БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 458
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!
 Hug

# 346
Получих си още една доза картончета от Джули  Mr. Green Този път са само малки прозорчета, като за училищен базар Wink

# 347
Много готин врабец
 newsm57

# 348
Етап и от мен :

# 349
Момичета имам една молба в момента шия едно сладко кученце но между двата листа на схемите мисля че липсват 1или2 реда Дали някой може да помогне Опитвам се да кача снимка но нещо не се получава голена е куче в обука има и такъв гоблен с коте

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 20:02 от tyiti

# 350
Люска, чорапа го шия на бяла панама, защото като ме хване мерака,нямам време да чакам. Ще му ушия после с тъмносин конец фона, полукръст в 4 ката в тъмносиньо. Има букви в схемата и без това е за едно бебе англичанче, така, че няма проблем.

# 351
Благодаря ви за идеите, но точилката ще ми дойде много дебела. Съпругът ми ми е донесъл едни тръбички от ролка от факс хартия и мисля че ще ми свършат работа. Утре ще се опитам да ги оформя и ще ви ги покажа.

# 352
Момичета имам една молба в момента шия едно сладко кученце но между двата листа на схемите мисля че липсват 1или2 реда Дали някой може да помогне Опитвам се да кача снимка но нещо не се получава голена е куче в обука има и такъв гоблен с коте

# 353
ИнаТ, хубава идея ми даваш за Коледният базар в у-ще тази година да не творя сладкиши и то х2, а да спретна няколко картички. Децата ми приеха идеята и обещаха, че ще творят с мен  Heart Eyes
Аз ако знаеш колко картички си поръчах, чак ме беше срам да ида да си ги взема  Blush - от този цвят от онзи, с релеф без релеф и те станаха мноооогоооооооо

# 354

tyiti, това ли е гоблена?

# 355
Ето едно етапче и от мен:
Трябва да стане това:

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 10:07 от krk_kr

# 356
Това куче ли е? Моето далматинче отлежава в шкафа само с глава, горкото Simple Smile

# 357

tyiti, това ли е гоблена?

Да това е

# 358
tyiti, късметлийка си!  Grinning Мислех, че съм изтрила схемата при разчистването, но не съм. Заповядай!
Скрит текст:

# 359
  • Бургас
Здравейте момичета
 Приемате ли нови (стари) попълнения към вашата групичка. Simple Smile
Аз съм Poepie и шия от 15г  ето тук пускам моите ушити гоблени    http://poepie.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.305700
Сега си давам зор да завърша един гоблен на Ланарте защото вече имам план за следшащия Flutter
Виждам че много от старите момичета ги няма и за което много съжалявам, но пък има и доста нови попълнения  Hug
Инче страхотни котарачета това дименшън ли е?

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 14:24 от poepie

Общи условия

Активация на акаунт