Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 14

• 58 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Ню Йорк
А 2/3-тите заслужават ли си гледането? `Чудя се дали да го почвам или да го оставя за утре направо.

Ми на мен ми беше по-интересно от предната серия. Ама това приключване на средата на репликата ме уби.
Може да е новата политика на БТВ - от един епизод седмично, минаваме на 2/3 епизод седмично. Очакваме до Коледа да минем и на 15 минути седмично - така ще имаме материал таман за 2-3 години... ooooh!

хаххахах Лулу ти направо ме разби  Laughing Laughing Laughing представяш ли си  така да стане Laughing

И нас ни минаха такива мисли през главата. От този факт моя мъж се изнерви още повече и реши да ходел до БТВ Wink

# 691
и аз съм с вас Simple Smile а на тоя Съпорт друг път винаги веднага ми отговарят , а сега...... Нещо има според мен, нещо е станало със сърварите им сигурно, някой може да им ги е хакнал  Laughing

# 692
  • Ню Йорк
Може да търсят кой да събудят да качи целия епизод и след това да почнат да отговарят. Явно няма готова фраза за такъв тип проблем  Mr. Green

# 693
Абсолютно , просто не знаят какво да кажат. Аз като им писах преди 20мин, пишеше че имало още 20 абоната които чакат отговор  Laughing положението е напечено явно

# 694
Може да търсят кой да събудят да качи целия епизод и след това да почнат да отговарят. Явно няма готова фраза за такъв тип проблем  Mr. Green

ееееее най-после ме  удостойха с внимание, казаха че работят по проблема  Laughing Laughing Laughing А колко бяха любезни аххах ама много извинявайте,ама ...... надяваме се утре да можете да гледате целия епизод  Laughing Laughing Laughing Laughing така е човек като си плаща

# 695
  • Ню Йорк
Може да търсят кой да събудят да качи целия епизод и след това да почнат да отговарят. Явно няма готова фраза за такъв тип проблем  Mr. Green

ееееее най-после ме  удостойха с внимание, казаха че работят по проблема  Laughing Laughing Laughing А колко бяха любезни аххах ама много извинявайте,ама ...... надяваме се утре да можете да гледате целия епизод  Laughing Laughing Laughing Laughing така е човек като си плаща

Е ти си явно по-специална  Wink При мен още няма отговор.

# 696
хаххаахха явно явно  Wink ами аз преди да затворя войото и им драснах един последен ред, който звучеше така : " Поне можеше да ме удостойте с малко внимание и да ми кажете какво става само с едно изречение"  Grinning Laughing Laughing и те взеха, че се трогнаха и след 1миин ми отговориха  Laughing

# 697
Поне са си признали, че има проблем...
Ама както сте казали - не стига, че си плащаме, ами и претенции имаме. #2gunfire Предвид, че в общия случай гледам само Седем часа по войо, направо си ми излиза по 2лв на епизод, на това отгоре отрязан на половина.

Е, бъдете оптимисти - ще има и за утре Simple Smile

Ако пък възприемат 15-минутни епизоди, ще има и за по-догодина.

То как ли да ти се коментира по същество след това... Хубавото поне е, че действително това, което видяхме до тук, беше по-добро в сравнение с предишните два епизода. Прави ми впечатление и че режисьорите на различните епизоди са различни, и аз поне определено усещам разликата...

# 698
Да, направо ни провалиха дискусията. На мен блаоволиха да ми отговорят, че се извиняват, но тази вечер имат технически проблем. И това стана след 1 час чакане, бях 26-та на опашката и след като доста ги насолих.

# 699
  • Ню Йорк
Вече излиза много нерентабилно това войо. В началото даваха по 8 епизода на месец и ние в къщи гледахме и стъклен дом и се връзваше на 50ст на епизод. Което си беше добре. Сега 7 часа е по 1 епизод на седмица /може вече и по половин, де да знам  newsm78/ и ние гледаме и Къде е Маги, което пък го пускат на войото ден или 2 по-рано. Няма вече смисъл от това Войо.

# 700
  • Бургас
Еееее,забравих го днес филма #Cussing out. Някой да знае кога вървят повторенията по тв?

По БТВ Синема всеки ден ,но в различни часове.

# 701
 newsm78
Никакъв коментар за серията, която дадоха по БТв.
Аз лично изгубих връзката в този филм. Така го разкъсаха. И с тези безкрайни реклами...

# 702
  • Варна
newsm78
Никакъв коментар за серията, която дадоха по БТв.
Аз лично изгубих връзката в този филм. Така го разкъсаха. И с тези безкрайни реклами...
и аз я изгубих

# 703
Седем часа разлика сезон 3 епизод 5:

http://depositfiles.com/files/l0ihf8w69

# 704
 Снощната серия по телевизията я коментирах преди 4-5 страници, а снощи не успях и да я гледам пак (ама с тези вторници наистина ме убиват!) и сега не си я и спомням Blush

Само едно да отбележа една радостна вест от това, което видяхме досега в епизод 6 на войо
Скрит текст:
Мая вече съвсем се приближи към фургона, като гледам, така че в най-най-скоро ще освободи пространство за развихряне... Wink

Общи условия

Активация на акаунт