+18! Похвали и оплаквания.

• 40 361
  • 688
  •   1
Отговори
# 585
А някой знае ли как работи този чат? Как си избирам с кой да си чатя? И това може ли да се случи, ако аз не включа камерата?

# 586
Големи сте хулиганки! Wink Joy Joy

# 587
O, не, момичета, направо се смея със сълзи вече. Моичкия изчезна за малко от стаята и аз се шмугвам веднага тук...  Joy Joy Joy
Там определено не ти трябва много инглиш, обаче признавам ви, всичките нахълтахте там... и темата умря......Joy Joy Joy
Миризливке... Joy Hug Hug
Купон да става, трябва да е весело, нали така?  Mr. Green Mr. Green

Може да чатиш, кликаш горе и си избираш с кой, но и той трябва да иска с теб. С камера имате по-голям шанс да попаднете на нещо, дето го бива. Иначе ще гледаш само чл.  Joy(не ,че пак не гледаш). Камерата се изключва от Disable, enable..  Laughing

# 588
Структурните различия по раси минахме ли ги? Че една позната твърди, че всяка жена трябвало да пробва с черен.

И с тях  не е кой знае какъв размер или кой знае какъв невероятен секс.

# 589
 ooooh!Слизахте ме ,ама и ме изкефихте! Joy JoyНаистина ли има мъже с 12-14,или си правите майтап? Embarassed

# 590
Офф и като не искам да си включа камерата...никакъв разговор не мога да проведа!

# 591
  • Ænima/Albuquerque
ooooh!Слизахте ме ,ама и ме изкефихте! Joy JoyНаистина ли има мъже с 12-14,или си правите майтап? Embarassed

Няма майтап. Два пъти съм попадала, и дано никога не ми се случи отново.
Даже май единия беше и под 12...  ooooh!

# 592

Има и с по-малки....) че и меки...)

# 593
Мирама обаче ме смайва с опит. Браво!

# 594

Може би просто съм уцелила голямо разнообразие, при не голям брой партньори. )

Но пък при тези с малките, може човек да се забавлява. )))) защото фокуса от секса, се измества някъде другаде. )  Laughing

# 595
  • Другата България
Аз от вчера го говоря това...... hahaha

# 596
 ooooh!Горкия!Сигурно се чувства много немъжествен. SadАз сигурно щях да се разсмея,ужас! Embarassed

# 597
  • Ænima/Albuquerque
Но пък при тези с малките, може човек да се забавлява. )))) защото фокуса от секса, се измества някъде другаде. )  Laughing

Абсолютно! Забелязваш тапетите, полилея, тавана... изобщо, оглеждаш се повече.  Mr. Green

# 598
ooooh!Горкия!Сигурно се чувства много немъжествен. SadАз сигурно щях да се разсмея,ужас! Embarassed

Да ти кажа, нямаше такъв проблем. )))) Напротив, сваляше много мадами и много му се и връзваха. )
Като изключим малките възможности...иначе пък беше страхотен човек. )

Sarcasm™, да, имаш време да обмислиш разни неща. )))))  Laughing

# 599
  • София
Е, сега вече се оцъклих повече от на 26 и почвам да меря колко е под 12.

Общи условия

Активация на акаунт