Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 682
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Аз предпочитам клекало, седалките ще са адски мръсни (брррр).
И аз предпочитам клекало, но няма да е с такова  Rolling Eyes Тоалетните, както и стаите, са нови и с тоалетна чиния. На една позната майка й е чистачка в у-щето и каза, че постоянно ги почистват, но все пак... Синът ми като беше в първи клас, свекърва ми работете близо до училището и всеки ден на обяд ходеше, водеше го до тоалетна и на стол  ooooh! Той стискаше и сам изобщо не ходеше, а на обяд ако не беше тя, сигурно нямаше да хапне нищо в стола. Сега обаче дъщеря ми сама ще се оправя, тя е и по-оправна де  Whistling
Вода в обикновена пластмасова бутилка. Сандвич и плод мисля да слагам, вкъщи тя е свикнала да закусва. Довечера на род. среща ще науча подробности за стола, една майка каза, че предварително се купуват купоните и се дават на госпожата. Пари ще й даваме по левче на ден, с тенденция след някой и друг месец, като свикне да борави с парите, "дажбата" да й стане седмична  Peace Да се учи да си прави сметка, защото баткото каквото му дадем, това изхарчва (то няма на кого да прилича  Mr. Green)

За списъка - ОУ"Райна Княгиня" - Пловдив

# 361
  • Sofia
...Моят син е абониран за Нешънъл Джиографик Кидс, много хубаво списание.

O да, супер е. Догодина трябва да се абонираме на всяка цена и ние  Peace

# 362
При нас 4 час свършва в 11.30,  5-я в 12.20, а 6-я в 13.10.  Всички дни са с 5 или 6 часа - някой ще ми обясни ли как вашите деца свършват в 11 или 11 и нещо ???

# 363
  • Sofia
Нашите нямат 6 часа, само 4 или 5 и свършват, както си посочила.

# 364
  • София
И моят син ще е в 137 СОУ в Люлин, явно няма да е със сина на Марти, защото нашата родителска среща е днес.
Марти, чудех се след вашата род. среща кои са тези и...., които оставят децата без стол, а то се оказа, че и ние сме в това число. Утре ще пиша какви са новините за нашият клас

# 365
Нашите нямат 6 часа, само 4 или 5 и свършват, както си посочила.

Не са ли всички първолаци с еднакъв брой часове, но различни сип и зип или там каквото имат?

# 366
  • София
И аз да се запиша - СОУ 2, 1Д.

За бутилки - поръчах от Tapperwear. Харесвам техните неща. 17 лв ми е бутилката 500 мл.
При нас, тоалетните са с клекала. Доволна съм.

При нас 4 час свършва в 11.30,  5-я в 12.20, а 6-я в 13.10.  Всички дни са с 5 или 6 часа - някой ще ми обясни ли как вашите деца свършват в 11 или 11 и нещо ???
При нас започват в 8,20. Има ден с 4 учебни часа - т.е. свършват в 11.05.

# 367
  • София
Звездица, добре се е получило. Може и да се групират тези, които са в едно училище. Ако искаш може първо да са училищата, а после кои са там Thinking
права си, сега ще го оформя така
а за имената, само от съображение за сигурност може би да не се споменават, знам ли  Thinking все пак е обществен форум и всички четат-и доброжелателни, и не само за съжаление  Confused
е, ако който желае, може и да си напише, но аз ще се въздържа за името на детето, на лични може  Peace

# 368
е как тогава при нас започват в 8.15 или 8.20 и 4 час свършва в 11.30  newsm78

# 369
  • София
е как тогава при нас започват в 8.15 или 8.20 и 4 час свършва в 11.30  newsm78
виртуална, и при нас е така, часовете са по 35 мин но началото на часовете е с големите, тоест имат повече междучасие, само 1 ден свършват в 12,20 а в останалите-11,30

# 370
И аз да се запиша - Пловдив - НУ Христо Ботев

Гледам обсъждате часовете - Тони имат жсеки ден по 5 часа - започват в 8 и свършват в 12:05. Часовете са по 35 мин., междучасията по 15, голямото 30.

Храна - 3 дни в седмицата ще имат безплатна закуска в училище, а другите 2 дни - плод. Смятам да му слагам закуска само като нямат "училищна" - миналата година в ПГ си я хапваше с кеф винаги Simple Smile

Вода - в 0,5 л. мин. вода - той си е свикнал.

Трудовото + Рисуването и някои помагала по ЗИП и др. им стоят в у-ще, всеки ден се носят само математика и български. Физическото също казват да стои там, ама той както се почти не го виждам - ще си го нося да пера  Laughing

Тоалетните са с клекала. Чешмите имат и топла вода + ечен сапун и сешаор за изсушаване.

Имат стол, но той няма да е на занималня и мисля да не ходи  newsm78 Но още ще помисля - миналата година ходеше, но ако няма някой с него ще го удря главно на игра и само дето купувам купони  Crossing Arms (гледах ги каква е олелия миналата ходина в стола  Crazy ).

# 371
  • Бургас
За списъка:
ОУ"Братя Миладинови" гр.Бургас

# 372
  • Габрово
При нас ще започват в 8,00 ч. Часовете са по 35 мин. 4-тия час свършва в 11,00, а 5-тия - в 11,45. Нямат по повече.

Не ви съветвам да ползвате многократни шишета. Синът ми е имал и пластмасови-детски, и пластмасови-тип спортни, и тип-метален термос, всички се вмирисват. Ако наливате сок и мухлясват. Мила съм ги, търкала, проветрявала, нищо не помогна.

Моят син ще е в СОУ"Райчо Каролев", Габрово. Макар че, май е само той.

# 373
  • София
ето така по-добре ли е?
София
11 ОУ                                                
ЕлиТ

88мо в Овча Купел                                          
aniK   
137 СОУ, Люлин.                                          
Марти, buni,
191 ОУ "Отец Паисий" (Железница)      
megan@
18 СОУ,                                                
звездица, valya_v

СОУ 2                                                
Спокойна
125 СОУ Боян Пенев                                                              
Drina, Небесна, Жани
33 ОУ Люлин                                                                          
Или_
120 ОУ "Г. С. Раковски"                                                            
Angel_Dust
36то Максим Горки"                                                
NaZu, mts69
23 СОУ Жолио Кюри                                                              
Моля,Благодаря!
105 СОУ                                                                                    
venistefani    

119 СОУ                                                                                  
 fifi_peroto, Гуш

ЧНУ "Ерих Кестнер" -" Люлин"                                                
ili1
20 ОУ                                                                                        
dianichka 1

10 СОУ                                                                                      
jd
22 СОУ "Г.С. Раковски"                                                            
t_ilieva
160 ОУ "Св. Св. Кирил и Методий"                                            
Зла Гад - Пиги®  
127 СОУ "Ив. Денкоглу"                                                            
Муци
108 СОУ Никола Беловеждов                                                    
Kaastel, Ayza
96 СОУ "Лев Толстой"              
.svetlanka.

21 СОУ Христо Ботев                                                                 
MimiIvanova
Пловдив
ОУ "Димитър Талев" 1а                                       
мама красимирка

Св Константин Кирил Философ                            
Linkata    

ОУ"Райна Княгиня"                                   
*Буб*
НУ "Христо Ботев"                                                                    
Lss*, duhi_puhi
СОУ "Свети Патриарх Евтимий"                                              
Nezabravka
ОУ „Д–р Петър Берон”                                                              
bisserina, fros
"Хр. Г.Данов"                                                                              
мойри

Плевен
ОУ "Йордан Йовков" - 1а                               
Miriel

Варна
СОУ "Найден Геров" 1в                                       
voltage 13, Faith,

ОУ "Св.Св.Кирил и Методий"                                                  
julisa
ОУ ГС Раковски                                                                           
Despina
Бургас
ОУ "Елин Пелин"                                          
J_M_M

ОУ"Братя Миладинови"                                                          
margo**
ОУ"Антон Страшимиров"                                                      
addi
СОУ "Димчо Дебелянов"                                                            
D_e_s_i_t_o
Габрово
СОУ"Райчо Каролев"                                                          
ivap

Стара Загора
ОУ" Свети Никола"                                                            
MTV
Стара Загора,НУ"Д.Благоев"                                              
Вилиан

duhi_puhi аз нещо май не се оправям добре, опитвам се да е подравнено но като постна се разминават  Embarassed май нещо съм много смотана ..

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 16:42 от звездица

# 374
При нас часовете започват в 8.00, госпожата каза до 7.45 да бъдат в училище.
Първите 2 седмици  трябва да ги вземаме към 10.30 - адаптация newsm78

Джобни за сега не мисля да давам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт