Трансвагинална лапароскопия

• 19 625
  • 90
  •   1
Отговори
# 15
по принцип говоря
в някои държави скоро ще има тестове преди брака

# 16
  • София
какво общо имат роднините с лапароскопията  newsm78
роднини дето не знаят, че са роднини си се възпроизвеждат без проблем.

# 17
да ама им се раждат болни деца българският закон забранява брак до пета степен т. е. от шести братовчед нагоре
аз лично познавам до втори

може роднинството да е причина някои хора да нямат бебе

# 18
  • София
да ама им се раждат болни деца българският закон забранява брак до пета степен т. е. от шести братовчед нагоре

пълни глупости  ooooh!

# 19
 #Crazy
К-к-кой ден станахме?
 А-aбе, вие к`во си говорите...........
 Crazy

# 20

Това може да го има при циганите мила....а причината да не забременявам е друга

# 21
shelley, като ти я направят сподели, явно наистина метода е нов. Дано да е надежден все пак. Ако се окаже, че е ок и аз бих си направила такава, вместо стандартната.

# 22
shelley, като ти я направят сподели, явно наистина метода е нов. Дано да е надежден все пак. Ако се окаже, че е ок и аз бих си направила такава, вместо стандартната.
Разбира се. Ще пиша непременно. Малко се притеснявам за тази операция защото е нов вид. Другия месец започвам да си правя изледванията преди операцията ( кръв и изледване за хламиди ) и ако всичко е ок ноември ще ме оперират.

# 23
Здравейте, нова съм в този форум, но реших да пиша, защото и аз не намерих никаква информация за трансвагиналната лапороскопия преди да се подложа на процедурата, което малко ме притесняваше. И все пак, преди около седмица д-р Калчев ме оперира. Намери проблем - една запушена тръба както и други неща. Направи също "drilling" на яйчниците. Обясни ми, че все пак имам шансове за спонтанна бременност следващите 6 месеца в случай, че яйцеклетката е от левия яйчник.

Относно самата процедура, в 8:00 ме приеха в клиниката и в 14:30 си тръгнах след разговор с д-р Калчев и екипа му и видео от самата процедура. 2-3 дена след операцията чувствах тежест в долната коремна област. Имах и съвсем леко цветно течение, което също е нормално. Доволна съм, защото докторът ми обясни подробно за какво става въпрос (въпреки че не всичко си спомням) и сега поне знам какъв е проблемът.

# 24
Здравейте, нова съм в този форум, но реших да пиша, защото и аз не намерих никаква информация за трансвагиналната лапороскопия преди да се подложа на процедурата, което малко ме притесняваше. И все пак, преди около седмица д-р Калчев ме оперира. Намери проблем - една запушена тръба както и други неща. Направи също "drilling" на яйчниците. Обясни ми, че все пак имам шансове за спонтанна бременност следващите 6 месеца в случай, че яйцеклетката е от левия яйчник.

Относно самата процедура, в 8:00 ме приеха в клиниката и в 14:30 си тръгнах след разговор с д-р Калчев и екипа му и видео от самата процедура. 2-3 дена след операцията чувствах тежест в долната коремна област. Имах и съвсем леко цветно течение, което също е нормално. Доволна съм, защото докторът ми обясни подробно за какво става въпрос (въпреки че не всичко си спомням) и сега поне знам какъв е проблемът.
Здрасти, надявам се всичко да е наред и да успееш да забременееш нормално.При мен д-р Семерджиева ми каза че ако при мен всичко е ок ще ми направи инсеминация ако ли пък не инвитро. Силно се надявам да стане все пак съм на 34 и времето лети.Ти какви изледвания прави преди операцията?

# 25
Здравейте,
мен ме оперира доктор Калчев, имах сраствания в тръбите и седловидна матка, 2-3 месеца след операцията си забременях сама.

# 26
Здравейте момичета,
Може ли да споделите по-подробна информация за екипа на клиника "Малинов".Мисля да се запиша за преглед при тях.Интересувам се и за трансвагиналната лапроскопия, как протича,колко струва и какво инфо дава.Благодаря ви.

# 27
  • Русе/София
Много интересен метод.И аз се интересувам от подробности.

# 28
Много интересен метод.И аз се интересувам от подробности.

А хидросалпингс дали се открива по този метод? Предполагам да .....
Някой ако го е правил скоро може ли да каже как е с часовете, цена, предварителни изследвания?

# 29

Общи условия

Активация на акаунт