Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
звездица добре е списъка
Като сте започнали с часовете да ви питам и при нас часовете започват 8:30 обаче аз започвам работа рано,мъжът ми трябва да напусне квартала най късно 7:20 това означава че детето ще е час по рано в училище, при вас как е ,за тези които са си в къщи е ясно.

# 376
  • Варна, България
Звездица,   bouquet, 2-рия вариант повече ми харесва, само ако може никовете да са подравнени.  Може при мен да си е проф изкривяване  Wink,  ако не те затруднява

Един въпрос - в края на учебната година ще връщаме ли учебниците  newsm78 Една приятелка сега ме хвърли в оркестъра и се чудя да слагам ли етикети и фолио, или не?!

# 377
При нас часовете започват в 8.00, госпожата каза до 7.45 да бъдат в училище.
Първите 2 седмици  трябва да ги вземаме към 10.30 - адаптация newsm78

Джобни за сега не мисля да давам  Peace
Каква адаптация  Crazy
Туй пък сефте го чувам  Shocked Да не тръгват на ясли  Laughing

И аз не мисля да давам джобни засега  Peace

# 378
  • някъде ... тук ...
само учебниците за първи клас остават в децата  Simple Smile

аз обикновено залепям етикетите на подвързията

# 379
  • София - Младост 1А
Моето момче е в 125 СОУ Боян Пенев - гр. София

Часовете започват в 8:20, като ние трябва да ги водим в 8.
Тоалетните ще ги инспектирам утре.
Джобни - 1 лев мисля, че е напълно достатъчен.

# 380

Първите 2 седмици  трябва да ги вземаме към 10.30 - адаптация newsm78

Каква адаптация  Crazy
Туй пък сефте го чувам  Shocked Да не тръгват на ясли  Laughing

И аз бях изненадана, но това е положението - ще бъде напред - назад в началото  ooooh!

# 381
  • Разпиляна във въображението
Аз съм от 7.30 на работа. Часовете започват от 8.20 ч. Тъй като няма как и детето ще бъде рано на училище, дори и да си променя работното време с половин час, госпожата ни каза, че е хубаво децата да си имат нещо, с което да се занимават - да рисуват, да оцветяват и т.н. докато се съберат. Тя щяла да гледа да идва рано, но все пак.

# 382
За списъка - НУ "Христо Ботев", Пловдив
В един клас сме с duhi_puhi  Hug
На нас ни искат по 2 прозрачни папки, в които да си държат нещата по рисуване и домашен бит. Моят син ще ходи на стол, няма проблеми с храненето (за разлика от баткото - когато той беше първи клас, лелите от стола ме издириха, за да ми кажат лично, че връща подноса в същия вид, в който го е взел...). Ще носи минерална вода, евентуално нещо малко за хапване за следобед, защото ще ходи на занималня.

# 383
  • Пловдив
Има ли тук родители на първокласници от Пловдив в СОУ "Свети Патриарх Евтимий" (малката Лиляна)?

# 384
  • Sofia
Ние сме в 33 ОУ Люлин
Нашата родителска среща също мина, ще имаме още една след началото на учебната година. Доволна съм, най-вече защото сме при госпожата, която искахме. Стана случайно, защото при нас госпожа не можеше да се избира, просто каквото ти се падне...
Целият ни клас ще ходи на занималня и ще са си заедно.
Лошото е, че в началото нищо няма да работи и трябва да си носят храната за целия ден  ooooh!
Стаята им е прилична, коридорите са ужасни, тоалетните са нови Simple Smile

# 385
При нас първия час започвал в 8.00 -искат ги двайсеттина мин. по-рано Rolling Eyes
(Ст. Загора ; ОУ" Свети Никола")

Относно тоалетните, нейде четох, че по изискване с цел хигиена, са именно клекала..

Нашите са ремонтирани, цялото у-ще е основно санирано, правеха козметични ремонти в стаите преди месец, когато водих синковеца да се запознае  с новата обстановка.

Раницата му е вече налична(динозаврите на Scout-очаквах да е по-малка Blush), но бъдещия първолак е на море с баба и дядо  Whistling
До сега редовно му взимах "Бърборино", но сега под въздействие на рекламите  Crazy прояви мераци за "насекомите"...да видим до кога...Вече за абонамент мисля да е електронен, че се чудя къде да ги държа всички книжки и списания ooooh!

# 386
  • София
за протокола - Ф е в 120 ОУ "Г. С. Раковски"

# 387
  • Sofia
За списъка - щерката е в 36то Максим Горки" София Simple Smile

# 388
  • София
добавени! Simple Smile

# 389
  • Пловдив
За списъка: ОУ „Д–р Петър Берон” Пловдив

И нашата родителска среща мина, класните стаи са съвсем нови, много приятни, тоалетните са тип клекало. Часовете са по 35 мин., започват в 8, свършват към 12. Купонът за обяд е 2,50лв.

С покупките сме готови, чакаме 17-ти, пък да видим...

Общи условия

Активация на акаунт