Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 702
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
TaniaR Честитооо! Боян е голям юнак още от старта! Да е много здрав, щастлив и послушен!

mamanaalex Честита да ти е Катрин! Да расте здрава и да радва всички!

Завърнах се от тонове и аз! Почнало се е  newsm44 newsm44
Имам слаби контракции на около 10 мин. Сега да видим още колко ще чакаме! Иначе се разбрахме в Неделя да постъпвам в рискова с багажчето!

# 346
  • Бургас
eee, хайде Ариелче:) Hug С теб може да се докараме и на една дата  Hug

# 347
pecata,Ариел - има надежда да се засечем в болницата само дано да има места,че хич не ми се ходи в друга.Ариелче не ти завиждам аз съм вече толкова изнервена че още го няма моя бебо ,а пък ти не знам,стискам палци всичко да е наред Wink
Честито на мамите с новородените бебенца,да са живи и здравиии Simple Smile

# 348
Ариелче, с теб сме!!!  Praynig Praynig Praynig Имаш много стиснати палчета от мен!!!  Hug  newsm07

# 349
За тази нощ казаха, че имат 1, 2 места макс, та ако тръгна да ги проверя. Иначе пак ме оглеждаха, че ми много голям корема - по-големичка ще е, ама няма значение, тя да е жива и здрава, все ще си я родя!  Praynig Praynig Praynig

# 350
Честито на всички нови мами, да са им здрави и щастливи бебоците   bouquet

Фейт, добре сте се завърнали у дома. Представям си колко си щастлива  Hug

Ариелче, айде, мила.. ти си  Hug

Аз тази вечер съм със стягания на корема, според мен са от подготвителните и дано поотминат, че моя мъж не дава да раждам преди 20-ти, че по- рано не може да излезе отпуска, а и аз още не съм готова с приготовленията... Смятам да си поделя скуката с неродилите мами тук  Mr. Green

# 351
Честито на Мамана Алекс,ТаняР!!!
Ариел,хайде с теб сме,успех и леко раждане!
Миленита на ортопед се води детето на двумесечна възраст,педиатъра ти дава направление.
Лъки и аз някакви подготвителни усещам ама пийнах но-шпа,че не ми дават и на мен преди 17 да раждам Laughing ще си споделяме скуката,макар че аз съм с детето и не ми е особено скучничко...

# 352
  • Бургас
Страааааах ме ееееееее! smile3514Искам гууууушшшш

# 353
Най-сетне успях да в изчета  newsm68 Ние сме си вече в Пловдив и чакаме бебчо да се появи, от утре почвам усилено да му пера дрешките и да ги глася и така Simple Smile
Честито на всички родили мами и на тези дето са се прибрали вече със съкровищата в къщи Simple Smile

# 354
Никакви подготвителни нямам аз.. и предния път бях такова чудо.
Моето дете е по-добре вече, но аз още кашлям гадно.
Мел джи в очакване съм до телефона да знаеш. Лекинко да мине. Peace
Лъки с теб съм до края.  Hug

# 355
  • Бургас

Мел джи в очакване съм до телефона да знаеш. Лекинко да мине. Peace

Ще ме гушнеш ли мъничко Cry шмрък
Днес оставихме Ники при баба и дядо.......така плака милия Tired Много ми е гадно Tired Cry И само рева, не знам какво ми става!

# 356
Мели, имаш едно голяяяяяяямо гуш от мен!!!  Hug Hug Hug Всичко ще е наред!  Praynig Hug

# 357
Здравейте момичета  Hug
Честито на всички мами, които съм изпуснала. Да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват и слушат!!! newsm51
Ние днес цял ден изкарахме на село, защото на съседната улица правят ремонт и от 8 часа е тряс, бум... smile3507 smile3512

Тия дни имам ужасни киселини, а и ме гони нервата нещо, няма никакви признаци, че бебка скоро ще се появи. Утре е датата на термина и нищо.. Tired Sad

Имам един глупав въпрос, но май ме хваща страх- та въпросът ми е може ли да се избере упойка само при шиенето?  newsm78
Melly.G Hug

# 358
Мами,стегнете се! малко остана и за нас !!  Heart Eyes  Hug

# 359
  • София
Мели  Hug
Ариелче палчета от мен Praynig
Еvvaa мисля, че не би трябвало да има проблем да ти сложат упойка само за шиенето - спокойно всичко минава Hug Тоооо и мен от няколко дни ме е налегнало шубето особено като се стъмни Shocked

Общи условия

Активация на акаунт