Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 693
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Лягай да го спиш, тогава ( ма нямам идея как да стане  hahaha).
ММ не иска ли да те приспи, подобаващо?  luvbed
Имаш нужда от сили.  Heart Eyes

# 376
  • shumen
Момичета как сте?Аз също съм така.Вечер ме хваща едно шубе,особено като съм сама.Тази вечер мъжо е на работа,а свеки на село и незнам въобще ще заспя ли.Днеска по едно време имах такива стягания и напъни,че си помислих че почвам да раждам.Незнам защо,но имам чувството,че няма да дочакам датата за секциото.
Честито на ТаняР,мама на Алекс и Аглая.Да са им живи и здрави и много игриви малките съкровища.
Фейт,добре завърнала се.Чакаме те да пишеш как се ражда толкова бързо.
Качих и снимките на  покупките за бебчо.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 23:33 от danaeka

# 377
Ех, май всяка от нас я е подгонил страха  #Crazy
danaeka и аз така съм сама тази вечер ( 3-та самотна вечер само за тази седмица) и ме гони едно безсъние в последно време. И ме кара да си мисля какви ли не глупости. Дано да изчака бебинка да минат дежурствата на ММ, че иначе ще откача.
Добре са тези дето се сдобиха със съкровищата си по-рано и не се налага изнервено да чакат.
Да са здрави и щастливи и новите мами с малките бебоци - Таня_Р, Мама на Алекс, Радост81 и Аглая!

# 378
mamanaalex,aglaya,TaniaR честити ви рожби нека да са много здрави!
Мели имаш едно голямо гуш и от мен.Успех утре. Нека да мине бързо и безболезнено.В девата ли ще ходиш при Гамишев?
edna ot nas аз нямах упойка при раждането, но ми сложиха местна при шиенето точно там долу на изтръпналото ми място. От цялото раждане най- много усетих епизиотомията и после когато взе да ме отпуска упойката -  шевовете.
Мен също взе да ме хваща страх от раждането, но все си мисля само бебчо да е добре, а пък аз все ще се съвзема. Искам да си изчака датата за секциото, но не знам дали ще стане все повече взех да получавам пристягания.
Хайде момичета които се сдобихте със свойте съкровища чакаме разказчета.

# 379
  • shumen
Силина,аз май ще хапна нещо и ще пробвам да легна.Спи ми се,а като легна и край със съня.
Лека от мен,момичета.Но знае ли се,може пак да се кукна тука след малко.

# 380
  • Бургас
Тета, да в Девата, при Гамишев Peace
Флайбъл, ти се бъзикаш Shocked К'ъв кекс, кви яйца Rolling Eyes Той го тресе повече от мен неврозното кюфте Rolling Eyes Стегнах всичко, приготвих сЪ, сега остава гадното чакане (то е ясно, че сън нЕма да има)

# 381
# 382
  • Варна
Melly.G късмет ти пожелавам  Hug Всичко ще е наред Heart Eyes

И аз наближавам  Confused

# 383
Melly G.  Hug Hug Hug
При мен са си все така нещата - даже май и ще се спи

# 384
Честито на новите мами!!! Да им растат дечицата здрави и щастливи!!!   bouquet
Моят корем започна да пада и вече доста ми тежи, а има още време до секциото ми  Crazy Имам чувство, че бебон ще тръгне да излиза по-рано от предвиденото  Mr. Green

# 385
Лелеее и днес са се излюпили няколко съкровища!!! Честито на мама на Алекс, на Танчето, на Аглая, на Радост, на Василенка  Hug здрави, усмихнати, палави и румени дечица да растат за радост на мама и тате   bouquet

Ариел, пожелавам ти много бързо да родиш, че доста се измъчи с чакане...  Hug

Мели, ние сме това, което мислим, така че мноооооого положителни мисли ти желая  Hug а секссуалния живот ехеее тепърва ще го обогатяваш  Laughing

При мен доста стягане и то болезнено, но си мисля, че ще родя около 10ти  Crazy

Искам разкази, дано някоя мама пише скоро, лека на всички!

# 386
Ето ме и мен кукувица по нощите...
И при това се опитвам да се разболявам - кашлям малко като легна, малко сополи, малко ме цепи глава... И на всичкото отгоре след като дадох съвет на Мели да не го мисли детето, аз малкото време, в което спах, само си сънувах Камен и как си го гушкам и ми е станало мъчно за него, а иначе съм благодарна, че сега е при баби, за да можем ние да си се организираме вкъщи, но...

# 387
Аз цял ден спах, ако не броим, че в 4 сутринта се събудих и изчетох всичко писано и пак си легнах.

Честити бебета!

Мели, от мен само хубави пожелания и чакам радостната новина!

Как е по останалия свят незнам, но тук е толкова рядко раждане без епидурал, че една бг мама, която беше отказала упойка за раждането, на следващия ден бяха ходили да видят що за чудо е Simple Smile
Иначе епизиотомия се прави в много крайни случаи, например ако се стигне до ползване на форцепс и той не може да влезе.
Ако удържа без упойка, ще ви пиша как шият Simple Smile Че чак на без разкъсвания не се надявам Wink

# 388
  • София
Добро утро, момичета от реанимацията на МД!
Благодаря ви много за милите думи и пожелания! Честито и от мен на новите ни майчици и малките им бебоци. Като ви чета май сме сериозна дружина в МД - bydik, Миленка... Още някой ако се сещате казвайте го:)

Аз специално искам да дам кураж на Мели Всичко ще е наред, мила. С теб сме!

Моето единствено желание и тайна мисъл беше да си дочакам плановото секцио за другата седмица, но не било писано. Та и аз имах известни страхове през последните нощи и все едни черни мисли в главата ми и мъка за мъжо и детенце-все едно ще ходя на заколение. Явно така е с вторите... Та предната нощ взеха, че ми изтекоха водите и така по- раничко се озовах тук. Ако знаете как броях минутките до идването на д-ра Че докато го чаках за 3-4 часа бях дръпнала 2 см разкритие - доста болезнено ми се видя с контракции през 5 минути и по- чести... Накрая си мечтаех за секциото ми

Бебока е голям сладур- един дундав поне в муцунка, та вечв тръпна да ме качат на 12 ет. и да си го видя и гушна. Аз се чувствам добре, много по- добре от предния път и на моменти забравям, че съм оперирана и искам да хуквам на някъде Simple Smile

Много целувки и кураж на всички Като мога скоро пак ще пиша

# 389
  • Бургас
Честито на новите мами!!!

Мелли стискам палци. Всичко ще е наред, сигурна съм!

Аз пък все още бе съм започнала да се притеснявам за секциото. По принцип не съм някоя паника, де.Но засега най-големия ми дерт е как ще изтрая да стоя гладна преди операцията.  smile3555

Общи условия

Активация на акаунт