Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Подкрепям Елица, системата е добре измислена и реализирана.
Зависи обаче до колко учителите са активни във въвеждането. Ние имахме късмет в това отношение – в рамките на деня знам какво са учили и какво е домашното.
Дано имате съвестни и добронамерени учители!

# 121
  • София
Ние миналата година си направихме поща на класа. Всеки родител получи мейла и паролата. Всяка вечер госпожата ни пишеше съобщения. В неделя, какво ще е нужно за ДБТ/за сряда/. Много удобно. И на нас пратиха пароли за сайта, но честно казано пощата ми беше достатъчна и навреме попълвана. И не съм влизала.

# 122
Днес купихме на нашия първолак престилка за рисуване доста е практична няма да се цапа като рисува, много е доволен. В понеделник е РС и след срещата с учителката продължаваме по списъка. И на сайта на нашето у-ще има електронен дневник но все още нищо незнам по въпроса надявам се на РС да разбера. newsm78

# 123
  • Бургас
Вчера вече и ние купихме всичко необходимо за училище. Ученичката вече няма търпение да започва.

Нашата учителка води ЗИП по информационни технологии и вече е успяла да направи блог на класа. Каза, че там ще публикува цялата информация, която ще ни е необходима.

# 124
  bouquet Добро утро и запис, че тръгваме пак към нови върхове, дано се върнем живи и здрави! Praynig Peace Crazy
 Heart EyesМного сте ми полезни, да знаете! Hug

# 125
  • София
Пак съм изостанала адски много...

Имам молба към тези, които вече са накупили повечето неща и тези, които са обикаляли/обикалят по магазините/книжарниците: Бихте ли споделили къде има най-голямо разнообразие и е най-добре заредено, откъде може да се купят възможно най-много неща от списъците? Досега само раница сме купили, тоест тепърва трябва всичко останало.

Благодаря предварително!   bouquet

# 126
 В "Карфур" беше много заредено и имаше всичко (когато ходих преди няколко дни ).

# 127
  • София

Имам молба към тези, които вече са накупили повечето неща и тези, които са обикаляли/обикалят по магазините/книжарниците: Бихте ли споделили къде има най-голямо разнообразие и е най-добре заредено, откъде може да се купят възможно най-много неща от списъците? Досега само раница сме купили, тоест тепърва трябва всичко останало.

В Метро и Orange, и в Карфур има доста неща, но няма много избор за рисувателните - моливи, пастели, боички ...

# 128
  • Варна
Пак бих искала да попитам за столче за пред бюрото. Като че ли се разколебах за такова с колелца, но нямам идея какво друго е удобно  newsm78

# 129

В Метро и Orange, и в Карфур има доста неща, но няма много избор за рисувателните - моливи, пастели, боички ...

Тези неща ви препоръчвам да си ги купите от специализираните магазини за художници. Няма да съжалявате. Малко по-скъпички са, но си решавате въпроса за години напред (нещата са трайни и качествени) и рисунките на децата са хубави.

# 130
  • Бургас

Тези неща ви препоръчвам да си ги купите от специализираните магазини за художници. Няма да съжалявате. Малко по-скъпички са, но си решавате въпроса за години напред (нещата са трайни и качествени) и рисунките на децата са хубави.

Права си  Peace

Но: зависи от детето. Моето не си ги пази особено и много ги губи. Колко броя моливи и т.н. сменихме по време на предучилищната в у-ще не помня вече. Така че, аз пак не купувам от гадните китайски боклуци, но няма и смисъл да влагам пари в нещо, което след няколко дни/седмици няма да го има в същия вид и състав.

# 131
  • Някъде на път....
В "Карфур" беше много заредено и имаше всичко (когато ходих преди няколко дни ).
Вчера в този на Илиянци взехме точно 4 неща - ножичка, моливи, острилки и флумастери....
Всичко беше изчерпано....

# 132
Каква подложка за чина за рисуване купихте?

# 133

Ние пазарувахме в кварталната книжарница. Тъй като аз споделям мнението, че книжарницата е мястото, което е специализирано за помагала и консумативи успях да купя абсолютно всичко от списъка. Продавачката също имаше списък за 1 клас и ме подсещаше за неща, които бях пропуснала. За почти всеки артикул имаше вариант - евтин или по-скъп, според възможностите. От там купих и помагалата / с изключение на английския /, които ни дадоха на списък , тъй като се оказа, че няма да се купуват общо за класа, а учителката държи да са в наличност още в първия учебен ден. За около 30 минути приключих, като дори подвързахме някои от помагалата.
Успех!

# 134
Ние сме закупили всичко, останаха само учебниците по английски за Британика. Учебници за училище няма да купувам по английски.
За училището да поясна, че паралелката се води с рисуване. Моето дете рисува добре. С тази нагласа е и за училище - да рисува повече. Децата бяха разпределени още май месец, обаче.....появили се майки от някаква ДГ и искат половината група деца да са заедно в един клас, че видите били свикнали заедно ! Ами хубаво, но защо точно в класа а с  рисуване и така да прецакат 10 деца за да са те заедно. Изобщо се чудя директорката как допуска такова нещо, как се съгласява на такава измама. Казвам измама защото умишлено прецаква деца, които може да могат да рисуват, за да вкара тези 10 в този клас !

Общи условия

Активация на акаунт