БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 291
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Здравейте,
вчера започнах да шия на черна панама аида 18-ти каунт, но ми е много трудно да видя дупчиците вечер (а през деня, като си сложа ръката, пак ги закривам). Мислите ли, че ако поставя нощна лампа под панамата ще се виждат по-добре?  Rolling Eyes
ooooh! не стига че е черна, а и 18-ка. Сложи бяло парче плат или чаршаф отдолу на коленете или си сложи бели панталони. Аз шия вечер след като се изкъпя Wink и си сложа пижамата и никъде не мърдам и става номера. Вижда се. Но при теб е 18-ка, много е ситна Thinking.

# 166
момичета можете ли да помогнете със схема на този гоблен, защото от много време го търся

# 167
  • София
момичета можете ли да помогнете със схема на този гоблен, защото от много време го търся

не се вижда картинката...

# 168
не знам защо става така явно нещо не правя както трябва, може ли да ми кажеш как да се качва?

# 169
не знам защо става така явно нещо не правя както трябва, може ли да ми кажеш как да се качва?

не си взела правилно адреса на снимката, това ли е гоблена

# 170
# 171
ooooh! не стига че е черна, а и 18-ка. Сложи бяло парче плат или чаршаф отдолу на коленете или си сложи бели панталони. Аз шия вечер след като се изкъпя Wink и си сложа пижамата и никъде не мърдам и става номера. Вижда се. Но при теб е 18-ка, много е ситна Thinking.

Simple Smile Ами то в легендата си пишеше аида 14, но на мен ми се стори едра и ме притеснява, че като няма фон и дупчиците после ще си личат. Иначе днес си купих лампа и ще пробвам тази вечер как се вижда.

# 172
Момичета, има ли някой схема в графика на това бебешонче:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1934/175114675681908578134742 … Ocgg0aT55PeiN.JPG
Срещала съм я  някъде, ама къде newsm78
Аз имам в РМ, обаче нещо....не мога да се оправя  Embarassed   

https://picasaweb.google.com/115599867110350211295/XmZxyJ#5783128965194549938
https://picasaweb.google.com/115599867110350211295/XmZxyJ#5783128977732136098

Благодаря   bouquet

# 173
Мили гобленарки Hug , бързам да се похваля, че най-накрая си поръчах тая прословута панама за тоя моя прословут, толкова мечтан гоблен на Риолис 
Срам не срам - едно цяло лято мина, че и повече, докато се наканя.
Така съм загоряла Laughing , че само да ми попадне в ръчичките...  Mr. Green Crazy

# 174
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....
Така съм загоряла Laughing , че само да ми попадне в ръчичките...  Mr. Green Crazy

Joy Joy Joy ох колко хубаво звучиии Wink и по колко начина може да се разбере  Mr. Green

Hug гоблена е супер, показвай по-честичко да се радваме и ние  Hug

# 175
....

Joy Joy Joy ох колко хубаво звучиии Wink и по колко начина може да се разбере  Mr. Green

Hug гоблена е супер, показвай по-честичко да се радваме и ние  Hug

Laughing Joy Laughing
Загоряла съм... Само да ми дойде, тогава ще види..
1/4 го уших, но на грешна панама - Aida Zweigart 14 ct. Ivory, а ми е трябвала Beige Реално нямам представа каква е разликата между двата цвята, защото бежовото никоя фирма в Бг не го внася, а този гоблен има толкова "прозрачни" места, че на Ivory се виждаше, че не става, както по снимките из нет-а Simple Smile
Като пристигне, ще видим. Вчера я поръчах и нямам идея колко дни да чакам.
Иначе към 6-7$ излиза доставката до Бг.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 21:06 от Estellia

# 176
  • Свиленград
sladurcheto_f_89 дай ми адрес и утре като заспят зверчетата ще ти пратя схемата и ще опиша какво съм променила в нея. Схемата е в РМ.

# 177
Момичета,благодаря ви за отговорите относно от къде мога да си купя гоблен на Диеменшънс.Случайно някоя от вас да прави скоро поръчка ,за да се комбинираме защото честно казано не знам дали ще се справя с поръчката в тези чужди сайтове.И още едно питане малко ме е страх дали ще се справя с шиенето тъй като до сега имам доста ушити гоблени ,но не на Дим а там шиенето ми се вижда доста трудничко ,но пък крайния резултат е страхотен,та мисълта ми беше дали ще мога лесно да се ориентирам по схемата тъй като предполагам ,че тя не е преведана на български имам в предвид самите инструкции ,че не са на български.
Не се шашкай. Моята дъщеря ши едно мотивче за яйце по Великден 1:1, след това пробва кръстчета с едни малки магнолии и като видя схемата на моето фарче на Дим каза че трябва да си олигофрен да не можеш да шиеш по такава схема. Поръчахме й едно коте и тя си го уши сама, даже имаше три френски възела, които трябваше да й покажа как се правят, но бях на работа и тя нямала търпение да ме изчака и си ги беше направила сама- каза че е гледала в упътването и се беше справила. Много са точни схемите- всичко си е обяснено. Ако все пак се затрудниш питай тук- ще помагаме- никой не се е родил научен, а и все пак английския не се отдава на всеки, поне на мен ми е много чужд, но пък имам две деца, които са на ти с него.

# 178
Liliq Vasileva едно момиче от другия форум прави поръчки директно от САЩ на дименшънс ,аз си поръчах и много бързо стана.

# 179
Не съм шила все още Dimensions..... Rolling Eyes, но мисля, че инструкциите са доста ясни, а ако нещо те затрудни - тук момичетата ще помогнат  Hug

Ей това кубче направих за мъжО, щото много му хареса кривулката за ИнаТ.
Доста дребничко се получи и докато го сглобя..... Crazy Laughing

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 10:34 от didida

Общи условия

Активация на акаунт