Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 14

• 46 928
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Али, червилото е Tell me a Berry- tale.
На мен ми е малко странно, защото е доста тъмно, но ще свикна с ще го нося, твръдо съм си наумила. Иначе седи жестоко, много ретро и женствено.  Heart Eyes
За първа година съм си наумила да пробвам такъв цвят. Тъмни имам, но са всеки кафеви. Вчера гледах туториал (забравих на кое "гуру"), и направо се влюбих.

# 301
Toзи цвят е хит на есен/зима 2012 Big Ups Big Ups
не само в грима, но и при лакове, дрехи и аксесоари Heart Eyes

# 302
А така ли седи наистина?
http://trudella.blogspot.com/2012/05/review-catrice-in-tell-me-berry-tale.html
Ще ходя утре до Лили да видя, но може от сега да препоръчате подобни цветове. Искам нещо патладжанено, тъмно и с лек лилав отенък може би? Как да го обясня?  ooooh! А сега, сетете се!  ooooh!

# 303
Момичета,това ли е руж-бронзъра на Елф?3$?
http://www.eyeslipsface.com/studio/face/blush/contouring_blush_a … d_bronzing_powder

Колко е доставката до БГ?И кой цвят би бил подходящ за мен,че така не мога да преценя,Saint Lucia може би?

# 304
Това е, да. Но това, което си показала, е американският сайт. Мисля от него не се доставя до БГ. Ние поръчваме от английския, който има доставка до нас. В него няма различни цветове на дуо-то - само един е (3.75 паунда). В момента има изтичащ код за 25% намаление. Потърси - има тема за E.L.F. В нея е описано за доставка и  други подробности  Peace

# 305
Това е, да. Но това, което си показала, е американският сайт. Мисля от него не се доставя до БГ. Ние поръчваме от английския, който има доставка до нас. В него няма различни цветове на дуо-то - само един е (3.75 паунда). В момента има изтичащ код за 25% намаление. Потърси - има тема за E.L.F. В нея е описано за доставка и  други подробности  Peace

Много ти благодаря!  Hug
Изобщо незнам как става номера там,сега ще хвърля едно око на темата  Crazy

# 306
  • София
Елфичка, днес пуснахме обща поръчка от ЕЛФ..имаше код за намаление 25%, но това се обсъжда във ФБ страницата Simple Smile))

# 307

Бисквитка, аз от скоро я имам тази четка. Малко наподобява на четка за коректор.Ползвам я за сенките на Артдеко, които с други четки много ми хвърчат, а също и за Loreal color infallible.

# 308
Елфичка, днес пуснахме обща поръчка от ЕЛФ..имаше код за намаление 25%, но това се обсъжда във ФБ страницата Simple Smile))

За жалост поръчката не можа да се пусне  Sad Ужасно ме е яд, но последните часове на намалението, сайта беше ужасен  Close

# 309

Много ти благодаря!  Hug
Няма нищо,ще се въздържа засега,че не съм убедена  Crazy Нещо съм скочила на тема нокти  Mr. Green

# 310
  • София
Очните линии на ЕЛФ също заслужават внимание  Peace. Както и тези сенки /или основа за такива  newsm78/. Дуо-бронзъра наистина е разкошшшш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

http://elfukblog.blogspot.com/2012/06/weve-expanded-elf-cosmetic … -range-check.html

Норе Теракотен руж на Голдън Роуз № 04  Peace, цената му е около 10 лева. Идеален е за хайлайтване  Heart Eyes.

# 311
  • в 1001-та нощ
аз от очните линии мога да донеса на срещата, както и златен пигмент и каквото още съм натрупала, добре, че ми припомнихте, че ги имам  Mr. Green

# 312
  • София
Ето ме и мен добре отпочинала, наистина едвам наваксах.

Прекрасно предизвикателство рок звезда сте спретнали!
Новата тема, за която не успях да хвана гласуването също е чудесна!

Морето ми се отрази много добре на кожата, излезната ми нови лунички (на които се радвам, за някой може да са минус) и ми изчзнаха всички пъпки, които имах, включително малки неравности и т.н. На морето се мазах само със защитен крем като ходя на плаж и малко крем за лице омлажняващ след баня. Никакъв грим!

ето ме от днес вече на мръсно-софийска земя Simple Smile
http://prikachi.com/images/758/5262758D.jpg

# 313
Oххх Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes това Coco Loco го бях харесала, но нищо. Следващият път Flutter

# 314
  • в 1001-та нощ
аз преди време бях гледала сатена и до колкото бях чела - консистенцията е течна и бързо засъхва на окото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт