Трансвагинална лапароскопия

• 19 623
  • 90
  •   1
Отговори
# 75
  • Vratza
Момичета искам да попитам как вае цената на Трансвагинална лапароскопия и дали дават болничен след нея

# 76
avinaa , цената не си спомням, нещо м/у 400 и 600 беше преди година, а болничен дават.
На пожелавам на всички скорошно и леко бременеене и здрави бебоци  Hug

# 77
Цената беше 550 лева при мен. Дадоха ми болничен също Simple Smile

# 78
Моята беше по здравна каза и излизаше около 450лв. Дават болничен - при всяка операция - няма как! Доколкото си спомням, 5дни Wink

# 79
Здравейте момичета,да се включа и аз Simple Smile
на мен ми правиха трансвагинална лапароскопия преди 6 месеца,незнам как е ако е само диагностична,при мен беше оперативна,за премахване на септум,тъй като имаше съмнение че съм с двурога матка,но след операцията се видя,че съм с две отделни матки  Shocked  процедурата я правят с пълна упойка,след това бях в клиниката 3 дни,и да,дават болничен,при мен беше 34 дни.Не мога да кажа,че не боли след това,близо 15 дни ми беше адски трудно да си седна на д-то  Laughing  има слабо кървене около 10 дни след процедурата.За цената не съм мн сигурна,тъй като аз съм с допълнително здарвно осигуряване към България Здраве,работодателите ми имат сключен д-р с тях и ние служителите имаме такива здравноосигурителни карти и не платих нищо,но като сума е около 400 лв. мисля  Thinking

# 80
Здравейте, момичета Hug И на мен скоро ми предстои лапаро. Малко се поотложиха нещата, че микробиологията не ми беше чиста първия път. Този път е чиста и чакам само резултат от мико и уреаплазмите, че и тях си пуснах за всеки случай, въпреки че не са задължителни и живот и здраве следващия месец ще действаме. Онзи ден като правих контролата се заговорих с акушерката и се оказа, че освен като се обадя като ми дойде цикъла трябва да мина и през интернист, нещо, което не ми бяха споменали до сега. С кръвните изследвания ще изчакам да ми дойде цикъла и тогава ще ги пускам надявам се, че ще станат бързо и явно веднага трябва да търча за преглед. Ще се радвам, ако споделите какво представлява въпросната консултация ще трябва ли да се взима час предварително за докторката. Нещо ми говореха, че не било хубаво вторник да се ходи не можах да разбера защо, че непрекъснато задавах въпроси и се опитвах да помня и други неща. Иска ми се също и да ми направят тест за упойката, че до сега няколко пъти ми се е налагало да ми бият и все на късмет, но вече не ми се рискува. Другото, което исках да ви питам е дали след операцията се дава АБ предполагам, че е така и естествено същия месец забравяме за всякакви опити.

# 81
Здравейте искам да попитам болезнена ли е самата процедура трансвагинална лапаро скопия и колко време протича.

# 82
Може да има леки ПМС болки, ако е извършена някаква корекция. Извършва се под кратка обща анестезия и има престой от няколко часа.

# 83
а каква цена е знаете ли.

# 84
Посочена е в ценоразписа на сайта на клиниката

# 85
Немога да разбера 1 за тази процедура звънях на няколко болници за инвитро и всеки ми казва различно някой може ли да сподели какво е самото иследване болезнено ли е  .

# 86
В кои клиники сте звъняли? Трансвагиналната лапароскопия се прави на много малко места. Пионери в нея бяха д-р Калчев и д-р Македонова в клиника Малинов, които сега работят в Адела фертилити. Нямам представа дали все още се практикува от някой в Малинов. До колкото си спомням Щерев твърдяха поне на сайта си, че уж я правят, но реално не съм срещала и чувала за човек с операция там.
Какво разбирате под болезнена? Това не е манипупация без упойка, за да има някаква болка. Самата операция включва в себе си освен проверка на тръбите и офис хистероскопия, при която може да бъдат отстранени дефекти в матката. И да има болка тя е като лек ПМС и зависи основно от това дали е рязано, къде и как.

# 87
Звънях в щерев да видях че я имат в саита и затова знъннах но ми казаха че правели само операцията после звънях в надежда и там ми казаха така в малинов не ми вдигнаха а във варна ми казаха че се правело без упоика и траела 10минути нз обърках се вече.

# 88
С две думи в Щерев, както очаквах не я правят. В Надежда никога не са я практикували. Там има само класическо лапаро и хистероскопия. Във Варна силно ме съмнява, че правят нещо такова. Без упойка евентуално може да де направи само диагностична офис хистероскопия.
Обади се в Адела и си запиши час първичен преглед и консултация. Само това е мястото за ТВЛ. Ако разбира се държиш точно на ТВЛ

# 89
Мина беше много болезнено не ми сложиха упоика .И сега искат да ми правят пластика на тръбата незнам дали да се доверя даите съвет.

Общи условия

Активация на акаунт