Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 881
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Пипи, това е супер (то като гардеробче направо)Wink Има обаче едни други, по-малки, като...престилка са и се мятата на кошарата  ooooh!
Milenita, най/веротно са коликите. Колкото до лющенето, това най-вероятно се дължи на т.нар. "чистене" на бебечо от хормоните Peace Има период, малко след раждането, когато започва да им се смъква кожичката (повечето пъти). Мажеше се с едно мазило, ама най-добре е да се консултираш с педито, че са още мн малки мишките.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 13:52 от Melly.G

# 181
  • София
Ариел с 3 дни , но ми се видяха като 30 Shocked
Белче не ти се сърдя -  идваммммммммммм

# 182
 smile3518 уфффф - дотук сме вече 4-ри дни!
Сега пак прах, чистих, мих, клечах с прахосмукачката под леглото и с парцала, ама надали... #2gunfire
Обличам се и отиваме към втора да записваме тонове  smile3534
Чакаме, чакаме бейби вести! Simple Smile

# 183
  • Бургас
smile3518 уфффф - дотук сме вече 4-ри дни!
Сега пак прах, чистих, мих, клечах с прахосмукачката под леглото и с парцала, ама надали... #2gunfire
Обличам се и отиваме към втора да записваме тонове  smile3534
Чакаме, чакаме бейби вести! Simple Smile

Остана само с шлякане да пробваш Whistling

# 184
Мойто бебче от днес като се храни -на шише- сее чува как му къркорят червата. Толкова силно се чува,  притеснявам се.  Дали това са коликите или нещо друго?
И кожата й на места се бели на люспи. Дали е от сухота и трябва да я мажа с олио?

Едва ли са колики, по-скоро стомахчето му свиква с млякото. А за кожата - щом се бели задължително трябва да я мажеш с олио, докато се оправи.  Hug

Мели, Органайзер за кошара  Peace
Срещала съм по домашните потреби Виж в големите магазини

# 185
Остана само с шлякане да пробваш Whistling

Ахх, Мели, Мелиии!  Blush Blush Он няма нищо против  Whistling ама за другото се дърпа гадината ...  #Cussing out

# 186
Мели,Пипи мерси! Не бях чувала за това лющене. Сега ще потърся инфо в нета. Проблема е, че са почивни дни и педито не работи.  Има някакъв дежурен кабинет някъде, но се чудя толкова ли е суриозно и налага ли се да ходим. Аз по принцип съм страшна паника и мога най-нормалното нещо да превърна в проблем.

# 187
  • София
Мели,Пипи мерси! Не бях чувала за това лющене. Сега ще потърся инфо в нета. Проблема е, че са почивни дни и педито не работи.  Има някакъв дежурен кабинет някъде, но се чудя толкова ли е суриозно и налага ли се да ходим. Аз по принцип съм страшна паника и мога най-нормалното нещо да превърна в проблем.

На мен доколкото ми е известно при преносени бебета обикновено се лющи повече кожата, но и да не е преносено смятам,че точно от това има нужда бебенце- от олио след баня  Hug

Не се панирай, ти си  стожера на бебето и трябва да си силна. Peace

# 188
Това е нормално и е често срещано при преносените деца. Но както каза Мели - детето си чисти организма. Споко - можеш да направиш отвара от лайка и когато е с поносима Т с едно тампонче да напажеш проблемните места и след това с крем Здраве или Бочко. Също така можеш да използваш и розова вода.  Peace Винаги има дежурни кабинети и ако не си спокойна, обърни се към тях.  Hug

# 189
Честити бебчета на Даная и Миленка, да растат здрави, щури и много весели!! Бързо оправяне на мамите Hug

Ние отиваме на разходка до Св. Мина, ще пална една свещичка за всичкки родили и неродили, търпеливи и нетърпеливи майчета, скоро всички да гушкаме здрави съкровища  Heart Eyes

# 190
  • Бургас
Ники се роди преди термин 6 дни и пак се олющи като змийче. Тогава олиото и бебешките мазила не ни помогнаха особео и педито изписа едно кремче, ама пуста му старост-нерадост Laughing не мога да си спомня.
Момичетата са прави - първо пробвай с обичайните бебешки продукти, Миленита Peace
Ееееее, Пипинце, те това е атрибута. Мерси много  Hug Hug Hug Hug
Ариел...........бих ти предложила своите услуги, ама още съм от "правилната страна" на бариерата smile3521 Ако ми се случи да прескоча дъгата някога....ще ти колна Joy hahaha Joy Joy Joy

# 191
Не мога да ги разбера тези мъже: преди да забременея реве за секс като невидял. А като забременях и ми се ще пък на мен, онзи се дърпа гадината. Е, аз му предлагам, той не ще. После ще каже, че е незадоволен  smile3516 После що имало секс-шопове. Ами то Чочо не пита искаш ли не искаш ли - действа си момчето.

# 192
Не мога да ги разбера тези мъже: преди да забременея реве за секс като невидял. А като забременях и ми се ще пък на мен, онзи се дърпа гадината. Е, аз му предлагам, той не ще. После ще каже, че е незадоволен  smile3516 После що имало секс-шопове. Ами то Чочо не пита искаш ли не искаш ли - действа си момчето.
Joy Joy

# 193
някй знае ли колко струва епидуралната упойка в МД(ако има разлика в болниците)? Hug

# 194
Joy Joy Joy
Ей Пипилота, скрита лимонка излезе ти.
Лющенето е нещо нормално и не ти е нужен педиатър Миленита. Омазнявай често и ще мине. О да и още нещо - Здраве и Бочко подсушават, не ги използвай точно за това. Къркоренето на червата са колики.
Нико ми е с болно ухо от сутринта. Добре че се намерихме с хомеопатът му. Даде му едно ХЛ и веднага спря да пищи. На минутата. А рева 4 часа неспирно. Винаги се удивявам, когато подейства така бързо ХЛ. И най-експедитивното действие е при болки в ухото. Явно картината е много ясна.

Общи условия

Активация на акаунт