БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 390
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
ФинЕти  Hug нИдей рида, нИдей плака, нали знаеш "Мерак се гаси с пари."

Но ровейки се насам натам попаднах на факта, че Clasic cross stitch имат разработен тоз гоблен  под № 872bg07 и като цъкна на него ми се отваря това

Ако то може да се вкара в програмата и да се пипне, може и да угасиш меракОт.  Ама ти трябва спец.  Sad

Но ако това е гоблен все някъде трябва да е качена схемата му. Sunglasses

# 136
delfin4e, на гобленовата панама казвам на онази разграфената  Grinning

albenapd , мислих да започвам Молитвата с гобленов бод, но ти ме разубеди. Започнах с кръстчета  Whistling
ОБАЧЕ, свалих си няколко схеми от нета, но са много кофти. Днес разпечатах и ми е много зле схемата, сега се мъча от компа, ама същите ла*на  Crossing Arms
Може ли някой да ми прати хубава, ясна и разбирамема схема на Молитва за дома?
Мeйла ми е reanora@abv.bg, благодаря, благодаря, благодаря  Hug

# 137
  • София
delfin4e, на гобленовата панама казвам на онази разграфената  Grinning

albenapd , мислих да започвам Молитвата с гобленов бод, но ти ме разубеди. Започнах с кръстчета  Whistling
ОБАЧЕ, свалих си няколко схеми от нета, но са много кофти. Днес разпечатах и ми е много зле схемата, сега се мъча от компа, ама същите ла*на  Crossing Arms
Мeйла ми е reanora@abv.bg, благодаря, благодаря, благодаря  Hug

Ако ти върши работа срязана на две части, но чудесна схема, ей сега ще ти я пратя  Hug
Тази е с кафявите букви  Peace

# 138
delfin4e, на гобленовата панама казвам на онази разграфената  Grinning

albenapd , мислих да започвам Молитвата с гобленов бод, но ти ме разубеди. Започнах с кръстчета  Whistling
ОБАЧЕ, свалих си няколко схеми от нета, но са много кофти. Днес разпечатах и ми е много зле схемата, сега се мъча от компа, ама същите ла*на  Crossing Arms
Мeйла ми е reanora@abv.bg, благодаря, благодаря, благодаря  Hug
Ако ти върши работа срязана на две части, но чудесна схема, ей сега ще ти я пратя  Hug
Тази е с кафявите букви  Peace

Важното е да имам ясна схема, че я почнах, но нищо не се вижда и не мога да продължа  ooooh! Благодаря Деси   bouquet

# 139
  • София
Показвам си берлингото-диня. Изобщо не ми харесва как се получи, изкриви се, прозира ми панамата,  затова спирам с динената вълна.

# 140
  • Rotterdam
Момичета здравейте Simple Smile
Помагайте с идеи - какво да ушия за подарък на акушерка каква да е тематиката, то се подразбира ,но може пък да е и нещо друго
Благодаря Ви  Hug
Аз пък малко не по тема, ама ако за зъболекари шият зъбчета...какво трябва да ушиеш за акушер Joy Ама аз гоблен с такъв мотив не срещала досега Mr. Green
И аз съм се чудила какво би се шило за гинеколог  Mr. Green Blush Laughing 
А иначе за мен универсален гоблен за благодарност е на Вервеко маргаритката с детска ръчичка.Май ставам банална с този гоблен,не съм го шила ,но много ми харесва Simple Smile  Друг ваиант са има едни 3 розички д натпис на дръжките,дето се шият на панамата с ламе.

Мисля,че маргаритката ще е удачна,имам схемата не съм я шила никога май май сега е момента.
Благодаря Ви и хубава вечер

# 141
  • в една мансарда точно под звездите ..........
А може ли някой да пусне схемата на тази маргаритка. Мислех, че я имам, на се оказа обратното. Наистина е много хубава за всякакъв повод.

# 142
Стани, на мен ми харесва динката ти  Peace

Някой дали има схемата на този Дядо Коледа: http://radikal.ru/F/i072.radikal.ru/0912/4d/4b22f83732a0.jpg.html

# 143
Показвам си берлингото-диня. Изобщо не ми харесва как се получи, изкриви се, прозира ми панамата,  затова спирам с динената вълна.

на мен ми харесва , даже си мисля че е станало по-хубаво от моето  Peace

Вижте какво видях   Grinning свежа идея  Joy

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=307070136044812&set= … ype=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=305850489500110&set= … ype=1&theater

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 22:08 от Мимито & Светла

# 144
  • Плевен

Реа - с по голяма резолюция не открих   Crossing ArmsМисля че и този ще ти свърши работа  PeaceАко не ще мислим друг вариант  Wink

Скрит текст:

Ferhi - схема на маргаритка-Вервако 85.211 Peace

Скрит текст:

Финети - бързо мисли  Mr. Green

Стани
- newsm78и къде точно ти прозира панамата !?

на 10 см от очите ти.Това произведение на изкуството се гледа от далеко и си е супер .Много му се вглеждаш .Погледни го с други очи и ще се влюбиш в него  PeaceМного сладко и вкусно резенче диня   bouquetНаправи и по -голямото, и за да не ти прозира , увеличи ката конец с който шиеш и си готова!

# 145
pepen, зарадвала си ме много тази сутрин  newsm51 Аз явно не знам къде да търся схеми и т.н.  ooooh!

Деси, днес ще разпечатам схемата - много е ясна и четлива  Hug

# 146
Здравейте,
вчера започнах да шия на черна панама аида 18-ти каунт, но ми е много трудно да видя дупчиците вечер (а през деня, като си сложа ръката, пак ги закривам). Мислите ли, че ако поставя нощна лампа под панамата ще се виждат по-добре?  Rolling Eyes

# 147
Само си показвам нещо рамкирано, вчера по нощите го правих, че още не мога да преодолея смяната на леглото Simple Smile Малко големичка идва рамката, но от този цвят нямат по-малък размер, а така ми харесва...

# 148
  • Троян
Инат много интимно   newsm76
И аз да покажа в тази тема моето шишенце      
Благодаря на Пепен за схемичката,направена специално за мен Hug

# 149
  • София

Стани [/b] - newsm78и къде точно ти прозира панамата !?
Направи и по -голямото, и за да не ти прозира , увеличи ката конец с който шиеш и си готова!

За кое по-голямо става дума, Пепен? Това го ших на българската неразграфена панама с 3 ката конец и пак прозира /ама на тази снимка не се вижда Mr. Green/, но здраве да е. А онзи игленик за другарчето от играта пък го правих на аида 16 и останах без пръсти, обели ми се кожата направо  ooooh! от иглата- нещо ми писна от дини и временно ще ги спра Stop

ИнаТ, много хубави неща правиш  bouquet, на мен много ми харесва с тази рамка. И аз искам да ушия нещо подобно за една приятелка, насъбрала съм схеми и не мога да избера кое да е.
Откакто се позавъртам повечко в тази тема, ми идват толкова много идеи, че едва ли ще мога някога да ги осъществя  Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт