+18! Похвали и оплаквания.

• 40 826
  • 688
  •   1
Отговори
# 165
Аз не съм го мерила никога... Наистина не ми е хрумвало.  newsm78

И аз, но липсата на подобен ентусиазъм си я обясняам с друго при мен.

# 166
  • Габрово
Копирах класификацията на Дона на една приятелка, че да се обсъди всичко надълго и нашироко  Laughing
Та, ако може едно допълнение:

Цитат
ама мацката е изпуснала нещо на мен много любимо
"бил съм жена в предния живот феноменът: или виж АЗ ЗНАМ къде ти е клитора и колкото и да се мъчиш да ми преместиш пръста на точното място, ДРУГОТО Е, това дето аз го пипам"

hahaha

# 167
Заради вас преди малко едва съм се измъкнала , да не ме заподозрат какво толкоз я разгъвам тая педя и тия пръсти   hahaha
Не че и моя ще има нещо против да му го измеря и с линийка де , ама аз за майтапа Laughing

# 168
  • София
Е без форума за къф ми е да го меря? Отчет и таблици не ползвам.  hahaha Обаче пуста краста...бг-мама някой ден ще ми изяде главата.

# 169
  • Русе/София
wow къде съм гледала,че съм изтървала темата?

# 170
Че има рижави отдолу, как да няма. Каквато е косата, такава е и......
А много моля не се гледа косата. За цвета на интимното окосмяване се съди по цвета на веждите, каквито са веждите, така е и долу.  Peace

А защо веднага решихте, че един трениран мъж с повече мускул е задължително анабол?  Thinking Може да е постигнато с  години тренировки все пак, а не по бързия начин. И какво им е на 100-те килограма, мускула тежи повече и е по-прибран от сланината, а сланината е по-обемиста и лека. Така че може някой 85 кг да изглежда по-зле от един 100кг поддържан трениращ.

Сега ще дочитам, че не стигнах до края.

# 171
Мериш с ръка и пръсти, примерно една длан и от другата три пръста, вадиш линийката мериш колко е длан и три пръста и се получава.

Аз съм чувала,че се мери с конец и после се мери конеца на свой ред.

# 172
  • София
Абе по много стари спомени - 100 кила на 2 метра хич не се усещат различно отгоре... Mr. Green Не ги мислете.

# 173
100 килограма са си 100 килограма. Ако друго не може, поне ще тежи.

# 174
  • София
 Joy Joy Joy
Абе не е баш така...ама да не влизаме в подробности...То тези мъже си знаят тежестта и щадят крехкото тяло!  Mr. Green

# 175
Независимо от желанието за щадене и килограмите Му, ако е с шкембе, гравитацията няма как да се пребори.

# 176
100кг е много, 85 е хубаво и оптимално число за мен.

# 177
Съгласна до тук, с едно допълнение-да не дълъг и тънък или къс и дебел.

Че какво им е на късо-дебелите.  Mr. Green
Размерът не е важен, стига само да е голям.

# 178
Ама вие толкова сте целеустремени, щом е 100 значи има шкембе и троп с краче.
Клеми е права не е баш така, ама вий си знаете вашето. Може би не сте пробвали Thinking

Ето това тяло ако е над 1.83м със сигурност си хваща 100така
Скрит текст:

# 179
А как се диша под 100 кг?

Аххх, много хубаво се диша.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт