms

# 672
# 673
  • Ню Йорк
Да видим дали нещо ще се случи в епизода довечера по войо. Следвайки логиката от преди винаги във втория епизод се случваха повече неща. В предния не стана абсолютно нищо, да се надяваме че в този ще има поне мъничко нещо за гледане.

# 674
ей някой да знае какво става с войо ?? нещо май им бъгна сайта ми се струва, не мога да гледам

Общи условия

Активация на акаунт