БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 672
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Добър вечер момичета. Плевенското лоби много е силно тази вечер. Люска, Бонели, Пепен, че и аз за капак. Имах чудна полусреща днес. Успях да идентифицирам Бачийска, но за съжаление, след като си тръгнах, разбрах, че е тя.

# 331

Това шия в момента, почти към края съм. Остава ми малко от парапета и плочника, а после контур и френски възли. Съжалявам, че не мога да качвам снимки.
Един коледен чорап също си чака контура и възлите. Метализирания конец ми взе здравето, докато направя орнаментите по шейната-не че съм ги свършила.

# 332

bouquetНа мене и двете ми харесват PeaceБлагодаря ти че ми се довери за схемата  и ги избродира . Hug Нали съм начинаеща в попрището на пренабори и то по картинка  Blush

По принцип модела е за книгоразделител

http://www.123stitch.com/Cross_Stitch_Bookmarks.html

ти искаш да го оформиш като банер и както обясняваш решението си мисля че ще стане добре.Пръчката отдолу ще му предаде тежест , а ако имаш подлепващо да му сложиш на гърба , ще се опъне още по добре.
Знам че модела беше за книгоразделител, обаче аз така си реших да го направя- като банер. Имам подлепващо и ще му сложа, само не знам от къде да си намеря 4 дървени пръчки по около 9 см. Питах в онова магазинче дето правят рамките, но те работят само с готови профили. Трябва да намеря дърводелец да ми направи кръгла пръчка и да я нареже на по 9 см, ама къде да го търся.
olenka63, много са хубави и двете неща. Пейзажа и аз много го харесвам, но имам само две ръце и не мога да изшия всичко. Чорапчето на синя панама ли е? Чудя се тези чорапи с имената отгоре, в схемата имаш ли азбука, за да изпишеш каквото име ти е нужно, или търсиш допълнително букви за надписа.

# 333
люска, първото нещо което ми идва на ум за пръчките е да си купиш 4 дървени бъркалки  Wink изрязваш лъжичката и остават хубави пръчки. Иди и в домашни потреби или магазин за 1 лв и се огледай със сигурност ще намериш нещо което да пригодиш  Peace

# 334
люска, първото нещо което ми идва на ум за пръчките е да си купиш 4 дървени бъркалки  Wink изрязваш лъжичката и остават хубави пръчки. Иди и в домашни потреби или магазин за 1 лв и се огледай със сигурност ще намериш нещо което да пригодиш  Peace

Peace
аз пък веднага се сетих за точилка, а без да ми се смеете, но миналата година по това време правих един ръстомер и му сложих отгоре кръгла пръчка - купена от левчето дръжка на едно нещо с което се отпушват каналите - на единия край има гумено нещо като камбана  Embarassed Дядо ми го отряза с едно трионче с точните размери и му направи ръбчета от двете страни за да се законтри шнурчето!

# 335
delfin4e, и аз за точилка се сетих, но ми се стори твърде дебела пръчката, но пък люска, ще си прецени дебелината  Laughing

# 336
  • София
Люска много сполучливи са станали банерите.  Hug

На мен ми дойде на ума, че може да се използват и моливи (даже и цвят може да си избереш) за пръчки. Пак трябва да се отреже, но не е много трудно.

# 337
  • Троян
Люси ,а  в Практикер няма ли,там съм виждала разни дървении.

# 338
Люска много сполучливи са станали банерите.  Hug

На мен ми дойде на ума, че може да се използват и моливи (даже и цвят може да си избереш) за пръчки. Пак трябва да се отреже, но не е много трудно.
Peace верно бе, даже може да се подостри и от двете страни за по ефектно Wink

# 339
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Добър вечер момичета. Плевенското лоби много е силно тази вечер. Люска, Бонели, Пепен, че и аз за капак. Имах чудна полусреща днес. Успях да идентифицирам Бачийска, но за съжаление, след като си тръгнах, разбрах, че е тя.
Laughing Hug

# 340
Моливи си мисля, че ще е леко Thinking и няма да опъне добре - няма да има достатъчно тежест Rolling Eyes

# 341
Здравейте на всички!
Наскоро попаднах на снимка на гоблен, и ако знаете името му ще съм много благодарна.  bouquet Отдолу е линка с изображение. Целувки!
http://mkoseva.deviantart.com/art/Woman-327276378

# 342
Здравейте момичета.
Бачийска може ли да те помоля да ми дадеш схемата на бебешките обувки с розовите връзки,че искам да ги ушия на момиченцето ми.
Приятен ден на всички.

# 343
  • Пловдив
Много красоти творите, много!

# 344
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Здравейте момичета.
Бачийска може ли да те помоля да ми дадеш схемата на бебешките обувки с розовите връзки,че искам да ги ушия на момиченцето ми.
Приятен ден на всички.

Чак сега го прочетох , извинявам се за забавянето.
Скачать файл Vervaco 45.698_pinetki.rar

Тук го има в РМ и в пдф.

Започна записването за коледната игра. Желаещите могат да го направят в темата. Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

То като обява го написах. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт