Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 671
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
за списъка - Варна, СОУ "Найден Геров" 1в

и ние сме там, децата ни са в един клас  Grinning

При нас часовете започват в 8.20 и децата трябва да са дошли до 8.10 - 8.15.
4-я час свършва в 11.20, а 5-я в 12.05.

# 391
  • Sofia

До сега редовно му взимах "Бърборино", но сега под въздействие на рекламите  Crazy прояви мераци за "насекомите"...да видим до кога...Вече за абонамент мисля да е електронен, че се чудя къде да ги държа всички книжки и списания ooooh![/color]

Ох, и ни е сме на насекомната вълна  ooooh!

В нашето училище 100 пъти ни казаха, че в държавната занималня ще са по много деца и който може да не ги дава на занималня. Ама ние не можем, а и мисля, че нарочно така ни говорят  Twisted Evil

# 392
звездица, аз ще оформя списъка с училищата за 1 стр. на следващата тема!  Peace Също щях да предлагам. Hug

Светкавица, дъщеря ми ще е до 12 ч. в училище. Ще закусва вкъщи, защото предлаганата в училище закуска е далчеч от моите разбирания за здравословно и пълноценно хранене. Но всички деца се водят в стола след 1-вия час за закуска (безплатна), за тогава ще й пращам някакъв плод. Ако й се прииска все пак от закуската е свободна да я опита, минлата година ги носеше вкъщи в торбичка. Шишето ни за вода е Sigg, имаме и Tapperwear! Peace
В началото няма да даваме джобни, но ако усетим, че се счувства зле от това, ше започнем, но съм сигурна, че ще отиват в касичката в 90% от времето. Wink

Miriel, и аз бях решила да купя нов Тълковен речник, но детето на кумовете ни - 2 клас, всичко си проверява в Гугъл.  Confused А аз толкова обичах като малка да се ровя в тълковния речник, още се чудя..

За тези, при които тоалетните са със седалки, продават едни хартиени подложки за еднократна употреба. Може да вземете такива, макар че ми се вижда сложно детето да си я нагласи, то ще се нацапа ръцете докато го прави.. Но все пак го давам като идея, всеки си познава най-добре детето и ще прецени дали би се справило с тази алтернатива.

# 393
  • София

За тези, при които тоалетните са със седалки, продават едни хартиени подложки за еднократна употреба.

А от къде могат да се купят тези подложки?Чувала съм за тях,но нямам идея къде се продават.

Замислих се,че остават 5 дни до започването на учебната година.Дали да не се измисли някакво по-интересно заглавие за следващата тема.Има вероятност тази да се изпише до понеделник,ако не просто да се смени заглавието от модератор.

# 394

За тези, при които тоалетните са със седалки, продават едни хартиени подложки за еднократна употреба.
А от къде могат да се купят тези подложки?Чувала съм за тях,но нямам идея къде се продават.
Заповядай - http://www.skantek.bg/product/1632/pokrivala-za-toaletna-chinia- … er-system-v1.html  Hug 250 бр. са Peace

# 395
  • София
Много благодаря! HugВероятно ще го посетя за да се заредя с тези подложки.

# 396
  • София
Много благодаря! HugВероятно ще го посетя за да се заредя с тези подложки.

И в Джъмбо има. 10 броя - 2 лв, мисля, че бяха. Аз нося в колата, за когато пътуваме.....

# 397
  • No Line On The Horizon
ОУ "Д-р Петър Берон", гр. Пловдив

# 398
Да хайде да дадем примери за заглавия ето от мен:
Чао на детската градина казва първолашката дружина
Пиша, смятам и чета първолаче съм сега
Златна есен е сега първолаче с чанта във ръка
В първи клас съм вече смятам пиша и чета
Темата на най ученолюбивите първолачета
Темата на нашите умни момченца и момиченца набор 2005
Лятото отмина първи клас съм вече
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Давайте и вие идеи и казвайте кои от моите ви допадат Hug Hug Hug Hug

# 399
23 СОУ Жолио Кюри,София
Купон за стола - 1,70
Джобни няма да давам, дано има място в занималня, защото днес се срещнах с класната и се оказа,че има доста желаещи.

# 400
Темата на нашите умни момченца и момиченца набор 2005

Wink

Хайде, малко остана - няма и седмица Wink  Hug

Първолака сега решава задачи с +2 онлайн. Днес госпожата е дала линк. Направих висок резултат и сега на другия лаптоп Стефан се мъчи да го достигне Wink Ако съм знаела по-рано, ехееее.....
Днес резервирах парти център за 7ми РД на детето. Голямо въодушевление е настанало у дома.

# 401
  • София
За списъка- 105 СОУ - София

# 402
За списъка 119 СОУ София

# 403
  • Бургас
Нашето училище е ОУ"Антон Страшимиров" - Бургас

Първият учебен ден мина успешно. Децата много са харесали госпожата.  Обещала им, че няма да се кара. Върна се даже с подарък, който виси на хладилника - оцветена пчеличка и бадж с името.

И аз съм изненадана, че във всяко училище разписанието на часовете е различно. Ние започваме в 8,20 и приключваме в 12,25.

# 404
За списъка - ЧНУ "Ерих Кестнер" -" Люлин", София

Сутрин започват в 8.30 часа и учат до 16.15 ч.

Общи условия

Активация на акаунт