Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 628
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Мими , честито! Лека и безпроблемна!Голяма изненада ,а  Wink

Небесна, страхотен морков, поздравления! Много добре се е получило!

Нашият тоалет ще стане и за слънце и за дъжд, рокля с болеро, и да вали няма да умре от студ.

Аз ще бъда с панталон и риза най-вероятно.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 12:54 от Киф

# 526
  • Варна
Няма да има тоалети за нашите първолаци. Искат ги облечени с униформи. За мен като майка на момче не е проблем, обаче имаше доста разочаровани майки на малки принцеси с вече приготвени дрешки за първия учебен ден.

# 527
И аз да честитя на бъдещата майка.

# 528
  • Sofia
Момичета, какво сте решили да обличате за себе си в първия учебен ден?

# 529
  • у дома с любимите си хора
Мими,прекрасна новина!Лека и безоблачна да е бременността!

Първият учебен ден ни искат с униформа  в 9,30 .В 10 започва тържеството.Ще присъствам само аз,за съжаление съпруга ми е доста зает и ще е извън града по работа.От това ми става хем тъжно,хем тъпо,но шефът решава.

# 530
  • Бургас
Мими,лека бременност ти пожелавам!
Аз за първия ден съм обещала Камбанка на 3Д.Има и малко дреболийки за училище+дрешки от My Toys/днес пристигнаха с раничката,която е чудесна/.

# 531
  • София
Мими, честита бременност и здраво бебенце на финала.
Небесна, моркова е страхотен.

# 532
  • През девет земи в десета
Мими, страхотна новина и подарък едновременно Hug Лека и безпроблемна бременност, а на финала едно здраво, пухкаво и послушно бебче Hug

Небесна, супер, много е красива фунията  bouquet

Вчера купих ризата с дълъг ръкав, от Бенетон, там цената се оказа най-прилична, само 24 лева Laughing. Така че, тоалета ще е бяла риза със съвсем дребни сини и червени цветчета, тъмно синя пола с презрамки, бял чорапогащник, който е тънък, но има време до понеделник и черни обувки с каишка. Подарък за 17-ти не сме купували, може би ще си направим заедно една разходка след тържеството и ще измислим нещо, което да правим заедно. Аз съм в отпуск още от днес, до края на другата седмица. От вчера съм моторизирана, цяло лято гледам да се придвижвам пеша, че после.... Mr. Green Организацията по водене и взимане е готова, баткото ще я води сутрин, кака ѝ ще я взима следобед.
В училище ни искат в 10 часа, но мисля сега до отскоча дотам да видя дали няма някакви организационни въпроси за решаване Laughing

Аз ще се облека съвсем всекидневно, нищо официално, но без да е прекалено спортно. Риза, дънки или панталон, обувки и шлифер ако е по-хладно.

# 533
мими честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност!
небесна, наистина фунията е много красива, ще се получи чудесен подарък.
я споделете, вие на 17 ти ще ги водите ли някъде децата, на представление, разходка някъде или нещо друго?
може и да сте писали вече, но не помня Embarassed
ние ще бъдем с джинсов панталон и сако комплект, риза и вратовръзка, това е любимият стил на моята девойка, но успокоение е, че е с дълги руси коси и няма да я сбъркат за момче  Laughing

Да ще я водя - точно на 17 започва първият й преговорен урок по английски  Mr. Green Тъкмо да влезе в час, че този срок ще има много писане и четене дори 2 времена са включени макар , че май няма да ги обясняват като времена. Днес прочетохме първите 2 урока по английски, мислех че ще й доста трудно, но за нея се оказа лесно и даже си попълни някои неща в учебника. Все пак за компенсация днес ще я водя в ресторант с една моя приятелка, а уикенда ще я водя на някакъв нов 3Д филм по кината - забравих какво е харесала Simple Smile На 17 след тържеството и преди английския ще играе в парка цял ден, стига да не вали ! Аз съм фен на играта на открито Simple Smile

# 534
  • Някъде на път....
Отказваме се от котенцето за 15 септември мама била бременна и то в 4-ти месец! Утре ще ида на ехограф за ранно гледане на пола на бебето че да знаем какво да и кажем. Grinning
Честито!
Лека бременост ти желая!  Hug

то представям си ако имаше, изведнъж всички мами и татковци в отпуск, направо официален почивен ден  да го направят...само учителите с деца не ги виждам, ако и те си вземат отпуската Laughing
Това щеше да е наистина интересно!  Wink

# 535
  • София
Да ще я водя - точно на 17 започва първият й преговорен урок по английски  Mr. Green Тъкмо да влезе в час, че този срок ще има много писане и четене дори 2 времена са включени макар , че май няма да ги обясняват като времена. Днес прочетохме първите 2 урока по английски, мислех че ще й доста трудно, но за нея се оказа лесно и даже си попълни някои неща в учебника. Все пак за компенсация днес ще я водя в ресторант с една моя приятелка, а уикенда ще я водя на някакъв нов 3Д филм по кината - забравих какво е харесала Simple Smile На 17 след тържеството и преди английския ще играе в парка цял ден, стига да не вали ! Аз съм фен на играта на открито Simple Smile
и при нас имаше "опастност" английския да започна още от понеделник, но помолих учителката да бъде от следващия ден за да може да "усети" празника , дано тръгването на училище да е празник за нея и в следващите години Praynig
а относно игрите-аз също съм върл фен за игри на открито но нещо времето го дават кофти и искам да си подготвя резервен план. иначе първокласничката искаше да язди конче този ден..
дали имате някакви идеи за конна езда без предварителни ангажименти, тоест в случай че времето е хубаво направо да се явим на място  Grinning

# 536
Ами ние ще яздим кончета но следващия уикенд и не в София. Не може всичко на веднъж и за брат й трябва да помислим Simple Smile Не планираме специални екстри за 17, това си е учебен ден. Според мен до 11 часа ще са приключили на 17-ти, а английския е чак от 18 часа. Малко късно но нямаме възможност за по ранно водене.

# 537
Много много Благодаря!!! Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquetНаистина голяма изненада за цялото семейство.Днес ходихме да видим пола на бебето момиче ще е. Съобщихме на каката ето как протече: купихме едно бебешко боди и го сложихме в подаръчна торбичка, дадох и торбичката и и казах че това е нейния подарък за започването на училище.Тя се учуди и извика ама това е бебешка дреха и тогава и казахме че тази дрешка е за нейната сестричка която живее в коремчето на мама и ще се роди през февруари.Не можа да повярва ама наистина ли ще имам сестричка в коремчето ти ли е сега? Обяснихме и всичко.Много се зарадва че ще става кака защото никога не е била кака всичките и братовчеди са по-големи от нея и сега е радостна че ще и се роди сестричка.Отидохме при баба и дядо. И там от вратата извика в коремчето на мама има бебе ще съм кака!Много сме радостни всички. Hug

# 538
  • Някъде на път....
Момичета, какво сте решили да обличате за себе си в първия учебен ден?
Аз ще бъда с рокля и сако.

...........Организацията по водене и взимане е готова, баткото ще я води сутрин, кака ѝ ще я взима следобед.....
Ех, друго си е да има на кого да разчиташ, нали?  Peace

# 539
  • Бургас
Здравейте!
Мими, честито!Много хубава новина! Hug
Аз също поръчах питка, госпожата спомена два пъти, реших аз да се заема.
Не съм надписала все още тетрадките, нещо се отпускам през отпуската, но има време. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт