Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 14

• 46 877
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Благодаря, момичета  Hug
Пробвала съм и друг път да нося тъмни червила, но просто не можех да се възприема. Този път явно уцелих самия нюанс на червеното. Лошото е, че имам тик да си прехапвам устните и почти никакво червило не държи при мен... а поизядено тъмно червило изглежда доста по-зле от изяден нюд  Laughing Та сега съм издирване на нещо наистина дълготрайно  Peace

А с какво нанесе тоуп сенките на Мейбълин в сгъвката?

С MAC 217  Mr. Green

# 721
  • София
Благодаря, аз моите с пръст ги нанасям, и през ум не ми е минало да топна 217-ката в тях. Ама ще пробвам тези дни.

# 722
  • София
Топвай смело, нищо ѝ няма. Аз мислех, че ще се слепи и омаже, ама не. Сякаш съм я ползвала с обикновени сухи сенки  Crazy

Днес, между другото се сдобих с прекрасна четка за очна линия, срещу крупната сума от $0.99  Laughing Съвсем на майтап я поръчах, а тя се оказа супер удобна  Heart Eyes  - http://www.ebay.com/itm/250781100291?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1439.l2649 Връхчето е супер тънко и с нея стават линии по-тънки от милиметър  Crazy

# 723
  • София
Юле много готин грим
Адри само камшик ти липсва за строгата господарка  Mr. Green
добре ти седи това червило , а очната линия е страхотна

# 724
Адри много си красива!
Ще се радвам да те видя така на срещата  Heart Eyes

# 725
  • София
Юле, получило ти се е чудничко  Heart Eyes.
Адри, на първата снимка наистина все едно не си ти  Shocked, но пък много ти отива това червило  Heart Eyes.

# 726
Куражче, новите червила Шанел Алюр! Там има убийствен, вампирски, тъмен цвят. Страшно дълготрайни и хубави са тези нови червила.

bouquet Златна си! Аз именно заради подобен цвят си търсех в другата тема нещо наистина дълготрайно  Party
Сигурна бях и затова ти препоръчах тези червила и там. Наистина са много добри. Peace Шанел имат много слаби червила от някои колекции, но новата колекция е убийствено добра. Червило №99 червено е магнетично. Това ще е следващата ми покупка. Heart Eyes
Вампирското обаче на мен лично ми стои много зле. А лака към него е уникален Rouge Noir

# 727
  • София
Денси, благодаря ти , утре ще ги преслушам.  Grinning Ти носиш онзи отровен цвят от Мак (забравих му името някаква дрога беше ..Хероин?!?) , как може това червило да ти стои зле. Гледах го в нета, изглежда многообещаващо  .  Grinning От тези червила искам почти всичките.  Mr. Green

Адри, супер си, много ми харесваш.  Grinning Аз имам патладжаненото. Харесва ми, но по добре стои като добавя малко червено. Иначе стои мааалко плоско. Поне на мен.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 22:31 от Courage

# 728
  • София
Ulenceto, много добре се е получил гримът!  Heart Eyes

NovemberRain, страхотна визия! Червилото много ти отива  newsm10 Ще се възползвам от идеята за грима на очите когато слагам новия ми супер-дупер ултра червен глос  Mr. Green

# 729
Денси, благодаря ти , утре ще ги преслушам.  Grinning Ти носиш онзи отровен цвят от Мак (забравих му името някаква дрога беше ..Хероин?!?) , как може това червило да ти стои зле. Гледах го в нета, изглежда многообещаващо  .  Grinning От тези червила искам почти всичките.  Mr. Green

Адри, супер си, много ми харесваш.  Grinning Аз имам патладжаненото. Харесва ми, но по добре стои като добавя малко червено. Иначе стои мааалко плоско. Поне на мен.
Да Хероина е правен за моя тен и излъчване, но Шанела не. Никак не се харесах, въпреки много бялата ми кожа.
Червилата на Шанел обаче нямат абсолютно нищо общо с тези показани на ревюто и снимки в нета.

# 730
  • София
Адри страхотно се е получило  Heart Eyes
Виждам как всички ще сме с червени червила тая зима Simple Smile)))
Аз имам едно тъмночервено на Лореал, ама нещо не мога да се възприема Simple Smile))

# 731

Моля заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт