Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 14

• 46 874
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Адри, давай да гледаме снимки със сенките и червилото  gydi

# 706
Пример как да НЕ се гримираме  Crazy

Язък за хубавото момиче.

Малко е прекалила с ружа, но иначе не го намирам за прекалено изобщо.  Peace Ако видиш англичанките как се гримират ежедневно ще си помислиш, че това момиче изобщо няма грим.  Laughing Joy

# 707
# 708
  • София
Още няколко снимки от мен на бронзовото тату на Мейбълин, този път с Блекберито на Ейвън.
Мисля, че по-читави са станали тези снимки
Скрит текст:

Между другото и на мен много ми се размазва молива или очната линия, когато е нанесена във водната линия. Точно отпред при слъзния канал. Ама си знам и час след гримирането си знам да погледна и да се оправя. И през ум не ми е минало да не нанасям продукта толкова напред, а да спра по-рано с рисуването  Joy Аз имам чувството, че моите очи са по-влажни някак.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 18:06 от Мацата

# 709
Явно днес всички са си купували червила на ГР Laughing

Включително и аз,само,че с единствената разлика,че взех някакво супер светло,което ми стои като коректор на устните  Laughing Реших ,че е като нюда на Есенс,но не е  Crazy Трябва да "преслушам" тъмните,въпреки,че нещо не се харесвам с такива  Rolling Eyes

Взех и една пудра на Импала антибактериалната-номер 1/най-светлото уж/.Този път ми залепна  Flutter .Че 3-ката е негърска и я ползвам за руж  Mr. Green

Също така и 6 бр. лакове от новите на ГР  Laughing Наистина са много добри със страхотни четки ,но да не измествам темата  Crazy

# 710

Ето за такъв цвят говорех. Красота! Само дето е било от лимитирана серия. Някакви идеи за нещо подобно, т.е. същото?  Mr. Green
Никой?  Sad

# 711
  • София
Още нещо се сетих, че за пореден път Жаки е споделила нещо много полезно!
Колорстей на Ревлон смесен с ББ крема за мазна кожа на Гарние се превръща в нещо страхотно.
Дори нямах проблем с лъсването на Т зоната вчера следобед.

ББ-то на Мейбълин ме издразни вече много и хвана пътя, усещането при допир с кожата на лицето и много гадно, едно студено такова и мокро. Този на Гарние е много по-добър, поне за мен.

Много липсва Жаки тази седмица във форума! Хайде да си идва вече  Wink

# 712
  • София
Ей ме в цялата ми прелест  Mr. Green

Скрит текст:

Отвратително излизам на снимки. На живо съм много по-'убава  Joy

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 19:46 от NovemberRain

# 713
  • Перник
Лелееее,Адри,страхооотна си...ама направо много ми харесваш така   Hug Кое е червилото ?  Heart Eyes
Ох,ама наистина остнаха ми очите във визията ти!!!

# 714
  • в 1001-та нощ
Адри, много различна визия, много добре е станало, но наистина сякаш не си ти, в никакъв случай кофти - просто различно  Blush втората снимка - много ми хареса  Heart Eyes

# 715
  • София
Червилото е ГР 124. Хич не им харесвам червилата заради странния аромат, но това е много хубав цвят. Имаше едно малко по-патладжанено № 70. Сега ме е яд, че не взех и него да се видя с подобен цвят  Crazy Ще се издокарам така на срещата защото на снимки наистина няма нищо общо с действителността.
В блога съм пуснала още снимки и списък с използваните продукти (по-малко от всякога този път  Laughing )

# 716
Тъй.. дойде и моето време да се включа по същество в темата.
Получих като подарък Naked2 и бях много щастлива. Веднага се опитах да направя нещо, подобно на грим.
Предупреждавам, че за първи път хващам четка и за първи път използвам сенки, т.е. за първи път слагам нещо, различно от спирала и гланц. Laughing Mr. Green
Скрит текст:
Скрит текст:
От Naked2 палитрата използвах:
-Foxy
-Bootycall
-Suspect
-Blackout
От Physicians Formula Nude използвах най-светлия цвят за хайлайт под веждите.

Разбира се, цветовете изобщо не са реални. Снимките нарочно са в по-малък размер, защото погледнати отдалече не са размазани и са по-реалистични.

Редакция: Адри, много ми харесваш по този начин и с такова червило.

# 717
Ulenceto, много хубаво се е получило.
Адри (ако може и аз така да се обръщам към теб), страхотен грим. Излъчваш страхотен сексапил с него. Понеже следя блога ти отначало се зачудих дали наистина си ти или не съм прочела правилно. Много различна визия.

# 718
  • София
Юленце, и на мен ми харесва резултата след първото ти хващане на четката. Може и да не ти повярваме, че ти е за първи път  Mr. Green

Адри, наистина си много различна с това червило. Ще взема и аз да си купя едно тъмно, да вземат да не ме познаят околните. А и целият форум си купи тъмни червила, няма да правя изключение, я!
А с какво нанесе тоуп сенките на Мейбълин в сгъвката?

# 719
Ей ме в цялата ми прелест  Mr. Green

Скрит текст:

Отвратително излизам на снимки. На живо съм много по-'убава  Joy

Много добре.  Peace И аз откакто минаха жегите си ходя така, даже с по-светли сенки и по-тъмно червило. Страхотно е така драматично да промениш визията си. Постоянно чувам "Много си добре с грим", а аз цяло лято ходих гримирана като папагал.  newsm78 Мъжът ми няколко пъти ме пита "Днес къде ходи?", което трябва да значи че е гримът ми си върши работата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт