Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 676
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
41 ОУ.

Мамета, вие на децата в клас ще им купувате ли някакви подаръчета, такива мънички дето да сложите върху учебника?
Ние ще мислим следобед с част от мамите, но ако имате свежи идеи ще се радвам да споделите.
Да картичка направена от мен на която пише "Успех малко първолаче!"
Даничка Да хамстерче е добър вариант.Може и папагалче но трябва да са две иначе умирали от скука и на мен ми беше смешно като чух но е истина!  Hug Hug Hug
майченце И ние искаме и едно голямо кученце но сме в апартамент. SadИначе  Ива е по пухкавите животинчета а момченцата са по екзотичните. Hug Hug
ади Аз реших всеки месец да и купувам книжка на Лили чудото така докато свърши поредицата.  Simple Smile Hug Hug
voltage, прекрасен разказ, благодаря ти  bouquet
Май с наближаването на първия учебен ден ставам много емоционална, защото докато четях се разплаках....
Така сме всички аз лично много се вълнувам Ивка ми е единствено детенце.А за разказа СТРАХОТЕН е! Hug Hug Hug

# 451
  • Варна, България
Май с наближаването на първия учебен ден ставам много емоционална, защото докато четях се разплаках....
и на мен така ми въздейства...
мисля да целуна една детска ръчичка сутринта преди да тръгнем за школото...  Heart

# 452
  • София
Момичета, аз понеже излизам в отпуск и имам да свърша адски много задачи до началото на новата учебна година, и не знам дали изобщо ще ми остане време да чета или пиша във форума, искам да пожелая на всички първокласници и техните родители, един изпълнен с много емоции 17 септември и успешна първа учебна година  Peace.

# 453
Момичета, аз понеже излизам в отпуск и имам да свърша адски много задачи до началото на новата учебна година, и не знам дали изобщо ще ми остане време да чета или пиша във форума, искам да пожелая на всички първокласници и техните родители, един изпълнен с много емоции 17 септември и успешна първа учебна година  Peace.

И на вас прекрасен първи учебен ден и успешна учебна година!!!!!!!!!!!!  Peace Hug

# 454
и на мен така ми въздейства...
мисля да целуна една детска ръчичка сутринта преди да тръгнем за школото...  Heart

и аз  Hug

# 455
  • Някъде на път....
Ние трябва да бъдем в 8:15 в училището на 17. 09.
От 8:30 до 9:00 ще имат Час на класния.  Thinking
От 9:00 е официалното откриване.

Някой друг започва ли с час първи клас?
Все съм си мислела, че първо е тържеството..... Thinking

# 456
  • София
За списъка 18-то СОУ в София, І Е.
И нас ни искат в 8,15 в класната стая, после на двора официално откриване от 9 и след това отново в стаята тържество Grinning

# 457
  • Бургас
Много благодаря, voltage13, за чудното разказче!
Току-що го прочетох на сина ми и личицето му грееше докато го слушаше, а на мен ми се дорева  Mr. Green

# 458
  • Варна
За списъка ОУ ГС Раковски Варна 1а клас.
Много сладко разказче. Ще го прочета на децата.
Малко ми е хаотично още и не мога да вляза в ритъм, но другата седмица ще ми се наложи с двамата ученика. Още повече, че ще са първа смяна. След голямото лятно излежаване да видим как ще ставаме сутрин за училище. Добре че сме близо.

# 459
  • София
За списъка - 18 СОУ. Чета всичко, но рядко се включвам.
За разказчето - и аз се разплаках, но по принцип съм си много ревлива.
И накрая - с молба за съвет: Чудя се какви букети да купя за госпожите. По принцип не обичам отрязани цветя и ми се щеше да е нещо декорирано в саксия, но си мисля и че трябва да са 3 бр. - една за класната, за госпожицата от занималнята и за госпожата по немски вероятно? Мисия невъзможна  - да помъкне госпожицата ми 3 саксии... Явно ще бъдат някакви букети (ще ми се да са семпли, но красиви). Приемам всякакви съвети, в т.ч и дали и за трите госпожи да има цветя (мисля, че трябва)?

# 460
voltage13bouquet много ми хареса! Peace

Днес купих сгъваемата чаша за рисуване от Кауфланд, както и цветя в саксии Peace Класната казала на РС, че ще е добре да занесем цветя в саксии ако имаме в повече-та тъкмо Wink

# 461
  • София
Подарък, Дани много се увлича по планетите и баща му търси някаква занимателна игра свързана с тях. Някой ако има идеи от къде да намерим, ще се радвам да сподели.
Букети, ще вземем 2 броя. Саксии за 1 - я уч. ден няма как да носи Дани, но ако госпожите кажат, че ще е необходимо за стаята, тогава ще занесем по - нататък.
voltage13, разказчето го четох миналата година и тогава само ми се насълзиха очите, но сега, когато вече броени часове ни делят от Големия ден, ревнах като магаре Embarassed. И аз съм от ревливите и още от сега  ми се е стегнало и сърцето и гърлото, а за понеделника не ми се мисли...

# 462
  • София
Като прилежна ученичка  Mr. Green прочетох всичко, което бях изпуснала тези дни.

Подарък за първия учебен ден - часовник. Преди малко ми го донесоха - страхотен е  Heart Eyes.
Подарък от уч-ще - от немската г-жа въпросните фунии  Mr. Green, българската каза, че и тя им е приготвила изненади. Ще ги посрещне с питка с мед.
Начало - 10,00ч. Само тържество.

Ще имат различни учители по различните предемети - изобр. изкуство, музика, информационни технологии, физическо.
Физическото - в салон.

Раниците - носят се в понеделник и се прибират в петък.
Нещата по изобр. изкуство се слагат в голяма кутия /индивидуална за всяко дете/ и стоят в уч-ще.
Спорт - 3 часа седмично, плуване - 2 часа седмично.

Купон за обяд - 2,50лв. Г-жата ще се опита да организира обща следобедна закуска в стола /като при подгответата миналата година/.

За допълнителни дейности не сме мислили още, езикът и плуването си го има в уч-ще. Ще ни представят допълнителните дейности в края на месеца. Дъщеря ми най-вероятно ще пожелае спортни танци или театрален кръжок.

На род. среща ме изненадаха със списъка - мислех, че съм купила всичко, но не  Laughing. Пазарувах от Ориндж, Метро и Карфур ме разочароваха много.
Нямаме специални изисквания за подвързването. Взех хубави тетрадки с по-обикновени картинки, а дъщеря ми си избра много красиви обложки и етикети.

Тоалетът е готов, липсват само обувките. Цветя също съм решила какви да купя. Дано само не вали!

За протокола - 145 СОУ, Сдружение "Шилер".

Разказа не го прочетох нарочно, ревла съм голяма  ooooh!. И без това вълнението ми е в повече, не искам да се разчувствам допълнително.

# 463
  • София
Явно на училищата са им дали свободата всяко за себе си да решава кога да бъде откриването на учебната година.В училищата и на двете ми деца,то ще бъде от 10 часа.
Тази седмица правихме манту и съм много щастлива,че на детето му се размина поставянето на БЦЖ.
Взехме и подложки за рисуване и разни PVC папки.
И в нашия клас ще има фунии пълни с различни неща.А класната ще ги посрещне с питка.
За подарък си мисля за някаква енциклопедия подходяща за тази възраст,някакви идеи?
Иначе девойката си е избрала книжка с модели и се чудя дали да не е за първия учебен ден,но ми се иска някак да е свързано с училището.

# 464
voltage13
............ цветя в саксии ако имаме в повече-та тъкмо Wink

Хубаво е много, но проверете дали няма алергични дечица ....

Общи условия

Активация на акаунт