Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 32

• 91 646
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • Belgium
mu_ry черно-бялата рокля ли ти се струва неоудбна? В смисъл - идва ти прекално официална?  Laughing

# 736
  • срещу двата комина :)))
mu_ry черно-бялата рокля ли ти се струва неоудбна? В смисъл - идва ти прекално официална?  Laughing

хич не си падам по рае  Laughing и затова казвам, че няма да се чувствам добре  Joy абе, изобщо голяма мъка ми е тая сватба  Mr. Green За моята бях готова за една седмица, а тука ще се тюхкам сигурно с месеци  Joy

# 737
Кажете дали ви струва подходящо :

Да, разкошно е и няма причина да не е подходящо за сватба в Карлово!
Все пак сватбите не са виенски балове и предполагат стилно облекло, не бално. А това е разкошно и ще ти отива, поне от представата, която добих за теб по снимките.
Аз също съм в търсене на рокляТА, сестра ми ще е булка през септември. Толкова много искам да я видя и да си позная, най-неприятно ми е лутането по магазините. П.С.  Булчинската рокля я избрахме веднага, толкова лесно, тя сама ни избра дори, ахха.

# 738
явно е в пъти по-лесно да си булка,отколкото гост  Joy а по магазините е някакъв ужас  Tired

# 739
Не мисля, че черната рокля е подходяща за сватба и то особено в горещ летен ден Simple Smile
По скоро бих предпочела нещо цветно и ефирно Peace
Нещо такова, но в друг цвят примерно.

# 740
  • Варна
Ако, в твоята булчинска рокля си се чувствала добре и си се усещала като самата себе си, потърси подобна, но в друг цвят.

Виж, какво намерих. Напомня ми на твоята булчинска рокля. Цветът е navy blue. Само не знам, дали цената ще те зарадва. Можеш да разгледаш останалите рокли на марката.

http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/du … ED%2BLACE%2BDRESS

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 15:47 от missNoir

# 741
Много хубава рокля, поръчва ли се онлайн?

# 742

Имам абсолютно същата рокля в черно и съм ходила с нея на сватба Heart Eyes

# 743
  • Варна

Скрит текст:
Поздравления за вкуса ! Много харесвам стила дрехи, които предлагат, но съм ужасно разочарована, откакто разбрах, че тук, в Бг продават с надценка 20-30, дори 40 евро! Twisted Evil

# 744
  • София
mu_ry, показаната рокля, веднага би станала моя тоалет за сватба Peace
Красива и нестандартна комбинация.
Ето и в този черен  вариант бих отишла, а си давам сметка, че е на границата и много хора няма да го харесат Stop:
Скрит текст:

# 745
благодаря за съветите, момичета  Hug ще продължавам да търся, дано намеря моя вариант  Whistling

# 746
благодаря за съветите, момичета  Hug ще продължавам да търся, дано намеря моя вариант  Whistling

Щом булката е казала, че няма проблем, ходи си в черно. Моятя кума беше с черна рокля, попита ме предварително и аз също не възразих. А самата рокля беше разкошна, какво като е черна.

Много красива ти е сватбената рокля. Подобна кройка има най - разбообразни токли в зара, в различни цветове, в комбинация дантела и плат. А много ги харесвам и мисля, че ще паскат на стила ти. Това ско решиш все пак да не си в черно.

Момичета, кой ще пуска нова тема?

# 747
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт