Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 14

• 46 949
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • София
MAC е в The Mall (на Цариградско).

# 76
  • Велико Търново
Благодаря,Лодси  bouquet Заблудила съм се явно.... newsm78

# 77
  • в 1001-та нощ
В МОЛ-а на Стамболийски са Инглот  Peace може би това те е заблудило  Heart Eyes

Иначе аз се бях въздържала да коментирам - защото ти описа няколко цвята, но зависи кой е основният колко големи са шарките .... щарена ли изглежда роклята или цветовете са загатнати, като закачки, дали  по-строга като форма или е по-закачлива ....

Аз лично обичам да има 1 акцент в цялостната визия, може и друг по-лек - поддържащ, този акцент може да е в грима или в дреха, или в аксесоар ....затова само по изброени цветове на мен ще ми е трудно да кажа, но като занесеш рокля, обувки, чанта .... (макар, че ти няма да се движиш вътре с чантата - само ще влезеш с нея) ... можете заедно да обмислите вариантите  Peace

# 78
Moмичета, аз като казвам неутрален грим изобщо нямам предвид бежови и безлични цветове Flutter

Neutral Colors

Скрит текст:

# 79
  • София
момичета това дали ще го имаме в бг

*момичета може ли да ми сравните базата за сенки на ърбан  и тази на артдеко ( в тубата)
защото ми свърша ърбана и се чудя дали да я поръчвам или да си взема тази на артдеко

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 16:08 от lepidopteria

# 80
Момичета, попадали ли сте на течно червило, което като се нанесе на устните става абсолютно сухо и матово? Купих си едно червено за проба, само да видя как ми стои този цвят. Беше си запечтано в целофан. Пробвах го, изсъхва за секунди на устните, не оставя следи и е хипер трудно за махане. И сега се чудя какво е това чудо, непознато за мен. newsm78 На опаковката пише Non stick lip gloss. Да, ама глос нали е гланц, а то всъщност не е гланц. В голяма чуденка съм. Иначе цветът е уникален- червено с много ситни златисти частички.

# 81
  • София
Здравейте, много ми харесаха тези лещи . .
 Случайно , да знаете каква марка са?

# 82
Като гледам как се разстила цветът върху бялото на окото, няма да се учудя марката да е Фотошоп Whistling

# 83
Toва е фотошоп Flutter

пп. ето и Пух мисли така yes

# 84
  • София
Не искам да казвам голяма дума, но мисля че има доста по-бюджетен вариант на Софт и Джентъл на МАК. Отдавна заглеждам МАКския и разпитвам за него, особено след като го видях на живо, за което благодаря на Жаки  Hug. Но честно да си призная 60 лв. хич не ми се даваха, но след като го видях на живо го усетих и разбрах защо всички припадат по него. След това си писах с една страхотна съфорумка  Hug, която го има....както него и още един на друга марка. Помолих я да ги сравни, пък тя ме изненада като каза, че от теракотените ружове на ГР има подобен..дори същият. На другият ден вече си го купих . Моят номер е 04. Останалите са с някак видими брокати, докато този е много фин и прекрасен. На моето лице седи точно като Мак-ския  Heart Eyes. Освен това цената му е далеч по-приятелска. Аз го взех за 10 лева  Peace. Също така е доста траен. И кат оцяло съм многооооо доволна .
Изглежда така:

# 85
Повярвай ми, пак не е Soft & Gentle. Съгласна съм, че има много "подобни" продукти, но изобщо не седят по този уникален начин Peace Не знам MAC какво им слагат на тези скинфиниши, блестят все едно не са от този свят.
Аз нали все си говоря и за заместителя на Pink Porcelain ... много си приличат, наистина много....но MSF-a пак е една галактика над инглотската версия

Ще има Ники и на глос
Скрит текст:

# 86
Мис Нели,незнам какво работиш или от къде имаш толкова професионални и полезни познания за грим,кожа,тон,подтон:),но никога не съм срещала по-компетентен човек в тази област и бих искала да те питам дали си чувала или ползвала коректорите или фон дьо тените на Graftobian?Искам да ги поръчам,но първо ми се ще да чуя мнение.

Благодаря ти за милите думи. Познавам кремообразния ФДТ и палитрата с корективни цветове, ако се интересуваш от тях мога да коментирам, не съм работила с прахообразния или еърбръш.

Голяма драма с анкетата  Laughing

И нещо малко по-различно

# 87
Наистина голяма драма Flutter Ще трябва да сложиме само 24 часово гласуване и край Grinning

# 88
  • София
Жаки, аз не претендирам да съм някъв спец в сравнението на тези два продукта, но много добре разгледах как ми седи СиДж когато пробвах твоя. На слънце го гледах, на сянка, после в къщи отново  Laughing /бях на ръба да запаля към Дъ Мол/....еми ГР ми седи точно дъ сейм . Може би моята кожа е възприемчива на такива продукти и ги уеднаквява  Mr. Green ... незнам, но до сега разните неща дето съм пробвала вечно са имали брокати /дори и фини/ или са кафенеели. Сега завършъкът на лицето ми след ГР е точно както бях онзи ден с твоя МАК . Да не ги наричам близнаци, но определено двата продукта са като братчета на моята кожа .

# 89
Ех че хубаво Crazy

А какво ще го правим този кукленски грим newsm78

Общи условия

Активация на акаунт