Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 698
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • СОФИЯ
Е така като се пишат по нощите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ant

направи актуализация на списъка с училищата от предния ми постинг и включих всички до този момент, обаче ми прави впечатление че има посочени 2 училища  с един и същи номер-
125 СОУ Боян Пенев       на     Drina, Небесна                                               

125 СОУ Боян Радев               на Жани                                                   
да няма някаква грешка?
сиси, благодаря за помощта Hug

Разбира се, че е Боян Пенев. Радев е друг  Embarassed Embarassed Embarassed

# 436
Два дни се занимавах да правя Angry birds, че сега сме на такава вълна и ще декорираме учебниците с тях Mr. Green Купих почти всичко, но като гледам, у първокласника липсва ентузиазъм Thinking
За протокола СОУ "Димчо Дебелянов" Бургас  Peace

# 437
  • Разпиляна във въображението
И аз се въоръжих с чорапогащник заради прогнозата. Ще търся и затворени обувки ooooh! А мислих, че всичко е готово Crossing Arms

# 438
  • София
Здравейте и от мен.

За протокола  127 СОУ "Ив. Денкоглу", София
Вчера ни беше род. среща също.
Започваме в 8.00 ...Трябва да сме там най-късно 7.50 ч.

Трябва само да взема лична карта на ученика, иначе всичко друго сме взели май.

Относно пътуването до училището проверих почти всички маршрути (Дружба 1 - НДК) и начини за пътуване до училище и май с колата си излиза най-удачно. Mr. Green Та щи видим за карта за градски транспорт дали ще вадим карта. С Метрото от Цариградско шосе е близо 40 минути пътуването с прекачането на Сердика.
Само за инфо, ако не сте го споменали за карта за градски транспорт освен личната карта на ученика със снимка трябвало и уверение от канцеларията на у-щето.

Това е за сега. Вода ще си носим от в къщи в шише на Тапъруеър. Храна пак от в къщи. Купих от Джъмбо кутия за храна с две нива и вътре разделена на сектори.
Дано се окаже удачна. И малка раничка, която преобразувахме на чанта за храна.

Сега мъдрим лакомствата за пръвия учебен ден.  Mr. Green

# 439
  • София
Ние ще сме в 108 СОУ Никола Беловеждов, 1а клас, София, часовете ще започват в 8:20, но искат децата най-късно в 8:10 да са там. Това лято училището е основно ремонтирано по европейска програма, дори чух, че и Фандъкова ще присъства на откриването на учебната година на 17-ти, да видим....
Voltage13, прекрасен разказ, влезе ми в сърцето, благодаря, че го сподели!

# 440
  • София
Здравейте,

За списъка - 96 СОУ "Лев Толстой", София.
Часовете започват в 8:20, приключват (занималнята) в 17:30. И при нас искат децата да са  еднакво облечени по физическо, но по отношение на цветовете. Например, момчетата ще са с бели тениски и черни панталонки, но всеки ще си ги купува сам, тоест не е задължително да са еднакви като модел.
Купонът за стола е 1,70 лв., до 1 октомври, когато ще има нов собственик и най-вероятно и нова цена.
Пари са ни искали само за учебника по английски - 19,90 и 5 лева за тетрадка по час на класа.

# 441
За списъка Иванина Иванова 21 СОУ Христо Ботев София  Simple Smile

# 442
Вие какво ще им подарите за 15 септември? Ние се решихме за котенце имаме си условия за отглеждане голям апартамент нямаме малко дете а Ивето отдавна иска котенце и решихме да я зарадваме. Grinning Grinning Hug Hug Ако имате условия за отглеждане на домашен любимец и детето ви обича животните му подарете едно пухкаво приятелче.Моето слънчице обожава животните!  Hug Hug Hug

# 443
И ние имаме уговорка за домашен любимец за първия учебен ден! Въпреки че и аз и детето обожаваме котенца, татко и е алергичен, та няма да стане. За това се спряхме на хамстер. До сега не съм гледала такова животно, но ме убедиха, че било много непретенциознно. Книжки купуваме непрекъснато, та едва ли ще го отчете като специален подарък, но виж хамстера си е друга работа!  Joy

# 444
  • София
Ние понеже живеем в къща и си имаме 3 кучета-каракачанки и не можем да подарим куче, но моите деца искат за подарък рибки, зайче, дори стигнаха и до игуана и малко крокодилче. Срещу работата ми има магазин за екзотични животни и май наистина ще им подарим подобно животинче.

# 445
  • Бургас
Аз мисля, че ще се спра на книжка за подарък. Проблемът е, че не мога да реша коя да бъде. Имам поне 10 в главата. Ще се радвам да чуя и вашите решения.

# 446
  • Варна
voltage, прекрасен разказ, благодаря ти  bouquet
Май с наближаването на първия учебен ден ставам много емоционална, защото докато четях се разплаках....

# 447
  • София
41 ОУ.

Мамета, вие на децата в клас ще им купувате ли някакви подаръчета, такива мънички дето да сложите върху учебника?
Ние ще мислим следобед с част от мамите, но ако имате свежи идеи ще се радвам да споделите.

# 448
  • София
Ние също сме в 108 СОУ "Никола Беловеждов", I б клас, София. Kaastel, на нас ни казаха същото за откриването на учебната година, пък ще видим.
За първия учебен ден смятам да му подарим книжка и часовник  Grinning И лакомства, естествено! Simple Smile

# 449
  • София
41 ОУ.

Мамета, вие на децата в клас ще им купувате ли някакви подаръчета, такива мънички дето да сложите върху учебника?
Ние ще мислим следобед с част от мамите, но ако имате свежи идеи ще се радвам да споделите.
Моята дъщеря миналата година беше в пети клас и бяха с нова класна и тя им подари на първия учебен ден, всъщност бяха сложени върху чиновете по един моливник за бюро, острилка във формата на глобус, молив и по едно тефтерче. Госпожата успя да ги зарадва децата.

Общи условия

Активация на акаунт