+18! Похвали и оплаквания.

• 40 745
  • 688
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Из-тър-вах-ви!
Абе мацки, вие семейства, деца, вечеря - нямате ли??? Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 151
  • ул. "Мечтание"
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Цял ден се хилотя само с тия теми!

Мойте отдавна (преди час) потеглиха за страната  на сънищата, начело с мъжО!

# 152
# 153
  • София
Моите още се опъват, ама аз сготвих екзотична вечеря и сега очаквам заслужен отдих!

# 154
  • София, Младост 2
Тръгнах аз с големи надежди към темата... пък то половин тема сте оплескали с кой какви мъже харесвал и как изглеждали на жените "госпожиците" Laughing
Скрит текст:
Един от най-ценните и оригинални комплименти, които съм получавала някога, е бил по темата с медузките, салатките и прочее... а именно, че пеперудката ми е красива Mr. Green Стряскащо, обаче невероятно впечатляващо - и в точния момент е... Heart Eyes Laughing

Добре, че се появи Дона със задълбоченото проучване, че да завърне нещата в правия път Joy

Аз обаче имам оплаквания от лелеяните големи размери. Колкото и да ми е скромен опита, поне емпирично съм установила, че ако не може да стърчи нагоре самичък и се огъва под собствената си тежест, просто не се усеща толкова добре и осезаемо вътре, независимо колко плътно влиза Crossing Arms

# 155
Божееееее..... По-изчерпателно описание на различните видове мъжОве от това на Dona, не бях чел!  Laughing  Не искам да се правя на всезнайко, но защо ли останах с убеждението, че авторката иска непрекъснато да е на "седмото небе" подпомогната от 17-19, че и повече сантиметрови "работливци", докато сексолозите казват, че за един нормален акт са достатъчни около 13-16 сантиметра... За да не съм голословен, ето прочетете какво са писали някои хора...  Wink   

http://natalia.bg/page/tips/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D0%BA_%D0%B … D0%B0%D0%B2%D1%8F!/78

# 156
  • Пловдив
Божееееее..... По-изчерпателно описание на различните видове мъжОве от това на Dona, не бях чел!  Laughing  Не искам да се правя на всезнайко, но защо ли останах с убеждението, че авторката иска непрекъснато да е на "седмото небе" подпомогната от 17-19, че и повече сантиметрови "работливци", докато сексолозите казват, че за един нормален акт са достатъчни около 13-16 сантиметра... За да не съм голословен, ето прочетете какво са писали някои хора...  Wink   

http://natalia.bg/page/tips/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D0%BA_%D0%B … D0%B0%D0%B2%D1%8F!/78
Не четеш добре, пише, че повече от 19 см нямат място в никоя себеуважаваща се вагина.

# 157
Как ги преценяте сантиметрите? Чакате да заспи и взимате триъгълник и транспортир или предварително си знаете мащабите на дланта?

# 158
  • Пловдив
Мериш с ръка и пръсти, примерно една длан и от другата три пръста, вадиш линийката мериш колко е длан и три пръста и се получава.

# 159
Не четеш добре, пише, че повече от 19 см нямат място в никоя себеуважаваща се вагина.

Извинявам се, но поста е толкова е дълъг, че съм забравил какво съм прочел...   Mr. Green

# 160
  • София
На благоверния съвсем пред него ги измерих.  Mr. Green Пак беше по БГ мама тема, но преди години. Днес му обявих, че пак ще меря точно преди свършване, за по-достоверно - не се възпротиви.  Grinning

# 161
Мериш с ръка и пръсти, примерно една длан и от другата три пръста, вадиш линийката мериш колко е длан и три пръста и се получава.

Ще се загуби 1см при такава неточност.

Днес му обявих, че пак ще меря точно преди свършване, за по-достоверно - не се възпротиви.  Grinning

Защо да се противи, нали ще се разпише.  Laughing

# 162
  • София, Младост 2
Айде бе, никога ли не сте си играли с миуото от любопитство да му го мерите, и без подкана от тема във форума Shocked Mr. Green

Съвсем натурално съм го мерила, с линия - голяма веселба Laughing И сме правили и проверка след известно време, за да сме сигурни в резултата Laughing

# 163
  • ул. "Мечтание"
Аз не съм го мерила никога... Наистина не ми е хрумвало.  newsm78
Но звучи забавно!  Mr. Green Така като си го представих....  Joy

# 164
  • # супернатурална #
Сред приятелките ми няма нито една, която да не е мерила, а от опита ми-нито един, който да се е възпротивил  Laughing Може да пуснете анкета, ще получим една представителна извадка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт