Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 689
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Разпиляна във въображението
И аз бях така за настоятелството. Не ми се занимаваше, но все някой трябва да го прави. За първи път ще ми е.

# 301
Здравейте мамчета,
искам първо да споделя, вчера купих раница, най-после, но съм обиколила половин София, хубавите и качествени неща са над 90-100лв, а аз нямах тази възможност. И случайно намерих точно каквото търся - раница с ергономичен гръб и подсилено дъно и широки подплатени презрамки, в една книжарничка до ТУ, на пазарчето отпред до булеварда, точно до Папая заведението. Раницата е оригинална на PIGNA KEITH KIMBERLIN, ето този модел, но с кученца:
http://orange-bg.com/product/55752/ranitsa-pigna-keith-kimberlin … -410-280-140.html
Раницата е розова, т.е. за момиченца!
Пиша го, ако още някой търси, тук раницата е на символината цена от 49,80лв, жената каза, че е вносител и че са и останали няколко бройки от миналата година, затова цената е толкова ниска:)

Нашите имат репетиции всеки ден от 10-12 и Йони е очарована от всичко, в частност и от госпожата, дано е така и занапред  Heart Eyes

# 302
  • Разпиляна във въображението
Малката снощи сънувала, че дошла при мен и ми казала, че й се ходи на училище, а не съм я закарала. Баща й веднага я завел. Заключи, че съм забравила. Отговорих й, че няма начин това да стане и Вики се успокои. Ще видим как е като тръгне на училище. Дано този ентусиазъм остане за доста време.

# 303
  • Sofia
Пълня количката в офисмаркет и нещо ме затрудниха четките за рисуване - искат ни плоска, обла и тънка, а всичките са или комплект няколко от един вид, или пък на Фабер Кастел, които купени по отделно излизат скъпо. Някой може ли да помогне с идея  Praynig

# 304
  • София
има и на мъпед четки по около 80 ст бройката и други разви на бройки евтини...
по-дебелите може и малко по-скъпи да са...
може и тези от лидл да видиш, но на картинка не им виждам добре точно като размери и форми http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3EF39F65-3FB5DD10/lidl_bg/hs … l/index_18087.htm

# 305
  • Sofia
има и на мъпед четки по около 80 ст бройката и други разви на бройки евтини...
по-дебелите може и малко по-скъпи да са...
може и тези от лидл да видиш, но на картинка не им виждам добре точно като размери и форми http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3EF39F65-3FB5DD10/lidl_bg/hs … l/index_18087.htm

Hug Искаше ми се всичко онлайн, но все пак остават някои неща, за които ще трябва да се замъкна до магазин  Mr. Green

# 306
  • София
*Буб*, стаята изглежда много добре Peace. Чиновете в нашата класна стая ще са подредени по същия начин.
виртуална, вчера минавах с автобуса покрай Лидл в Западен парк и пред магазина имаше борса за учебници.
Izida, ако Люлин не ти е далече, да обяснявам къде да търсиш Гумата?

# 307
  • София
aniK може би този комплект ще ти пасне http://www.plesio.bg/chetki-za-risuvane-c-69979970/komplekt-chet … -br-p-279877.html
http://www.shop.lumar-bg.com/risuwane-i-modelirane/chetki-za-risuvane тук има на бройки, ако може така да прецениш, кои дебелини ще са ти ок...

# 308
  • Sofia
Останаха ми 2-3 неща да взема от магазин, та и четките ще са, но ще е по-лесно, че с двете деца хич не ми се избира  Blush

# 309
Искрено се надявам да не наклепат стаята с блажна боя в последния момент и после един месец да дишат децата изпаренията ! Организацията в училището ни е безумна. Цяло лято всички спаха вместо още началото на юни да определят класовете и стаите така че родителите да се организират ако искат да променят нещо.Определиха класовете преди 2 дена, когато вече нищо не може да се направи в стаята ! Хубавото при нашето училище е че стаята може да се ползва 4 години от един и същи клас само, а не си използват предимството. Подовете не са циклени от поне 20 години иначе са паркет или останките му. Чиновете по същия начин и шкафовете. Тоалетните не са ремонтирани, просто незнам това училище за какво дава пари. Явно че при тези условия хич не ми се оставя детето на занималня. Ще се стиска цял ден да не пикае и ака. Смятам че за малките класове е абсолютно наложително да имат ремонтирани стаи и тоалетни.

марти мерси, но ми е много далече.

# 310
  • В средата на времето
Izida, ако Люлин не ти е далече, да обяснявам къде да търсиш Гумата?

Благодаря ти, но ми е далечко  Simple Smile Ще я потърся в книжарниците около нас, а ако не я намеря, здраве да е.. Simple Smile

# 311
Вчера мина и нашата РС. Много съм доволна от класната - възпитана и еродирана, всичко ни обясни и информира, продиктува какво точно иска, без да е особено претенциозна .
Събрахме по 35 лв за допълните помагала ,останаха още по 10- 15 лв за по- нататък - ще поръчваме закачалка и някои дребни неща.
Стаята е ремонтирана в зелен нюанс е всичко, много приятна и светла, единични масички,табла по стените, цветя  ..доволна съм .
Раздадоха ни малки камбанки( като значки) - червени за момиченцата и сини за момчетата - за първия учебен ден- да бъдат закичени с тях, по този начин ще се разпознаят  Simple Smile

# 312
  • нейде там, където ....
Боята при нас беше латекс и ще се измирише бързо, но продължават ремонти навсякъде из училището. Били отпуснали пари за тях от общината в последния момент, не били виновни от ръководството. В училището на баткото оправяха по тоалетна на година  Crazy. Тук поне на етажа на малките са вече ок. Нямаме търпение да дойде вече 17-ти.

# 313
  • Бургас
Нямаме търпение да дойде вече 17-ти.

Ние пък точно обратното - липсва ни /все още/ всякакъв ентусиазъм по въпроса...

# 314
Детето ми също се радва че ще почва училище. Поне така мисля Wink Но не иска занималня, не ще да пише домашни и това е.  Не й говоря за тоалетните и вида на стаите, но мен ме дразнят. Сега се обадих в инспектората да ги поканя в училището да видят за какво иде реч. Утре ще си говоря с експертката по ремонтите за училищата. Ще настоявам поне тоалетните да се оправят скоропостижно. Физкултурните салони са добре. Стола изглежда приличен макар и той да не е ремонтиран от 30 години. Явно и ние родителите трябва да съберем пари поне да сменим чиновете или шкафовете.

Общи условия

Активация на акаунт