БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 277
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Божкееее аз със едното елементарно пълнолуние не мога да се сборя за момента, камо ли ГК...
Адмирации за труда, и на мен ми е любопитно да видя организацията

На мен сега ми подариха 10-тина игли  -  това за мен е огромно изобилие   hahaha,  иначе си поддържам количество от 3-4 иглички, щото много ги губя  ooooh!. Представям си ако имам 200  Rolling Eyes у дома ще стъпват като нестинари  Sick

Joy  развесели ме с това изказване. Вече знам какво ще ти подаря, ако ми се случиш пак другарче, за да не си губиш иглите  Hug

# 241
Момичета трябва ми схема на бутилка вино с чаша ,за да бродирам една престилка за подарък.Ако може да е цветна схема,така ще ми е по-лесно .Благодаря ви предварително.

# 242
  • Плевен
Момичета трябва ми схема на бутилка вино с чаша ,за да бродирам една престилка за подарък.Ако може да е цветна схема,така ще ми е по-лесно .Благодаря ви предварително.

Peace Hug

# 243
Пепи златна си  Hugкакви са цветовете на това в левия горен ъгъл?

# 244
Павлина, мисля, че това е едно от двете снежни човечета, които искаше: https://plus.google.com/photos/104059522699238310166/albums/5668 … 926742064754?bann

# 245
Здравейте,

Много скоро съм на сватба (след една седмица) и в последния момент реших да ушия картичка-гоблен за младоженците (да им остане нещо за спомен, че парите лесно се харчат). Притисната от времето, много моля ако някой има схема за нещо бързо и ефектно на сватбена тематика Simple Smile. Ще ви бъда изключително благодарна.

# 246
Здравейте,

Много скоро съм на сватба (след една седмица) и в последния момент реших да ушия картичка-гоблен за младоженците (да им остане нещо за спомен, че парите лесно се харчат). Притисната от времето, много моля ако някой има схема за нещо бързо и ефектно на сватбена тематика Simple Smile. Ще ви бъда изключително благодарна.

Едни младоженци може да направиш и да избродираш имената с датата на събитието Simple Smile

# 247
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте,

може и да не е картичка Wink тези се шият много бързо и лесно  Hug за някои давам направо схема, за другата ми дай адрес

# 248
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Мацки, къде да търся схеми на Маргарет Шери.
 ИнаТ ако не се лъжа шиеше по нейни схеми. Намерих в осинката, има ли още ?

# 249
Да, аз от осинка ги вземах Simple Smile

# 250
Ba4iiska аз като напиша в Гугъл-изображения името и  излизат доста схемички  Peace

http://www.google.bg/search?num=10&hl=bg&site=imghp& … 1ac.1.bpr5rBvXELI

# 251
# 252
Здравейте,

първата схема има ли ключ?

# 253
Здравейте на всички!
Наскоро попаднах на снимка на гоблен, и ако знаете името му ще съм много благодарна.  bouquet На него е извезана жена с розова рокля и кафява коса в профил и малко куче пекинез. Намират се в градина. Над тях има дърво, и жената се е опряла ръка на ствола му. Извинявам се ако сте я споменавали преди в темата. Благодаря предварително!
http://mkoseva.deviantart.com/#/d5euo2i

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 12:28 от mkoseva

# 254
Павлина, мисля, че това е едно от двете снежни човечета, които искаше: https://plus.google.com/photos/104059522699238310166/albums/5668 … 926742064754?bann

Благодаря, ИнаТ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт