+18! Похвали и оплаквания.

• 40 729
  • 688
  •   1
Отговори
# 315
  • ул. "Мечтание"
По-скоро си е до вагина. Аз не чувствам разлика с преди вагиналното раждане.

# 316
  • София/Горна Оряховица
Аз с няколко мъже пък съм говорила за широчината на женското влагалище. От тях съм чувала , че по пълните жени били по стеснени , докато по слабите съответно по широки. За дълбочина нищо конкретно не са ми казвали. Не знам до колко е вярно това.

Това обяснява защо един мой приятел, 70кг с мокри гащи, все е с едни едри, едри дами - от 90кг нагоре. А неговото достойнство съм го виждала в целия му блясък  Whistling .

# 317
И? Блести ли като джедайски меч?
 Mr. Green

# 318
  • София/Горна Оряховица
Отблясъци дава на лунна светлина  Joy .

# 319
  • # супернатурална #
И главоломно нараства?

Аз с няколко мъже пък съм говорила за широчината на женското влагалище. От тях съм чувала , че по пълните жени били по стеснени , докато по слабите съответно по широки. За дълбочина нищо конкретно не са ми казвали. Не знам до колко е вярно това.

Ако се доверим на Буковски - вярно е  Laughing

# 320
  • София
Ето че размерът отново имал значение. Има да ги гоня 90 килограма...
На тоя пияница му нямам много вяра де.

# 321
По-скоро си е до вагина. Аз не чувствам разлика с преди вагиналното раждане.
Да явно и до вагина, ама и мъжете как го чувстват. Само във форума чета как се свивало и било като преди, ама пък както тръгнах да раждам нормално, накрая се разви в секцио. Моичкия с прискърбие съобщил на приятели, че са ме резнали и един го потупал по рамото и казал "И по добре за теб" Mr. Green

# 322
Айде бе, никога ли не сте си играли с миуото от любопитство да му го мерите, и без подкана от тема във форума Shocked Mr. Green
Ми не! Аз си усещам, че ми е баш по мярка и измерване не ми е нужно.

Боже, аз съм се отплеснала в покупки, а тук какви интересни неща си говорите... Нещо липсвам от форумното пространство напоследък и пропускам толкова полезни, и съдържателни беседи! Rolling Eyes Трябва да чета по-внимателно!

# 323
Което ми напомня, че към класификцият на Dona, трябва да се добавят още един-два вида: Омърлиушения, този, за чиято ерекция трябват непрестанни усилия и пак резутатът е твърде незадоволителен. На всичкото отгоре после трябва да го уверяваш, че всичко е било наред и да го прегръщаш.
И неговият антипод - Сръчко, който е винаги готов за повторка и потретка и дори - досаден.
Правилно, правилно. Ох, май имаше някакво детско навремето, Сръчко и Моливко или бъркам  Grinning

# 324
  • в сърцата на децата <3
Ами Неуморния? На мен поне ми се е случвало - зор, зор, няма свършване... Не знам кое е по-лошото - това или Двутактовия двигател (по-известен като "цък-цък-язък") - два такта и впръскване...  Joy

Иначе вкусовите качесва могат да се определят и без гълтане, но за послевкус...  Mr. Green

# 325
  • До хладилника, който обичам
По себе си съдя , че това с ширината е свързано и с това дали жената е раждала вагинално. Колкото и да се казва , че това е мускул и се свива и възвръща размерите си , аз не вярвам. Поне не се чувствам както преди.
Ц. Не се разтяга завинаги и си връща размерите наистина.
Но пък има и нераждали вагинално жени, при които има проблем там, въпрос на физиолоия. Кегел му е майката.

# 326
Изпълних желанието за анкета в сантиметри Peace
Дерзайте Laughing

# 327
  • Сопот, Пловдив
Е, не е честно, а който няма какво да мери?   Laughing

# 328
Елица,ако вярваш само на трезви писатели,нямаш голям избор. Отговорих на анкетата. Simple Smile

# 329
  • в сърцата на децата <3
Ако в тази анкета някой гласува с най-малкия размер, ще се прекръстя!!! Май ще го обърнем на "кой лъже с мярка и кой - без". Ако имаше размер 45 сантиметра в анкетата, някой и с такъв щеше да се похвали  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт