Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 623
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
На първия ни учебен ден / 03.09./ всички деца получиха от учителите подаръци в същата опаковка.
Освен лакомства имаше и дребни подаръчета / канц. материали/ . Всички първокласници бяха  изненадани и доволни.

# 511
  • Sofia
Мими, лека и безпроблемна!!! Страхотна новина!!! Hug
Небесна, много хубав е станал морковът  Peace

# 512
Много хубав морков, аз бих го направила по дебел, защото харесвам дебелите неща  Twisted Evil

Днес излязох в 9 без 15 и в 9 часа и без яке си е студено, а ако вали ще е още по студено. И сега се чудя с чоропогащник и пола или направо с панталон  newsm78 Ще видим времето де, но без яке няма как да я пусна, пък и много ми харесва  bowuu

# 513
  • София
Мими, честито  Hug
Небесна, справила си се чудесно, браво  Peace
Аз съм се подготвила с два тоалета за госпожицата - рокля с презрамки и болеро с къс ръкав, ако е топло и ризка с пола, ако е по-хладно. За панталон и дума не може да става, ще ме издере жива  Laughing. Довечера ще ходим за обувки.
Относно заглавието - предпочитам Първокласници, че се намира по-лесно  Wink.

# 514
Може да сте писали, но да питам, имат ли работещите родители право на някакъв отпуск за първия учебен ден  newsm78. И друго бях чула, нещо за това че един час  може да ти се намали работното време за това че имаш първокласник, е ясно ми е че работодателя трябва да даде зелена светлина, но законово как стой този момент, някой знае ли?

# 515
  • Разпиляна във въображението
Няма специален отпуск за първи учебен ден Twisted Evil

# 516
Е, супер тъпо! Значи отпуск днес трябва да пусна.

# 517
  • София
то представям си ако имаше, изведнъж всички мами и татковци в отпуск, направо официален почивен ден  да го направят...само учителите с деца не ги виждам, ако и те си вземат отпуската Laughing

# 518
Е, става въпрос само за първи клас. Пък и дълбоко се съмнявам,че някой родител ще остави детето си само на първия учебен ден, така или иначе пак няма да е на работа.

# 519
Марти, ето тук има играчки свързани с планети и др. такива. Играчките не са от най-евтините, но може би си заслужават.
http://geoportal.bg/index.php?page=cat&lan=bg&super=62&a … em=62&start=1

Да допълня за личната карта, че е необходима ако се вади карта за градски транспорт.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 11:07 от Gigi

# 520
С тези променливи прогнози трябва д се приготвят поне 2 комплекта дрехи  Confused
Нашата родителска мина, събираме по 30 лв. Ще се купува и CD за часовете по музика, това ми се видя супер странно на мен. Мислех, че с купуването на техника сме приключили в детската градина.
Отпуска си взех, няма начин.

# 521
  • София
Gigi, благодаря ти   bouquet:. Има интересни неща, ще го посетим магазина тези дни.
Мими, честита бременност. Да е лека и безпроблемна.
Небесна, много е хубава фунията Peace.
Относно тоалета, топло студено, надолу ще е с дънки, но на ногре все още не сме взели риза, точно защото не знаех какво ще е времето. Утре ще ходим до Мола и ще му купим вече, че време не остана.

# 522
  • София
Мими, честито! Лека и безпроблемна!  Hug
Нас ни искат в 8.45 най-късно в училище, в 9 е тържеството. Това време взе да ме притеснява и мене, ще трябва да се купува и подходяща за тоалета връхна дреха  Laughing
Аз също съм в отпуск следващата седмица Simple Smile
Въпрос към Звездица, а има ли шанс по-късно да бъдем добавени към списъка? Извинявай, не съм наясно. Предварително благодаря!

# 523
MimiIvanova, честито, лека и прекрасна бременност желая!
Небесна, чуден морков!
Марти, погледни тази, мисля, че си заслужава - http://www.book.store.bg/p18935/vzrivyt-pylna-istoria-na-vselena … -kris-lintyt.html

Списъкът с училищата е готов, с дадените данни до тук, ще го публикувам с новата тема. Ayza, няма проблем, пиши ми на лични, ще направя корекция, ако е нужна.

Заглавието все пак мисля да го оставя така, в новата тема вече ще е минал първия учебен ден.. Виждам, че имаше още доста такива мнения. Вълненията си ги има в темата.. Wink

# 524
  • София
мими честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност!
небесна, наистина фунията е много красива, ще се получи чудесен подарък.
я споделете, вие на 17 ти ще ги водите ли някъде децата, на представление, разходка някъде или нещо друго?
може и да сте писали вече, но не помня Embarassed
ние ще бъдем с джинсов панталон и сако комплект, риза и вратовръзка, това е любимият стил на моята девойка, но успокоение е, че е с дълги руси коси и няма да я сбъркат за момче  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт