Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 14

• 59 013
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
върви си войото. Сега гледам 6ти епизод.

# 676
Еееее,забравих го днес филма #Cussing out. Някой да знае кога вървят повторенията по тв?

# 677
  • Ню Йорк
върви си войото. Сега гледам 6ти епизод.

А успя ли да го изгледаш? Тия идиоти са качили само 2/3 от епизода и както си гледаш и изведнъж прекъсва и край  #Cussing out Големи малоумници.

# 678
да и при мен е така, просто нямам думи за тва войо

# 679
При всички е така, направо думи нямам. На някой отговориха ли му? Аз писах в чата им и още си чакам.

# 680
  • София
Сигурно утре ще го качат целия. Какво да правим - криза е и няма как да се плаща извънреден труд на поддръжката.  Grinning

# 681
  • Ню Йорк
Дума не обелват. Моя мъж е заседнал на чата, но никой не го удостоява с внимание.

# 682
Вашите абонаменти са си платени нали, не сте на безплатния период от 7дни?

и аз вися на Supporta ама никой не ми отговаря

# 683
  • Ню Йорк
Какви безплатни дни. Аз плащам всеки месец от самото начало на войото. И вместо бонус за лоялен клиент получавам все по-кофти услуга. Да ми се чуди човек защо продължавам да си плащам  newsm78

# 684
Еми то и аз съм така, ама е на пусто любопитство, а и зарибявка е голяма

# 685
А 2/3-тите заслужават ли си гледането? `Чудя се дали да го почвам или да го оставя за утре направо.

# 686
  • Ню Йорк
А 2/3-тите заслужават ли си гледането? `Чудя се дали да го почвам или да го оставя за утре направо.

Ми на мен ми беше по-интересно от предната серия. Ама това приключване на средата на репликата ме уби.

# 687

Ми на мен ми беше по-интересно от предната серия. Ама това приключване на средата на репликата ме уби.

Може да е новата политика на БТВ - от един епизод седмично, минаваме на 2/3 епизод седмично. Очакваме до Коледа да минем и на 15 минути седмично - така ще имаме материал таман за 2-3 години... ooooh!

# 688

Може да е новата политика на БТВ - от един епизод седмично, минаваме на 2/3 епизод седмично. Очакваме до Коледа да минем и на 15 минути седмично - така ще имаме материал таман за 2-3 години... ooooh!

хаххахах Лулу ти направо ме разби  Laughing Laughing Laughing представяш ли си  така да стане Laughing

# 689
И то разбира се на най-интересните сцени точно е орязано ...нямам думи

Общи условия

Активация на акаунт