БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 342
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • По света и в нас.
Честита юбилейна тема!Нека бъде изпълнена с много красоти.Нямам с какво да се похваля ,в момента шия Молитва за дома за подарък.

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
благодаря за новата темичка  Hug Heart Eyes Hug

Wink жива съм, значи финети още не ме е докопала  Hug ама знаете ли как си ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes муни мои  Hug

Не съм писала скоро, не ви ли долипсвах с досадите си? Имам добра новина- започнах да шия ето, този гоблен

Много искам да намеря цялата поредици от такива гоблени. Видях, че има още от Етъра, Дряновския манастир и др. Ако някой му се намират схемички да свирка.  Laughing

от тази серия имам Етъра, стария Пловдив и Трявна. имам и храма Александър Невски. дай адрес и са твои  Hug

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 00:21 от st. Dobri

# 77
zhak, супер, птичките сякаш са истински  Heart Eyes

Искам да си направя игледник/берлинго. Пуснах в google, но нищо не излиза кой знае кво  Crossing Arms От два дни търся нещо интересно, но не мога да разбера защото не намирам  newsm78
Динята ( любеницата  Wink ) е супер, но ми се искаше преди това да погледна и други варианти Peace
Вие от къде гледате?

ето , аз тези схемиички имам събрани  http://tranzit.dir.bg/load.php?id=2YIIXXnBTxtfBC4D1328970

zhak,  тези птички са невероятни , като живи са  Heart Eyes

# 78
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Айде, бе, st. Dobri ! Ние тук се преследваме, а ти с Ина си правите хорошОто  Crossing Arms

ФинЕти, не че търсих, просто ми се наби в Очото! Поздрави!  Laughing

Реа, аз черпя идеи от осинката

Момичетата бяха пускали схеми и от lifeinternet /дано го пиша правилно/, но с този сайт аз не мога да се справя.

# 79
Аз съм жива умрела  Blush

Днес продължавам със зимнината и чистенето , но междувременно снощи сколасах да си направя карта на цветовете на дим  от остатъци от оригинали.

Хубав ден !

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 15:17 от ina.

# 80
Добро утро!

Мимито & Светла, ba4iiska, благодаря Ви  Hug!

Влязла ми е една муха в главата, та се чудя дали да я осъществя  Crazy Приятелката ми която живее в САЩ е родила момиченце. Нямам представа дали ще отива нещо боцкано на интериора и, но сякаш искам да и избоцкам нещо за спомен свързано с бебето. Може ли някой да ми помогне със съвет и идея? Добре е да не е нещо голямо, за да мога да го осъществя.
Гледах в нета, но не мога да преценя кое ще е актуално и подходящо, а и аз най вероятно ще го пратя след 5-6 месеца, бебето ще е на 7-8 месеца.

Ето и мейла ми reanora@abv.bg   bouquet

# 81
  • Стара Загора
Леле-е-е-е, девойки! Юблейната тема не само вече е отворена, ами сме и на 6-та страница! Честита да ни е и все такива красоти да създаваме!

Хайде да не е само поздравление да се отчета с два рамкирани и един етап -
http://zoriman.snimka.bg/daily/moeto-hobi.648049.28345761,
http://zoriman.snimka.bg/daily/moeto-hobi.648049.28345762,
http://zoriman.snimka.bg/daily/moeto-hobi.648049.28345760

Вкъщи сме в ремонт, бомба е паднала, от мен толкова засега, кога ще се включа с нещо ново пак - само Господ и майсторите знаят!

# 82
Финети ,позна. Наистина замъка е гобленов бод 1:1 и първоначално беше с 60 цвята ,но в процеса на работа ги понамалих на 50 и няколко не помня точно колко. Много работа ,но меракът си е мерак Simple Smile

zori много са хубави. Кучето сякаш си го снимала  smile3501

Хубав ден на всички

# 83
Айде, бе, st. Dobri ! Ние тук се преследваме, а ти с Ина си правите хорошОто  Crossing Arms

....

Joy Joy Joy праЙм, праЙм, точно като в оня виц "убаво ми е ма мале" Mr. Green

инаааа,  Hug много сме хууууубави  Blush не очаквах даже, като се знам каква съм убавиня.  Blush добре че са ме скрили от врата надолу  Blush

и да призная пред всички: Ина вече не ми е приятелка пък  Crossing Arms.
заговорничила е с мъжО ми зад гърба ми и вчера като редих багажите открих буркани със сладко, рИкии ...  ooooh! опразнила е мазата  Crazy

а за Финети още плача и подсмърчам  Cry аз чаках тя да ми чукне кога да ида, тя милата чакала аз да се обадя  Cry

# 84

Ще ти пратя аз още една чанта с поздрави , то така не може  Laughing

Като купя и онова лененото Flutter

# 85

Още една динена идея ...
схема нямам , но цветовете могат да се използват същите от на игленика , а шиенето долу-горе на око от картинката  newsm78 важното е да се получи кръг голям колкото циферблата на часовника , кръга може да се очертае предварително върху панамата ...
А може би някой да има и схема пък  Mr. Green

Ето докъде съм с игленика
следобяд ще видя дали ще мога да го направя ръбест  newsm78
Че е за майка ми - утре има РД  Gift

П.П. Аз не го шия с цветовете по легендата , а с каквито конци намерих из къщи , защото нямах легендата , после я открих легендата за конците , като бях вече до половината , но мисля че и с тези цветове става добре ...

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 16:26 от Мимито & Светла

# 86
...

Че е за майка ми - утре има РД  Gift

...

Heart Eyes Hug Heart Eyes и моята също  Hug Heart Eyes но няма да получи игленик Wink

# 87
Че е за майка ми - утре има РД  Gift
Heart Eyes Hug Heart Eyes и моята също  Hug Heart Eyes но няма да получи игленик Wink

Сина ми също:) Утре ще е весел ден  Heart Eyes

# 88
# 89
Запис..........много красоти сте показали.

Общи условия

Активация на акаунт