Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 14

• 59 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Пол не го харесвам от самото начало, но напоследък съвсем ми опротивя. Аз пък донякъде оправдавам Натали за действията и. Не беше правилно да дава пари на Боян за да разкара Мая, но пък Мая съвсем очевадно се натискаше на Пол, а и той не беше безразличен. Не знам дали се е дължало на родствената им връзка, но кой би предположил, че са баща и дъщеря. ooooh!

Според мен Пол се държа нечестно с Натали и въобще не се опита да я изслуша и да я разбере. На нея и е много трудно - не може да му роди дете, разбира, че той има дете и цялата история покрай това, след това и пристигането на Таня. А Пол започна да я обвинява без дори да я е изслушал (не, че одобрявам постъпката и). Въобще не се поинтересува как се чувства тя и през какво преминава.

Същата работа и с Таня. Започна да се прави на големия мъж и баща, а не си даде сметка, че първо няма това право, второ - въобще не е толкова велик, за колкото се мисли. Може да е адвокат в Америка, но не е ли станал такъв с помощта на Натали и богатството и? newsm78 Въобще не осъзна какво е направила Таня за него и Мая и през какво е преминала. И на всичкото отгоре започна да я заплашва, че ще и вземе Мая. Ъгаси наглият тип! ooooh! Много съм му насъбрала. Close

# 646
Абе щом Милото прецени,че все още могат с Таня да си направят дете, значи тя още не е съвсем за изхвърляне Simple Smile
Друг е въпросът, че това би бил наистина шокиращ обрат, ако сценаристите решат да завият в тази посока  Shocked

Което е важното в случая обаче, независимо дали ще си планират дете или не, Таня и Иванов едва ли ще пристъпят към така очакваното сближаване, преди Мая да реши да се упъти нанякъде - или към баща си, или - по-вероятното - към фургона на Слав. В кадъра от първи епизод Таня излезе и остави Иван да се търкаля у тях, което някакси не ми се връзва да се случва, докато Мая спи в другата стая или пък може да се прибере всеки момент. Mr. Green Май, май, може и да си почакаме и повече от два епизода... ooooh! Ако, разбира се, изобщо сме прави в предположенията си за развоя на събитията. Аз лично чакам с нетърпение сцена с тях двамата, пък може и да не се награбват веднага...

а пък с тезиепизоди си представих, че ако втори сезон го даваха на тоя принцип, цял телевизионен сезон нямаше да видим сцена с Таня и Иван #Cussing out

А Пол
определено си е лика прилика с Мая. Аз също никога не съм го харесвала- прекалено ми е "изискан" и огъващ се - още от началото ми беше така, а сега съвсем засилиха тези му черти.
Виж, Натали ми е по-интересна и аз също донякъде я оправдавам. В крайна сметка, тя не е поръчала да убият Мая, а плати на Боян, за да разкара по- бързо едно момиче, което доста невъздържано се навърташе окола съпруга й. Отделно ми се струва, че наистина успя да се сприятели с Мая.

Таня и Милото и на мен не само, че не са ми нелогични, а напротив, считам, че много добре пресъздават странните извратени отношения помежду им. Те са като двама близнаци, почти кръвно свързани и каквото и са мислят един за друг, не могат никога да прекъснат тази връзка. Когато обстоятелствата ги притиснат, стигат до крайности да се опитват да се избият, но после пак надделява извратената им любов и чувство за собственост един към друг ( и определено бих казала, че това важи и за Таня, а не само за Милото).

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 22:37 от Lulu25

# 647
Цитат
Таня и Иванов едва ли ще пристъпят към така очакваното сближаване, преди Мая да реши да се упъти нанякъде - или към баща си, или - по-вероятното - към фургона на Слав. В кадъра от първи епизод Таня излезе и остави Иван да се търкаля у тях, което някакси не ми се връзва да се случва, докато Мая

Според мен, Мая не е никак далече от фургона на Слав. По - вероятна причина за липсата и в апартамента е тази. Иначе и аз не държа да видя толкова бързо Таня и Иван в страстната сцена, стига да ни радват със сцени между тях. Искрено удоволствие ми доставят сцените между Таня и Иван и Таня и Милото.

За Пол отдавна мнението ми не е добро, на мен ми е твърде мекушав и чак лигав с неговата изисканост. Милото и Иванов със извратената си ревност към Таня са ми далеч по - симпатични, не че и те не се оставят Таня да ги манупулира ловко:) Мен ако питат след като го няма Боян, който внасяше свежест в Ню Йорк, могат въобще да махнат сцените от Ню Йорк, изобщо няма да ми липсват.

# 648
Мен ако питат след като го няма Боян, който внасяше свежест в Ню Йорк, могат въобще да махнат сцените от Ню Йорк, изобщо няма да ми липсват.

Peace Идеята ти е добра!

След като ни предлагат само по един епизод седмично, би било добре да ни спестят сцени от типа - "монолозите на един луд"(Распутин), "за манекенка съм родена"(Нина Роси) ooooh! и то не за друго, а защото са напълно безидейни... Мисля, че няма да бъда особено впечатлена, дори ако в крайна сметка се разкрие някаква заложена идея в тези иначе толкова безмислени изпълнения... Все ми е едно!  Crossing Arms

Лично аз нямам търпение да развият сценария в София... То е ясно, че без намесата на таткото на Слав няма да се разкрият нещата около татутата, но може, в най-близко време например, да ни открехнат с какво толкова Таня е настъпила интересите на Коцев и каква е точно ролята на Гончев в тая игра... Ей това ме интересува. Добре поне, че ни спестиха за известно време драмите около Васко и Аги... но сигурно ги пазят за по-късно, така че няма да ни се разминат и те. hahaha

# 649
А Боян вече няма да участва, така ли? Cry
Ужасно ми липсва Rolling Eyes

# 650
На мен не. Rolling Eyes

Коцев, според мен, я е измислил цялата схема заради пари и заради някакви чувства, които изпитва към Таня.

# 651
Момичета дайте линк къде да гледам последния епизод, че го изтървах. Благодаря предварително!

# 652
На мен не. Rolling Eyes

Коцев, според мен, я е измислил цялата схема заради пари и заради някакви чувства, които изпитва към Таня.

А на мен Боян ми е сред любимите герои в НЙ, заради силното си мъжко присъствие сред перносажи като Распутин, Чушката, Нина, Алеся и пакистанеца. А Распутин ми е безкрайно антипатичен и нямам идея как ще го изтърпя до края на сезона... Толкова ми е дразнещ с манията си за величие и с тази нетърпяща никакви възражения физиономия. Нямам търпение Милото да му понатрие носа Laughing - и дано това стане по-скоро.

А Коцев очевидно има сериозни проблеми с Таня, щом толкова разчита на Пол в борбата срещу нея... Чудя се дали не е знаел от самото начало, че Мая е негова дъщеря? Възможно ли е нападението над нея да не е само акт на отмъщение или сплашване на Таня, а да включва и Пол като цел? Ще ми е интересно да разбера.

А това, че в плана на Коцев са вложени много чувства, изобщо не подлагам на съмнение. Връзката му с Милото и Таня има дълбоки корени в миналото... Остава да разберем само и финансовата страна на тези взаимоотношения. Все още не знаем какъв е общият бизнес на Таня и Милото, и дали той не включва по някакъв начин и Коцев.  newsm78
Мисля, че в крайна сметка там се крие загадката... Парите се оказват винаги в основата на всички конфликти между хората. Нищо чудно и този случай да е такъв. Всъщност Коцев си го каза: заради Таня и Милото той е загубил много пари! Остава да разберем как и защо.

# 653
Все още не знаем какъв е общият бизнес на Таня и Милото, и дали той не включва по някакъв начин и Коцев.  newsm78
Мисля, че в крайна сметка там се крие загадката... Парите се оказват винаги в основата на всички конфликти между хората. Нищо чудно и този случай да е такъв. Всъщност Коцев си го каза: заради Таня и Милото той е загубил много пари! Остава да разберем как и защо.

Доколкото помня Таня обясняваше на Милото, че Коцев е организирал нападението и се е опитал да ги скара, защото не е искал Таня да отсъди в полза на Милото за парка Странджа, защото така Коцев няма да може да си прекара петролопровода оттам и ще загуби много пари. Peace

# 654
Доколкото помня Таня обясняваше на Милото, че Коцев е организирал нападението и се е опитал да ги скара, защото не е искал Таня да отсъди в полза на Милото за парка Странджа, защото така Коцев няма да може да си прекара петролопровода оттам и ще загуби много пари. Peace

Да, това е така. Всъщност Лука Карлов разкри на Таня този план. Карлов беше шокиран от това докъде може да стигне Коцев в преследване на интересите си. Затова се отказа от плана им и от него, като го разкри на Таня (вероятно за да може да се предпази от него), а на Иванов не каза името на съдружника си, но му посочи като следа татуираните, за да стигне евентуално до него (или просто искаше да го отклони от правилната посока на разследване.) Според мен фактът, че не го спомена пред Иванов подсказва, че въпросът между Коцев и Таня е преди всичко личен, и че явно само Таня може да се справи с Коцев.
Аз лично не се съмнявам в способностите й, само чакам резултатите Hug.

И си мисля, че не само "Странджа" свързва Таня, Милото и Коцев. Със сигурност има и нещо друго извън този проект, което ги обвързва. Защото се разбра, че Коцев счита Таня и Милото виновни и за други негови загуби. "Странджа" съвсем не е най-главното. Дали пък нещата не тръгват от Америка? Там Коцев е затънал в разни далавери и срещу него са повдигнати някакви дела, свързани с програмата "Петрол срещу храни".  
Въпросът е как и с какво Таня е засегнала там неговите интереси?  newsm78

Колкото до общия бизнес на Таня и Михаил, самата тя заяви на Пол Станкофф, когато се видяха за първи път в Америка, че тя и Милото имат общ бизнес. Един вид тя му заяви, че е сериозно обвързана финансово с Михаил, каквото и да значи това. Според мен е крайно време да ни дадат малко повече инфо за финансовите връзки между героите. Емоционалната връзка между тримата - Милото, Таня и Коцев, е вече известна. Тя води началото си от годините прекарани в интерната. По-нататък обаче нещата между тях явно придобиват и финансови измерения. Съвсем друг е въпросът кое е първичното в конфликта им - емоционалното или финансовото. За Коцев май нещата са преди всичко на емоционална основа... (Лука съвсем ясно го каза на Таня). Няма какво да се надяваме татуираните да ни разкрият някаква тайна. Те само са изпълнявали поръчката на Коцев.

В крайна сметка най-важният въпрос все още остава да виси със страшна сила - Защо Коцев толкова мрази Таня?
Тя може и да се досеща да причината... Ако въпросът е финансов, то Милото няма начин да не е замесен. Така, че ако Таня е наясно с истинската причина, въпросът е защо не я споделя с Милото? Дали защото нещата са прекалено лични - толкова лични, че Таня не смее да признае на Милото... Или тя просто е тръгнала да си отмъщава без да се обяснява на когото и да е - нито на Михаил, нито на Иванов ... И това е възможно - даже е напълно в нейн стил. Peace

Във всеки случай ми става все по-любопитно да разбера коя е истинската причина за техния конфликт. newsm78

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 20:08 от simpatikonia

# 655

Във всеки случай ми става все по-любопитно да разбера коя е истинската причина за техния конфликт. newsm78

Явно е, че случаят Странджа далеч не е основната причина за техния конфликт. По-скоро е негово проявление.

До момента не са ни показали Таня и Милото да имат общ бизнес - да, тя му пази гърба в съда, той се вихри като знае, че може да разчита на нейната подкрепа, но това не е общ бизнес. А Таня наистина изрично каза на Пол, че такъв има.

Много ми е чудно и на мен по какъв начин е възможно Таня и Милото да са допринесли за проблемите на Коцев с програмата Петрол срещу храни. Като рових по въпроса, се оказа, че тези случаи са такива, в които американското правителство разследва фирми, които са злоупотребявали с въпросната програма. Тоест, имаме две страни - американското правителство и фирмата. Таня и Милото няма как да са свързани с американското правителство, не ми се вярва и да са правили преки доноси до него, по-скоро трябва да са свързани с фирмата, която е злоупотребила, фирмата на Коцев... newsm78

Аз пък все си мисля, че личният мотив при Коцев е доста на по-заден план. Най-малкото е нелепо той да стои 20 години и да точи лиги по Таня отстрани, вместо да направи нещо и изведнъж след 20 години да реши да й отмъщава, че -видиш ли- го била отхвърлила като мъж. Би трябвало засегнатите му финансови интереси да са по-сериозната част. Отделно, че най-вероятно  при неблагоприятен изход от делото в САЩ го грози и затвор...

Това, което явно ни подсказват е, че Таня ще се опитва да се бори с него по съдебен ред. Знаем, че тя ще се стреми всячески да бъде избрана за съдия в специализирания съд за борба с корупцията. Явно се опитват да ни подскажат и че неочакваното й сближаване със Стефанакова, а и присъдата срещу Милото, са ходове в тази посока.

Най-логичното за мен е двете неща да са свързани - Коцев, който има нужда от съдействието на Пол, за да спечели делото в САЩ, а му обещава същевременно, че Таня е съсипана и Таня, която е съсредоточена в отмъщение към Коцев и се стреми към изчистване на името си в обществото и участието в съд за борба срещу корупцията.

Все още обаче не ми хрумва никакъв конкретен начин, по който може двете неща да са свързани. newsm78

# 656
Все още обаче не ми хрумва никакъв конкретен начин, по който може двете неща да са свързани. newsm78

Ами как да ни хрумне, като нищо не ни подсказват. Thinking

А и като си помисля, че сега, вместо двамката с Пол  да си поприказват и да ни разкрият същината на нещата, Коцев ще почне да се лигави със секретарката (само за да губи екранно време), а и ние пак нищо няма да разберем от казуса "Петрол срещу... " не знам си какво.  #Cussing out

И с един епизод седмично ще разберем на кукуво лято... Лятото де, буквално!  hahaha

# 657
Като стана въпрос за секретарката на Пол, привидя ли ми се, или и тя има татуировка? Сцената от първи епизод (ако не се лъжа), когато носеше кафето на Коцев и се разбра, че ще се женят. Thinking

# 658
Като стана въпрос за секретарката на Пол, привидя ли ми се, или и тя има татуировка? Сцената от първи епизод (ако не се лъжа), когато носеше кафето на Коцев и се разбра, че ще се женят. Thinking

Има тату, обаче е някакви цветя или нещо такова.

# 659

Има татуировка, ама не японски йероглиф ! Май пишеше "LOVE"... Wink

Общи условия

Активация на акаунт