БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 450
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Ето нещо което преди малко и много бързо направих:)

# 361
И аз отдааааавна не съм писала, но пък редовно се наслаждавам на прекрасните ви красоти. Толкова много златни ръце сте се събрали тук, че май сиянието се издига до северния полюс и затъмнява неговото! Аз няма с какво да се похваля, освен с дребосите по случай първия учебен ден в градината на тролчето ми.

Верно, че това с картичките е СИЛНО заразно и нелечимо. Никога не бях правила и почнах малко 5 за 4, че имаше опасност да останем без цветя по случай празника, но набрах такава скорост, че това е резултатът от 1 ден работа...

# 362
nosferata, много са ти хубави картичките, дори разпознавам картончетата Grinning

# 363
Нали, Реа! Те са си специфични и мноооого разпознаваеми вече. Особено в този форум...
И понеже си бях в родния дом, направих галерията от това, което съм работила през годините. Липсват 3, но те бяха за подаръци и въобще не ми е хрумвало да ги снимам (пък и тогава още нямах фотоапарат)

А това са последните

които са си при мен. Сега се "трудя" (силно казано, че имам обемни и все спешни преводи) над "Романтиката", но май ще има да се романтисвам още дълго време. Особено като реших да правя картички и за предстоящите празници...

# 364
Здравейте момичета
...

poepie , ти най-после се престраши!  Hug Колекцията ти е страхотна!   bouquet

nosferata, твоята също е чудесна!   bouquet

# 365
tyiti, късметлийка си!  Grinning Мислех, че съм изтрила схемата при разчистването, но не съм. Заповядай!
Скрит текст:
Благодаря много

# 366
  • Бургас
Бяло Цвете благодаря за топлото посрещане Heart Eyes
А ти какво шиеш в момента?
nosferata доста голяма колекция си имаш Heart Eyes
Браво и на момичетата които творят картички и мислят вече за предстоящите празници Heart Eyes

# 367
Здравейте! Бихте ли ми помогнали със схеми за силуети на хора, но да са размер не по-голям от 80/80 бода

# 368
Добре дошли на новите! И двете имате много хубави колекции.  bouquet
Рея вече е готова за Коледа , а аз още нямам идея какво ще правя.
Тази вечер след работа сглобих банерчетата, даже едното вече го опаковах за подарък на една приятелка, защото моите приятелки са скарани с иглите и панамата- утре съм на рожден ден. Забравих да ги снимам заедно, но това което си остава за мен го снимах. Ето какво се получи

Още веднъж благодаря на пепен за схемата, а от мен е доразвиването на идеята да направя, вместо книгоразделител, банер.

# 369
Добре дошли на новите! И двете имате много хубави колекции.  bouquet
Рея вече е готова за Коледа , а аз още нямам идея какво ще правя.
Тази вечер след работа сглобих банерчетата, даже едното вече го опаковах за подарък на една приятелка, защото моите приятелки са скарани с иглите и панамата- утре съм на рожден ден. Забравих да ги снимам заедно, но това което си остава за мен го снимах. Ето какво се получи

Още веднъж благодаря на пепен за схемата, а от мен е доразвиването на идеята да направя, вместо книгоразделител, банер.

Много красиво се е получило.  Simple Smile

# 370
Страхотни картички,а гоблените са много хубави.
Люска много добре се е получило. HugКаква е тази ролка от факс хартия?От къде мога да си набавя,че ще ми трябва?

# 371
boneli, като свърши хартията на факса остават три пластмасови тръбички по около 7 см, които по принцип се изхвърлят, но аз все намирам къде да употребявам такива  неща. Сложих тях и за да не се виждат дупките накрая им залепих по едно голямо дървено топче. Обаче и топчетата имат дупки и на тях сложих по едно малко топчене. С подръчни материали , но на мен ми хареса как се получиха.

Имам един много важен въпрос: Как сваляте схеми от тук http://tomairina.gallery.ru/?p=albums&parent=d5Pu. Когато някой търси нещо на Дим всички даваме линк към тези снеми и никой не се е оплакал че се размазват знаците. Не съм сваляла от тук но си го пазя и сега реших да си сваля една схемичка. Като я увелича малко и знаците се размазват. Предполагам че и на хартия ще изглеждат размазано. Помагайте, моля!

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 07:09 от люска

# 372
Люска, много добре се е получило и това с ролката е много идейно  Peace

Аз започнах да правя картичките на Коледният пазар в училище и съм си решили по 2,3 на седмица да правя за да се съберат и за пращане на близки  Grinning

# 373
От размерите избираш ли най-големия, който е Оригинал? Сега отворих една схема и добре се четат знаците, но пък схемата е малка по размери.

# 374
poepie  welcome

Люска, страхотно е станало банерчето! Много оригинално и креативно решение за оформлението му!  smile3501

От размерите избираш ли най-големия, който е Оригинал? Сега отворих една схема и добре се четат знаците, но пък схемата е малка по размери.

Точно това щях да питам и аз. Сега опитах с една и като отворя най-големия й размер и я сваля, се виждат знаците много добре.

emily_samatar, не съм шила такива, нещо не ми допадат и нямам и запазени схеми, но погледни тук. Бях го запомнила, че взех много отдавна едно черно за фон, но после се отказах да правя такъв. Е, все още обаче не съм се престрашила да шия на черна панама.

Общи условия

Активация на акаунт