Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 647
  • 739
  •   1
Отговори
# 465

Трябва само да взема лична карта на ученика,

каква е тази лична карта?

# 466
Статия за наръчника на асоциация "Родители".

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=961356

# 467
  • Sofia
Колко снимки трябват? Остана ми само това да свърша, май 4  newsm78 Днес поръчах питката (никой друг родител не прояви желание да се заеме). Получих поръчката от офисмаркет - малко излагация с 2-3 неща  Mr. Green В събота ще подвързвам и ще освободим бюрото от боклучки, обаче как ще опазим училищните неща от малката не знам  Grinning
Лична карта да не е онзи здравен картон, дето го искат  Thinking

# 468
  • София
да не би т.нар. лична карта ще е ученическа карта, нещо като пропуск за уличище  Thinking
като прочетох за саксиите се въодушевих от идеята, обаче наистина ако има алергични деца май няма да е желателно  newsm78
за питката-и такова ли нещо трябва да има  Rolling Eyes въобще не съм се сетила пък и другите родители нищо не сроменаха, явно сме недосетливи ама нещо ми е късно за организация, дано учителката ни изненада  Praynig
тези майчета не успях да добавя, тъй като изтече 24 часовия срок за корекция на постинга ми:

41 ОУ. Сънчо
108 СОУ Ayza
18-то СОУ valya_v І Е., etti немски
145 СОУ, Сдружение "Шилер" Хот Ели
Варна
ОУ ГС Раковски Despina

valya, etti-в едно училище сме, може някой път да се организираме на срещичка и да обменим инфо
аз също съм отпуск следващата седмица и няма да се включвам много много

# 469
  • Sofia
За питката класната пита кой може да е заеме и след второто питане и всички наведени родителски глави, аз се наех (ама не да меся  Mr. Green)

# 470
Майченце Успешна учебна година!Пожелаваме ви всичко най хубаво!!!  Hug Hug Hug Hug
Да трябва ученическа карта струват 15 стотинки по книжарниците. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 471
Днес пооправихме стаята.Учебниците ги приготвихме за понеделник вързани с панделка,госпожата каза че говорили всички госпожи на 1 класове и  и решили без питка ,ако днес не са решили друго, утре ще разберем.Подаръците които трябваше да се купят за децата не ги харесала и купила гуми с формата на животинки , възпитателката изобщо не се появи ,а я чакаше и тя да дойде, интересно начало имаме  Whistling

# 472
  • Габрово
Статия за наръчника на асоциация "Родители".

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=961356

Получихме го на родителската среща онзи ден.

# 473
  • Някъде на път....
да не би т.нар. лична карта ще е ученическа карта, нещо като пропуск за уличище  Thinking
....

....Да трябва ученическа карта струват 15 стотинки по книжарниците. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А тази функция, която звездица е описала, ли изпълнява тази карта?  newsm78

# 474
Мнооого сте подробни  Wink

"Ученическата лична карта и ученическата книжка са документи, които служат на всеки ученик, но също така са част от училищната задължителната документация.
Ученическата лична карта е предназначена за идентифициране на ученика и училището, в което се обучава и се издава за една учебна година.
Ученическата книжка служи за отразяване на текущия, срочния и годишния успех и отсъствията на ученика за една учебна година. Личните данни се попълват от ученика. Книжката се подписва от родителя, класния ръководител, директора и се подпечатва с кръглия печат на училището.

Ученическа лична карта

# 475
  • Някъде на път....
lorenca, благодаря!  Flutter
Ами да се информирам, не знаех досега, че трябва да купувам такива неща.....  Crazy

# 476
lorenca, благодаря!  Flutter
Ами да се информирам, не знаех досега, че трябва да купувам такива неща.....  Crazy

Simple Smile)) Няма за какво. Купувам/ спретвам след "заповед" на класния;) Винаги дават срок за връщане на документи/ декларации и подобни (стига детето да се сети че са в чантата:))) - за подпис от мама - затова пълна проверка на нишите в раницата:)
Няма нужда от самоинициативи просто. Освен да се информираш напр. как е по-добре да се подвържат помагалата, кои моливи, гуми са по ОК и подобни насоки  Hug

# 477
  • Някъде на път....

......Няма нужда от самоинициативи просто....
Слушам!  Wink

# 478
  • Разпиляна във въображението
На нас не ни казаха за снимки и лични карти. Но има време. Класната ни каза, че в първи клас ще имаме чести РС, за да може да обсъжда с нас възникнали проблеми по време на учебния процес.

# 479
  • София
И Дани ще е с лична карта. Вчера му взехме снимките и я попълнихме. В понеделник ще я носим на класната.
При нас вероятно няма да има нито почерпка за децата, нито питка. На РС учителките не казаха нищо по този въпрос, а аз пък не се сетих да попитам Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт