Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте. Ние започнахме учебната година на 3.09. и  първите вълнения вече преминаха.

# 151
  • София
Нашата родителска среща е утре, ще пиша повече след нея.

# 152
Of/,e
И аз се чудех за учителката по английски. За сега броят им е два - за учителката и възпитателката в занималнята, понеже ще си е само тяхна.
Уф и наще ще имат английски но не са ли малки още те на български още не знаят буквите а как ще пишат на английски според мен трябва да почнат поне от 2-3 клас.
В училище в първи клас по английски не пишат букви,а само учат думички по картинки,песнички,свързват и оцветяват...
   ooooh! Ох успокои ме не искам детето да се претоварва от първи клас още.  Simple Smile

Е моето дете е изписало няколко тетрадки с английски думички, сега си чете само книжките на английски, с много малко моя помощ. И понеже споменахте претоварване....ами моето дете за цяла година в предучилищна само рисуваше и моделираше, чат пат да напишат по някое число !?! или ченгел !?! Т.е. не са правили абсолютно нищо натоварващо, освен 4 часа висене в училище.

# 153
  • Някъде на път....
виртуална, в кое училище ще учи твоето дете?

# 154
виртуална дано се наредят нещата както вие искате  Hug. Аз имам точно обратния проблем,как решиха че паралелката ще е с рисуване, моя син изобщо не го влече, направо вече седмица не мога да си намеря място от нерви  Cry .Вече почвам да съжалявам за избора на училище, дано поне учителката си върши работата.

Не сте ли знаели предварително това ? Не може ли да се преместите в друга паралелка, говорете с директорката, може да има желаещи родители за вашето място. Аз лично не бих записала децата си на места, които виждам че не са за тях....ще търся други варианти.

# 155
виртуална, в кое училище ще учи твоето дете?

Да не си с връзки из училищата Wink newsm08

Шегувах се Wink
Другата седмица ще знам със сигурност в кое училище ще бъдем, искам да ида на родителските срещи и да видя какво е станало ...

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 15:50 от виртуална

# 156
Не сте ли знаели предварително това ? Не може ли да се преместите в друга паралелка, говорете с директорката, може да има желаещи родители за вашето място. Аз лично не бих записала децата си на места, които виждам че не са за тях....ще търся други варианти.
не за съжаление ,на списъка с класирането имаше съвсем друга информация, и за съжаление май съм единствената недоволна( поне от присъстващите на родителската среща родители ),защото никой от родителите не реагира на новината какви ЗИП-ове ще имат децата, от моя художник че няма да стане ми е ясно,но поне съществените неща да учат както трябва...

# 157
  • Някъде на път....
.....
Да не си с връзки из училищата Wink newsm08

Шегувах се Wink
.....
Не, просто бях останала с впечатление, че дъщеря ти ще учи в едно училище в Илиенци, а пък не знаех че там има паралелка с рисуване....

# 158
  • Варна
И нас ни викат утре за РД. Останаха някои неща за пазаруване, ще заведа г-жицата да си избере тетрадки, тефтерче и химикали и моливи. Раница взехме от Херлиц. Трябва да огледам за анцуг и гуменки.

# 159
  • Разпиляна във въображението
Госпожата по английски беше доста изчерпателна какво ще правят в клас. Както са споменали ще пеят, ще рисуват - иска хубави моливи - и като цяло ще наблегне на това децата да се приучат към звученето на езика и повтарянето на лесни кратки песни. Има и още, но предполагам, че и вас ще уведомят доста добре.

По програма "Успех" - jd   bouquet за линка. И нашето училище май ще се възползва от нея. Самата ни госпожа участва в някакъв проект за гражданското общество, но за това ще научим след като започнем училище.

# 160
И в училището на моите деца има различни извънкласни по някаква програма(дали е "Успех" не знам), но има много приятни занимания.

# 161
  • burgas
J_M_M защо не отидеш да разговаряш с директорката?Ако детето не го влече рисуването защо трябва да е в такава паралелка?Не че е лошо ,може пък да изпъкне  някой неподозиран талант на художник LaughingТази паралелка ходи много на лагер-пленери/поне така беше преди няколко години/

# 162
  • София
Здравейте!Записвам се и аз в темата!И моят син ще бъде първокласник тази година!Във вторник сме на родителска среща!Оставили сме покупките за последната седмица!

# 163
И ние така. Малко по-обрана съм от към емоции сега - първо имам вече две деца ученици и второ, като съм без работа, гледам да харча по-разумно.

# 164
Сега разгледах електронния дневник на сайта на у-щето но той е от пети клас нагоре, може би наистина с поща на класа ще е по - удобно

Общи условия

Активация на акаунт