Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 14

• 46 877
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе/София
lepidopteria страхотен грим,адмирации

# 31
  • София
Благодаря ви момичета  Hug

a.l.e.n.a с нищо  Mr. Green просто сами си застанаха без да паднат
*Ally* може разбира се , сега значи е твой ред
Жаки°  мерси Hug ,  госпожице чакам вашата рок стар  Crossing Arms

# 32
  • в 1001-та нощ
...
Жаки°  мерси Hug ,  госпожице чакам вашата рок стар  Crossing Arms

да  Heart Eyes приемат се и следсрочно  Heart Eyes   bouquet

# 33
Грима на Лепи просто избива рибата! Би трябвало да се публикува някъде по модните списания. Hug

# 34
  • в 1001-та нощ
А, Лепи, с какво прави устните   bouquet

# 35
  • София
Лепи, страхотен грим, а устните са уникални (как постигна тези бели зъби) Heart Eyes

# 36
  • София
благодаря ВИ  Hug

ох обаче не се смейте
тъй като нямам черно червило си очертах устните с черен молив - каяла на ГР , и после сложих едно страстно червено на ейвън и след като не ми хареса в мат сложих и гланц с блещукалки
ето го в мат вариант
Скрит текст:

Cesari/ Olia мерси , нямам идея може би от светкавицата така белнаха  Mr. Green

# 37
И аз ще пусна скоро снимки. Утре отивам на шопинг и дано си намеря интересни неща, които да ме мотивират да направя нещо готино Flutter

За нищо не се смеем, вие ако знаете разни неща с какви продукти ги правя! Всеки си има малки трикове yes
И матови ми харесват устните, но блестящите са.....ох нямам думи, толкова ми харесват txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 38
  • в 1001-та нощ
Лепи, аз често си правя подобен ефект, но не с черен молив, а например виолетов с розовеещо и леко преливат

правя го, като очертавм с молива контура по-плътно, а навътре по-рехаво, после слагам червило/гланц, но молива леко прозира - не стои, като очертам контур, като едно време, а със затихване и отгоре гланц  Peace

# 39

Да използвам коректор в неутрализиращ цвят? Или пък нещо наистина покривно, а отгоре отразяващо светлината?  Нямам никаква идея...
Мис Нели, разчитам специално на теб за отговор, но ако някой се е справил успешно с този проблем, ще съм благодарна на отзиви Hug

И двете  Laughing Пробваш и което се получава най-добре...Същия проблем имам, общо взето поради спецификата на зоната трудно с е уцелва най-подходящия продукт и метод, така че много тестове му е майката. Ако си в София, мини през МАС и виж техните коректори как ти се отразяват,и по-специално студио финиш, ИНГЛОТ ако не се лъжа имаха корективни цветове(не се сещам кой друг има корективни цветове в БГ)? Също коректорите от сериите на ЕЛ Дабъл Уеър и Виши дермабленд. Тест преди покупка за да видиш кое е прекалено сухо, слабопокривно, събиращо се в бръчици и т.н. Ако е по-мазничък отгоре пудра за да не се събира. Нанасяш със потупване за да е по-концентриран пигмента, вместо с размазване, много лесно става с триъгълна влажна гъбичка за грим. И в триъгълник надолу под окото, не само в самия тъмен кръг, за да се прелее.

# 40
  • София
Лепи, устните сааа  Heart Eyes
Жаки, шопнигът е най-доброто вдъхновение. Аз като загубя муза отивам да си купя нещо ново и веднага ми идва пак настроение да се мажа  Crazy
Рок звезда още не съм се отказала да направя. Просто искам да гримирам цялото лице (и за косата имам планове), а за това ще ми трябва доста време, с което изобщо не разполагам в момента. Като се поохлабят нещата около мен (макар, че взе твърде много да ми харесва да съм постоянно ангажирана  Crazy ) ще наваксам задължително с предизвикателствата. Може дори и Бронзовата богиня да спретна  Mr. Green

# 41
  • в 1001-та нощ
...не се сещам кой друг има корективни цветове в БГ....

Peggy Sage, френска козметика, директният вносител има шоурум в кв.Иван Вазов, има тестери на всичко, цените не са натоварени поради това, че е директен вносител; имат и онлайн магазин, но за тази цел се иска проба, освен, ако не се навият да изпратаят в малки контейнерчета  newsm78

http://beautybetty.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=s … 36&Itemid=205

# 42
А аз да ви се оплача, че току-що собственият ми баща ми каза, че приличам на травестит, понеже им пуснах по скайп една снимка от последните дни. Кажете ми сега на какво прилича това нещо? #2gunfire
Брат ми, за да затвърди позицията, ми каза, че яко съм се намазала и ще се напукам.  #Cussing out

# 43
Видях,че се разговорихте за коректори и да попитам - може ли да ми препоръчате някой подходящ за пъпки/петънца по лицето.
Иначе и за под очите ми трябва,днес пробвах Wake me up на Rimmel и един рол-он на Garnier,но не знам кой ми харесва повече.   helpuu

# 44
А аз да ви се оплача, че току-що собственият ми баща ми каза, че приличам на травестит, понеже им пуснах по скайп една снимка от последните дни. Кажете ми сега на какво прилича това нещо? #2gunfire
Брат ми, за да затвърди позицията, ми каза, че яко съм се намазала и ще се напукам.  #Cussing out
На нищо не прилича, но не се ядосвай. Много често точно роднините изръсват такива неща.
И аз съм слушала какво ли не .... Rolling Eyes
За това си споделяме хобито в тази чудесна темичка! Тук подкрепата е на 100%  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт