Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 881
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • където мечтите се сбъдват
Аз съм решила да пия арника след раждането за по-бързо възстановяване.Преди раждането не смея,защото съм чувала,че може да повлияе на упойката и да не те хване.Като подготовка за раждане правя единствено упражнения на Кегел.Я помогнат,я не.Повечето лекари казват,че при първескини епизиотомията е в кърпа вързана.Каквото,такова,важното е да няма усложнения като пролапси и инконтиненция.
А,щях да забравя:Честит празник  Simple Smile  bg

# 166
Има много информация в интернет. Чая се продава в билковите аптеки и със сигурност няма да ти навреди и е много полезен. Арниката е хомеопатично лекарство и следва да се изпише от добър хомеопат. Аз лично не съм се съветвала с никой (освен приятели) и си я взимам на моя отговорност. Имам приятелка която често използва арниката при дъщеря си за различни цели.
http://apteka.framar.bg/30001434/%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA% … D0%BD-boiron-mono
благодаря:))

# 167
Здравейте, момичета! Първо искам да честитя на всички мамчета, които вече са родили! Да са ви живи и здрави бебетата и само да ви радват! Ние вчера се прибрахме от болницата и вече се гледаме вкъщи. По-късно ще пиша за раждането, само да кажа, че родих секцио, а не нормално, в последния момент се наложи по спешност! Пожелавам на всички хубав ден и още много нови  бебета!!!

# 168
Честито на новите мами Даная и Миленка! Да са им живи и здрави рожбите и скоро ги чакаме с пълни сили пак при нас!

Честит национален празник на всички останали!  bg Повече българчета да се раждат!

Благодаря на всички за милите пожелания, ние скромно отбелязахме годишнината, защото вече съм малко като кит, но все пак си беше хубаво.
Още няма никакви изгледи да раждам Sad

Аз пия чай от малина от месец и нещо, по 2 чаши на ден, но понякога пропускам. За съжаление няма как да кажа дали е имал ефект, защото нямам предишно раждане, с което да сравня. Но при всички случаи не е вреден. Арника реших да не пия без консултация с хомеопат, вярно е, че са безобидни лекарства, но все пак има специалисти, които да ни ги предписват.

Хубав ден на всички и още бебчета чакаме!

# 169
Честито на мама Миленка и мама Даная!!! Да са им живи и здрави синчетата!!! Да растат щастливи и обичани!!!

# 170
Здравейте и от мен ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ. Днес ми остана време да вляза по- рано във форума а пък то още няма бейби новини. Хайде момичета не се спотайвайте на които е ред марш в родилното.  smile3513  smile3534

# 171
  • Варна
d_cvetanova ети една статия,в която по-подробно са описани ползите от приема на малиновите листа : www.rodilnitza.com/blog/pregnancy/herbs-in-pregnancy/ . Hug
При мен след прием на чая започват едни особени болки в корема,не знам при другите как е .  newsm78
Фейт ,чакаме да се включиш с разказ и съвети за бързо раждане  Hug

# 172
Авара, Ками ще чакам отзиви тогава, ако родите преди мен. Особено от Ками, че тя има сходно на моето първо раждане. Не, че е някаква гаранция, но все пак за ориентир. На мен майка ми донесе една чанта с изсушени малинови листа, от нейната градинка на село, но никоя от бабите у наше село не била чувала за таквоз нещо- чай от малинови листа за леко раждане  Thinking Нова мода ще да е... Но ще взема да си пийвам по една чашка, някой каза, че било приятно на вкус.

Сега 4 дни ще има затишие ми се струва, бебетата ще изчакат почивните дни на докторята  Laughing

# 173
Добре дошла Mince! Hug Бързо възстановяване и чакаме да разказваш!
На мен чак сега ми остана време да ви изчета, дойдохме на село за два дена.
Отивам да хапна , че пригладнях  Heart Eyes и пак ще дойда !

# 174
Lucky, мисля, че си права - съмнявам се да има планово секцио поне тези дни. Ама то лекарите си падат работохолици, та не се знае знае ли се.

# 175
  • София
Lucky, мисля, че си права - съмнявам се да има планово секцио поне тези дни. Ама то лекарите си падат работохолици, та не се знае знае ли се.

Аааа,има,има-чакаме бейби вест  Praynig

# 176
  • Бургас
кой ще ражда днес?

Момичета, от къде да си взема едни платнени като торбички джаджи, дето се закачат за кошарата и въте се пъхат разни неща, по джобчетата?
Ама и аз какво обяснение дадох Laughing Mr. Green

# 177
Миленка, до колкото знам има в Джъмбо и ще бъда така добра да ти кажа че се казва органайзер  Mr. Green

# 178
кой ще ражда днес?

Момичета, от къде да си взема едни платнени като торбички джаджи, дето се закачат за кошарата и въте се пъхат разни неща, по джобчетата?
Ама и аз какво обяснение дадох Laughing Mr. Green

Аз те разбрах . Това ли имаш предвид:
Такива подобни, но с различен дизайн и форма видях в Джъмбо и в Хиполенд ще ги има.  Peace Hug

# 179
Честито на Даная и Миленка. Здрави и щастливи бебета да отгледат  Hug

Мойто бебче от днес като се храни -на шише- сее чува как му къркорят червата. Толкова силно се чува,  притеснявам се.  Дали това са коликите или нещо друго?
И кожата й на места се бели на люспи. Дали е от сухота и трябва да я мажа с олио?

Общи условия

Активация на акаунт